Jump to content

mercedesc200

  • הודעות

    27
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי mercedesc200

  1. אני לא ממש צריך אותם, אני רק מפחד שהצבע מתחתיהן יהיה שונה ואז זה יראה מכוער.. אתה לא חושב?
  2. שלום רב, האם אני יכול לרכוש מערכת מולטימדיה מקורית של סקודה סיטיגו משנתון 2017 ומעלה ולהתקין על סיטיגו משנת 2012? להלן תמונות להמחשה של המערכת הקיימת והרצויה: הקיימת: הרצויה: אם אי אפשר, אשמח לעצות לגבי שדרוג המערכת תודה רבה
  3. שלום, רכשתי סקודה סיטיגו שנת 2012, ממש יפהפייה ושמורה, רק שהמדבקות שעליה, במיוחד הפס באמצע הגג ומכסה המנוע בלויות, יבשות ומלאות סדקים. מה אפשר לעשות עם זה לדעתכם? תודה רבה
  4. קניתי רכב חדש, תוספת הביטוח שהציעה הסוכנת היתה יקרה מדי והחלטתי לעבור לסוכנות אחרת קיבלתי מסמך של העדר תביעות על הרכב הישן במשך שלוש שנים - עם ציון מספר הרכב הישן אחרי שבועיים חזרה אליי הסוכנת החדשה וביקשה גם אישור העדר תביעות על הרכב החדש הסוכנת הקודמת אמרה שהיא לא יכולה לתת לי כי אני סירבתי להצעה ולכן לא הייתי מבוטח אצלה חשוב לציין ולהדגיש שהביטוח על הרכב הקודם טרם בוטל אבל ישנם שלושה שבועות שהרכב החדש לא מבוטח בהם (הסוכנת הקודמת אמרה שלא עשתה החלפה) האם זה אומר שאצטרך לשלם יותר כי אין לי עבד ביטוחי של 3 שנים אחרונות ברצף? או שבגלל שיש לי אישור עד היום על הרכב הקודם זה נחשב?
  5. שלום רב, כבר כמה ימים שמערכת המולטימדיה באוטו שלי (סיאט איביזה FR 2015) לא עובדת כלומר אני מקבל מסך שחור כהמערכת דולקת (מצ"ב תמונות) בהתחלה חשבתי שמדובר במסך שנשרף, אך שמתי לב שהמסך עובד כמו שצריך אם אני משלב ריוורס, וגם שמתי לב שלא רק המסך לא עובד, אלא גם המערכת עצמה, נגיד הבלוטוס גם לא עובד נאמר לי שזה משהו שקשור למתאם של מצלמת הריוורס אשמח לעזרה תודה!
  6. תודה רבה על התגובה. ומה אתה אומר על המחיר שלהם? סביר?
  7. לפני כמה ימים מצאתי כמה כתמי שמן מתחת לאוטו. רצתי למוסך המורשה(כמה ימים לפני זה עשיתי שם טיפול), והם אמרו שהנזילה היא מקולר השמן. הם אמרו שכשהם יפתחו כדי לתקן, הם יראו אם מדובר בקולר שצריך להחליף ואז הטיפול יעלה 2700 שח כולל עבודה (!), או שמדובר בגומיות של הקולר ואז זה יסתכם בכמה מאות שח. מה דעתכם? אם זה גומיות, מה הסיכוי שיגידו שמדובר בגומיות ולא ינפחו את זה ויחליפו קולר? איך לדעתכם אני יכול לצאת מזה בכמה שפחות עלויות? קראתי באינטרנט מאתר בחו"ל שמדובר בבעיה מוכרת שהחברה צריכה להכיר בה כדיפקט בייצור. מה הסיכוי?(האוטו לא באחריות)
  8. כן, הגיוני. ועוד שאלה ברשותך: במקרה כמו שתיארתי, מה יהיו תוצאות מכון בדיקה לדעתך אם הקונה יקח את האוטו לשם? (המקרה היה קל כל-כך שאפילו אנשים הציעו לי לא לתקן, אלא רק לנקות את הצבע של הרכב שפגע בי, כי גם המראה המשיכה לעבוד רגיל, התנדנדה קלות)
  9. שלום חברים, רכב שחלף לידי לפני כמה שנים, במהירות נמוכה, שפשף לי את הדלת והמראה. התעקשתי שהביטוח יחליף דלת ומראה ויתקין מקוריים, וכך עשו, ועשו קצת תיקוני צבע לכנף. התאונה היא ממש קלה, והיא לא משפיעה על שום דבר חוץ ממה שהזכרתי. לרכב נקבעה בזמנו ירידת ערך קטנה של 3 או 4 אחוזים. כעת אני מוכר את הרכב, מה עליי לעשות? מה לגלות לקונה כך שהוא גם לא יחשוב שזה רכב שעבר תאונה של ממש.. ואיך לחשב את הסכום שאני צריך לבקש על האוטו? תודה מראש לכולם
  10. אציין שניסיתי לנקות עם wd40 ועם ספוג הפלא ומים חמים, וזה לא עזר בכלל בכלל
