Jump to content

isidor

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי isidor

  1. אני מתנצל אם פגעתי במישהוא, בכל אופן היצרן הרשום אצלי הוא כפי שכתבתי - MANDO זו מכונית אטוס משנת 2001 . נזכרתי שמייצרים אותה עד היום בהודו וגם ביוון בכמויות, וזה דירבן אותי להמשיך ולחפש. מצאתי ב אי-ביי ספק הודי שמוכר זוג מקורי כולל משלוח ב 182 שח !
  2. הבוקר טילפנתי לשירות יונדאי הציעו לי לחפש והמחיר בערך 750 שח...(220 $ ) נראה לי מוגזם. אח"כ טילפנתי אליך, לרחוב תושיה 19, וביקשת ממני את מס' האוטו כדי לברר בסוכנות יונדאי... אז אני חושב שכן כדאי לחפש OEM, או פשוט לבנות "מיתקן" קטן כמו זה שמחזיק את מכסה המנוע. בן כה וכה הבת שלי ובן זוגה לא מתחזקים את האוטו הישן והחמוד הזה והכל עלי, כולל הטסט והצמיגים.
  3. טעות בידך ! היצרן של הבוכנות שאצלי הוא MANDO . אני יודע מה זה STABILUS יש לי כאלה במאזדה שלי הבוקר הייתי אצל רדקו - אין להם בוכנות מתאימות, הבוכנות באטוס הן עם זויות ישרות מחוברות לפרק שבקצה כל בוכנה.
  4. שלום, גםאני מחפש בולמים כאלה אבל ליונדאי אטוס2001 אודהלך אם תציין כאן את שם היצרן האיטלקי באותיותלטיניות ,תודה. המחירשנדרש ממני -כמושביקשו ממך,ואנימעוניין להזמין כפי שאתה עשית. הבעייהשבמכונית אטוס הם לא סטנדרטיים,ישימני ושמאלי ובכלקצה יש זויותשמחוברות עם ניט המשמש ציר,וחוריםל2ברגיםכלומר סה"כ8ברגים תודהמראש,ISIDOR
×
×
  • תוכן חדש...