Jump to content

ranbar

  • הודעות

    18
  • כאן מאז:

הנקודות של ranbar

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. ניסיתי להדליק עם כבלים ולא נדלק...אז כנראה לא מצבר.. וההתנעה היתה באמת שהסטרטר הסתובב לאט ולאחר מכן נדלק המנוע עד שהיום כבר לא נדלק ואין שום רעש כבר
  2. היי הרכב הניע לי ביומיים האחרונים עם הדלקה די חלשה.. מהיום כבר לא נדלק. מה יכולה להיות הסיבה? כשמנסים להדליק יש רעש חלש ולא נדלק
  3. זה לא שלי..פשוט רציתי לבדוק אם המחיר סביר... תודה!!
  4. כמה בערך החלפה כזו צריכה לעלות (כולל החלק עצמו)?
  5. החלון של הנהג לפעמים לא יורד למטה..אבל תמיד אפשר להעלות אותו. בדרך כלל בתחילת נסיעה אין בעיה איתו ולאחר מכן לפעמים לא ניתן להוריד את החלון. מה זה יכול להיות?
  6. תודה רבה! הלכתי למוסך והיה צריך רק למתוח את הרצועות.
  7. זה מה שיש לי מתחת להגה...זה אומר שאין לי את השקע?
  8. היי יש לי יונדאי לנטרה שנת 2000. יש לי את השקע הזה? איפה הוא נמצא? איך הוא נראה? אני צריך אותו בשביל אפליקציית engei
  9. כמה בערך זה אמור לעלות החלפת ידית פנימית לרכב? מכירים מקום באזור המרכז? הרכב שלי יונדאי לנטרה שנת 2000.
  10. יש לכם מושג איזה רצועה?
  11. זה הרעש..
  12. כל כמה זמן צריך להחליף מסננים לרכב? מסנן אוויר לא החלפתי שנתיים ומסנן דלק לא החלפתי 5 שנים ואני לא רואה השפעה כלשהי.. מה קורה כשהם פגומים? יש לי יונדאי לנטרה שנת 2000.
  13. הוספתי את השמן..וכנראה אין נזילה עבר כבר בערך שבועיים ולא ירד בכלל השמן.. אבל הרעשי צרצור לא עברו..מה זה עוד יכול להיות? רצועה משוחררת? רצועת טיימינג?
  14. זה השמן הגה? אם כן אז אין לי שם כמעט כלום..איזה שמן שמים? כדאי ללכת למוסך להחליף את הכל או להוסיף בעצמי?
  15. היי בזמן האחרון ההגה התחיל להיות קשה בעיקר בתחילת נסיעה וכאשר עושים תנועה חדה. בתחילת נסיעה יש צרצורים חזקים ובתנועה חדות בנסיעה יש גם לפעמים צרצור קל. אני חושב שאולי חסר שמן הגה. איפה בודקים את זה? איזה עוד תקלות זה יכול להיות? הרכב שלי יונדאי לנטרה שנת 2000.
×
×
  • תוכן חדש...