Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור: תראה, אני לא יודע למה אתה מתכוון "משיכת עיניים", אבל אם אתה חושב שמכשיר מכוער אתה יכול להשאיר באוטו בלילה כי גנב לא יגנוב מכשיר כזה, אתה טועה!!

הגנב לא גונב את המכשיר לאוטו שלו, והוא גם לא גונב רהיט. אם הוא רואה רדיו דיסק עם פנל הוא יגנוב- לא איכפת לו איך הוא נראה, איכפת לו רק אם יצליח למכור.... אז זו לא סיבה לשים מכשיר מכוער.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכפיר, הקישור שנתת זה רדיו דיסק ממש לא מכוער...

ולזה שמעליי, אתה טועה, הם כן מתחשבים בזה... (לפחות רובם.)

אני גם לא אוהב את כל הפוזה הזאת של התצוגות.

אופק.

פורסם
למה התכוונת לנקאמיצ'י?

כן הם באמת מכוערים נראים כמו בשנות ה80 :|

מחזק, עיצוב ויזואלי עדכני זה לא הצד של נאקמצ'י...

לגבי איכות ואמינות-טוב פה כבר הסיפור הוא אחר.

גם רוב הזבל סיני שמסתובב בקבוצתיות ב250-300 שח עונה לדרישותייך. מכשירים פשוטים יצור זול בניה פרימיטיבית ולא עדכנית בעיקר שמדברים על רכיבים כמו פלסטיקה , נורות מסכים ותצוגות.[על האיכות נימנע מלדבר..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ולזה שמעליי, אתה טועה, הם כן מתחשבים בזה... (לפחות רובם.)

אני גם לא אוהב את כל הפוזה הזאת של התצוגות.

אופק.

תהרוג אותי אני לא מבין את הגישה הזאת..!!!

בוא נקנה רכב מכוער, נשים לו טסות מכוערות וכך הלאה והלאה...

למה אנשים משנים את דפוס החיים שלהם מהפחד שכל הזמן "יפרצו לי", "יגנבו לי" ?

למה לתת לדברים האלה להכתיב את איכות החיים?

אין שום רגש וטעם (לדעתי) בלקנות משהו שאתה יודע שהוא מכוער לגמרי וקנית אותו רק כי זה "נותן לך ביטחון".

לא רוצה תצוגה ושאר שטויות? נהדר. יש גם HU איכותים מאוד, עם תצוגה מינימלית ושנראים בסדר גמור ולא כמו מונה של מונית בדשבורד.

אמיר.

פורסם

אבל אני מחפש רדיו דיסק איכותי. אם הייתי רוצה זבל סיני הייתי קונה אחד בשלוש מאות שקל...

לbmw- הרכב שלי ממש לא מכוער, אני לאאפילו לא מיתבייש להגיד שהוא מדהים...

אתה גם לא חייב להבין אותי, העיקר שתמליץ על hu שיתאים לדרישות שלי :-P .

ועכשיו ברצינות, אני לא מוציא את הפנאל בלילה, יותר נכון אני לא מוציא אותו אף פעם ואני גם לא אוהב בנסיעה את כל התצוגות והאורות בסיגנון "יש לי מועדון לילה ברכב אז אני יסע בתוך העיר עם פול ווליום מוזיקה כדי שבנות 12 יחשבו שאני כלי וגם יש לי ספויילר של אייוו 8 על הסופר נסר האוטומטית שלי וואלה אח שלו גיבור בו נימשוך הילוכים כי יש לי רכב ספורט עם חור באגזוז וטאסות מיסתובבות....

אופק

פורסם

הנה משהו שנוגד לחלוטין את העמדה שלך לגבי תצוגות (יש לו את התצוגה הכי יפה שראיתי אי-פעם על רדיודיסק סטנדרטי)... אבל יש לו יתרון אחד שאני חושב שיכול לעניין אותך: יש לו מכסה... כלומר לא צריך להסיר את הפאנל, אלא פשוט צריך לכסות אותו.

שם הדגם אגב זה: Sony CDX-M9900

main.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

א. נקאמיצ'י

ב. בלאופונקט

ג. קלריון

כל אחד מאלה מייצר הד יוניטים שלא מתאימים להגדרה הנפוצה והמקובלת של "יפה"

נקאמיצ'י הם האיכותיים ביותר בצליל מבן השלושה, אבל אני שמעתי לא מעט שמועות על האמינות הירודה - בעיקר בקטע המכני (מנגנון משיכבה.הוצאה של הדיסק)

בלאופונקט הם גרמנים. בזה אמרנו הכל. מכוער, אבל עובד שנים בלי אף בעיה - סאונד ממש ממש לא רע.

קלריון הם הפחות מכוערים מבין השלושה - תצוגה של שורת טקסט אחת (למעט סדרות 8XX ו9XX) סאונד ממש טוב ולא יצא לי לשמוע/לחוות תקלות איתם...

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

בלאופונקט הם גרמנים. בזה אמרנו הכל. מכוער, אבל עובד שנים בלי אף בעיה - סאונד ממש ממש לא רע.

וואלה ? כמישתמע מפיך אנו יכולים להסיק שגם "פורשה" עושה מכוניות מ-כ-ו-ע-ר-ו-ת.....:drinking:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני יודע שהולכים לסקול אותי באבנים אבל לפי דעתי המכוניות של פורשה ממש מכוערות ( פורש קאיין לדוגמא), מכוניות מדהימות אבל מכוערות.

אחרי היתייעצות החלטתי לרדת מהנקמיצ'י (אמינות ומחיר)

אולי מישהו יכול לתת לי שמות של דגמים של hu עם פנאל מיתהפך, ואם אפשר גם תווך מחירים....

המון המון תודה לכל העוזרים,

אופק.

פורסם

יש רדיודיסקים מהסדרות הישנות של קנווד (מהסדרות הגבוהות), שיש להם כאילו שני פאנלים: אחד עם כל הכפתורים, שגולש למטה, ומגלה מאחוריו עוד "פאנל" עם מסך ענק (מהסוג של הדולפינים של פיוניר). לאלה - הפאנל הגולש משמש גם ככיסוי מתהפך.

אבל אני מזהיר אותך: רדיודיסק כזה בארץ מגרד את ה4-5 אלף שקל! (או ככה הוא היה לפני כשנה).

אני לא מכיר עוד כאלה... אבל נראה לי שגם לפיוניר יש משהו דומה - רק עם מסך צבעוני... והמחיר גם בערך באותו האזור.

בסדרות החדשות לא נתקלתי בדגמים כאלה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

לך על הקנווד לא שיא היופי, עוד אופציה זה רדיו טייפ + צ'נג'ר של קנווד כמו אצלי באוטו

יש לי פאנל לא ממש יפה אם תצוגה רגילה והוא אפילו מתהפך, אבל אני ממש לא טורח להפוך אותו

כי הוא לא מושך עיניים ושומעים בו יופי

205 4EVER 1.4 בציר 95 3 דלתות

פורסם

לג'אננה, יש ברדיו טייפ שלך אפשרויות חיתוך וכ'ו? האם הוא קורה mp3? כמה הוא עולה ואיך קוראים לדגם?

בתודה רבה רבה רבה,

אופק.

• תוכן חדש...