Jump to content

shahar yas

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי shahar yas

  1. אתה צודק במאה אחוז. זה לא מתאים לי, ואני באמת שבדר"כ לא מדבר בטלפון בזמן נהיגה (עד כמה שזה לא נראה לפי הדוחות...). אני נהג זהיר ומתוך כל הדוחות שלי 2 הם לא מוצדקים בעליל - אבל לך תתווכח עם המשטרה. עדיף כבר לדפוק את הראש בקיר. את שלושת הדוחות האחרים אני מודה בהם, אבל עדיין אני מעדיף לא להתקרב לשלילת הרישיון שלי. סיבה טובה לעזור לי? כי אני מבקש. וצריך. תודה מראש לכל העוזרים שמביאים לי תשובה החלטית לגבי השאלה שלי. (ולגבי השאלה שלך, מה זה משנה מתי אני ישלם... זה משנה מכיוון שאם אני אשלם עוד שלושה חודשים, אז יש סיכוי כלשהו שחלק מהנקודות שלי ימחקו כבר עד אז, ואז אני לא אעבור את 20 הנקודות המותרות. אם הכוונה שלי לא מובנת אני ישמח להסביר שוב, רק תשאלו). תודה מראש על העזרה. זה חשוב לי מאוד.
  2. תודה על התשובות! אתם בטוחים? פשוט לפי מה שאני יודע כל עוד לא שילמתי את הדו"ח אז אני לא נחשב אשם, ולא נרשמות על שמי נקודות. אם זה המצב, אז בתאריך ה 4/9/05 יהיו לחובתי כ 20 נקודות. יום לאחר מכן תימחק העבירה שנעשתה בתאריך 03 9 4 ואז יהיו לחובתי כ 14 נקודות בלבד. כחמישה ימים מאוחר יותר אני אשלם את הדו"ח ואז ירשמו על שמי ארבעת הנקודות הנוספות. ארבעת הנקודות יתווספו ל 14 נקודות הקיימות, ויהיו לי 18 נקודות בלבד. זה שבמחשב רואים מתי בוצעה העבירה זה נכון. אבל הנקודות מתווספות רק ממתי שאני משלם את הדו"ח ומודה בעבירה. אם אני אשלם את הדו"ח לאחר שירדו לי הנקודות אז יכולים פתאום להחזיר לי את הנקודות הקודמות? איפה הטעות פה? (בהודעה הראשונה התבלבלתי ב 2 הפיסקאות האחרונות. אני לא יודע איך לערוך את ההודעה אז אני עורך אותה כאן: ).
  3. שלום לכולם. יש לי רישיון כשלוש שנים שבהם הצלחתי לצבור לצערי מספר רב יחסית של נק'. לפי מה שהבנתי, במידה ויש לי 20 נק' ומטה אז העבירה שעשיתי נמחקת לאחר כשנתיים. העבירה הראשונה שעשיתי נעשה בתאריך 4/9/03, עבירה של 6 נק'. מאז חלפו הרבה מים בנהר, וקיבלתי עוד פלאפון (4 נק') פלאפון שוב (4 נק') ועוד עבירה של 6 נק'. סך הכל, כאמור, 20 נק' בדיוק. היום קיבלתי דו"ח נוסף על (איך לא...) פלאפון - 4 נק'. התאריך של היום הוא 8/6/05. אני נוהג תמיד לשלם את הדו"חות שלי מיד עם קבלתם כדיי לא לשכוח בעתיד ושלא יווצרו בעיות כלשהם. העניין הוא כזה: אם אני אשלם את הדו"ח היום אז הוא יתווסף לי לכמות הנקודות הקיימת שיש לי ולכן יהיו לי כבר 24 נק' - נדפקתי. אף עבירה לא תימחק לי עד 4 שנים מתום ביצוע העבירה. אבל במידה ואני אמתין שלושה חודשים, לסוף מועד התשלום אני אגיע לתאריך 9/6/05. העבירה הראשונה שלי נעשה בתאריך 4/6/05 - כשנתיים ו 5 ימים לפני העבירה של היום. מה קורה במצב הזה שאני אחכה? האם באמת אני אצליח "לעבוד" על המערכת? (הכוונה היא שבתאריך 4/6/05 ימחקו לי שישה הנקודות הראשונות שקיבלתי כי לא עברתי את 20 הנקודות, ואז לאחר כחמישה ימים אני אשלם את הדו"ח החדש ואז אני שוב פעם יתקרב ל 20, אך לא אעבור אותו). מהי דעת המומחים? אשמח לתשובות מהירות מכיוון שאני לא במחשב שלי ולא יכול להתחבר תמיד. תודה.
×
×
  • תוכן חדש...