  11. תודה רבה, ושאלה אחרונה: מה זה "אחריות של רצון טוב"?
  12. אז מה בדיוק אתה ממליץ לי? מוסך מורשה? חברה? או מוסך רגיל? והאם לקנות חלפים בעצמי או לא?
  13. סליחה אם לא הבהרתי מספיק טוב, התכוונתי האם כדאי לטפל בחברה? במורשה? או במוסך אחר? והאם כדאי להביא חלפים אתי, או לקחת את זה כולל חלפים? דרך אגב, במוסך מורשה, לא החברה, ביקשו 1730 ש"ח כולל חלפים, כולל: - שמן - פילטר שמן (מקורי) - טבעת.. שייבה.. משהו כזה (מקורי) - פילטר מזגן (תחליפי של צ'מפיון) - פילטר אוויר (תחליפי של צ'מפיון) - פילטר דלק (מקורי) - מצתים תחליפיים מה דעתכם?
  14. לאיזה רכב בדיוק זה מתייחס? זה נכון גם לסוזוקי אלטו/סלריו?
  15. למה הכוונה? מה יפריע לנוחות הנסיעה שלי בסוזוקי? ומה החלופות? תודה על ההתייחסות
  16. מה עם סוזוקי אלטו/סלריו?
  17. היי, יש העדפה לאוטומט, אבל ידני גם הולך.. תודה
  18. שלום רב, אני עומד להגיע ל- 60 אלף ק"מ עם האיביזה 2015 שלי האחריות עליה נגמרה. עד עכשיו טיפלתי רק בצ'מפיון. היכן תמליצו לי לעשות את הטיפול הגדול הזה? מה העלות? בתודה מראש
  19. שלום רב, אני נוסע כ- 2000 ק"מ בחודש (לבד או עם עוד מישהו מקסימום) מעוניין לרכוש רכב, שיעלה לי כמה שפחות להחזיק (פחת, ביטוח, תחוזקה, דלק, רישוי... לא מדבר על מחיר רכישת הרכב) נניח שמחירו צריך שיהיה עד 40 אלף ש"ח (לא חייב לנצל את כל התקציב) אכפת לי רק מנושא החיסכון.. וגם מהאמינות, כי זה גם חיסכון עבורי (לא להפסיד ימי עבודה) על איזה רכב תמליצו..? בתודה מראש
  20. האמת שסבבה לי איתו, אבל תכננתי למכור אותו בעוד כשנה, ולעבור למשפחתית. אני לא הולך לקנות חדש, כי הבנתי שזה לא מתאים לי, ולכן הפעם אקנה משהו משומש.. אז השאלה היא האם להקדים את המכירה כדי לא לספוג הפסד אם גם ככה אני הולך למכור בעוד שנה..
  21. יש לי סיאט איביזה, שנת 2015, דגם FR, בשווי של כ- 83 א' ש"ח (בערך). קראתי שלקראת סוף השנה הנוכחית (2017) צפויה השקת דגם חדש לחלוטין אחרי 9 שנים שהיה הדגם שאצלי. האם מחירי מכוניות היד-2 יירדו במכה כשהדגם יושק, ולכן אולי כדאי למכור עכשיו? או שזה לא קשור..?
  22. יש לי סיאט איביזה, שנת 2015, 1.2TSI (דגם FR). אני מעוניין לשמור עליה כדי שתשרת אותי לכמה שיותר זמן, עם כמה שפחות תקלות, ועם כמה שפחות עלויות. אני מעוניין בטיפים שיעזרו לי להשיג את המטרה הזאת. לדוגמה, לא מזמן המליצו לי במוסך המורשה לחכות כדקה לפני כיבוי האוטו בסיום הנסיעה, כדי לשמור על הטורבו. אני מעוניין בטיפים מהסוג הזה, ובמיוחד כאלה שמתאימים לאוטו הספציפי הזה, למנוע הספציפי הזה (1.2TSI), ולגיר הספציפי הזה (DSG 7)... אשמח גם לטיפים הקשורים לסגנון הנהיגה הנכון.. הערה: אני לא נוהג מהר, לא משפר את האוטו, נוהג בו לבד, נהיגה חנונית לחלוטין... בתודה מראש
  23. האמת, אני חדש יחסית פה, ולא ידעתי על הנהלים.. חוץ מזה, חיפשתי וגוגל ומצאתי רק את התשובה שציינתי.. בכל מקרה אני אעשה לפי המלצתך.. תודה רבה
  24. שלום חברים, יש לי יונדאי אקסנט, מודל 2008, 1.4 סמ"ק כבר תקופה, תוך כדי נסיעה נדלקת נורית ה- EPS, ואז ההגה נהיה ממש ממש קשה (אבל ניתן לשלוט בו, רק בקושי) אם אני עוצר, מכבה את האוטו ומניע שוב, אז הנורית נכבית והכל חוזר תקין מיד.. שמתי לב שיש אנשים שמייחסים את זה למצבר, אבל אני החלפתי את המצבר לא מזמן, והבעייה הייתה לפני זה, והמשיכה להיות גם אחרי זה.. מה זה נראה לכם? וכמה עולה לתקן?
×
×
  • תוכן חדש...