Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכל הת'רד הזה אני מבין שאין בכלל את מה שאני מחפש אהה... אולי בכל זאת יש למישהו דגם מסוים להמליץ לי?

פורסם

הומלץ לך! נקאמיצ'י! נכנסת לאתר שלהם? הרדיו דיסקים האיכותיים ביותר שבאים עם הפנים הכי מגעילות..

אם אתה רוצה דגם מסויים לך על ה CD-400 או ה CD-700II, איזה מבין השניים שנראה לך "מכוער" יותר...או שמתאים לך יותר מבחינת ביצועים...

CD400.jpg

CD700II.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנאקאמיצ'י באמת מתאימים לי מבחינה וויזואלית! אין כמו רדיו דיסק מכוער ופורק של גריידי לעשות לי את היום כל בוקר :-P . מישהו יודע אולי מה טווח המחירים שלהם בארץ? כי הבנתי שיש בעיות ברדיו אם מביאים מחו"ל... או שאני טועה?

פורסם

בחורים אתם לא הבנתם את הרמז הרדיו דיסק נירא ככה כי:

1. כמה שפחות אליקטרוניקה ו גרפיקה שום קרוסים כלום כדי לא להפריא למוסיקה.

2. המרא הוא מרא רציני לאנשים רצינים ששומעים מוסיקה ולא מסתכלים על המכשיר עצמו.

הם לא געל נפש הם פשוט נראים רציניים מאוד.

היפנים (של נקאמיצ'י) מיתמכים בעיקר באיכות הצליל, הם לא צריכים לחשוב על מרא יותר מידי.

אם תחפש כאלה יד שניה משהו ישן אז תימצא לא במחירים גבוהים מאוד. להביא את המכשיר לארץ שעולה בחוץ 1500 דולר יעלה קרוב ל 10 אלף שקל.

פורסם

1500 דולר לרדיו דיסק? :shock: . אתם יודעים כמה חודשים של משכורת חייל אני צריך בישביל לקנות אותו?!

הייתי בטוח שמצאתי את המכשיר המושלם בישבילי...

יש עוד הצעות? ברמת הכיעור של הנקמיצ'י אבל ברמת המחירים של גבול הטעם הטוב...

אין לי בעיה להביא מכשיר לארץ, אני מכיר מישהו שכל שבוע בחו"ל.

האם יש בעיות להביא מכשירים מחו"ל מבחינת רדיו או משהו כזה?

בבקשה עיזרו לי, אני כבר מיואש, כדי שתבינו עד כמה- יש לי עכשיו פיוניר 1750 :? .

אופק.

פורסם

למה ללכת על ה- 700 שנחשב לרדיו דיסק היקר שלהם. אפשר לקחת את ה- 400 שנראה מספיק מכוער ומספיק איכותי ועולה סביב ה- 350-400 דולרשמעתי שמועה (שאינני יודע איך להתייחס אליה) שהמכשירים שלהם לא הכי אמינים שיש ואל תשכח שאין יבואן מסודר בארץ. בזמנו גם אני חשבתי להביא את ה-400 אבל החלטתי ללכת על אלפיין מהסיבות שציינתי. קח בחשבון גם שתהיה לך בעיה עם תחנות הרדיו (אם אתה מאזין לרדיו)

פורסם

אני ממש לא מבין משהו - למה לקנות רדיו דיסק ב 350 $ בגלל שהוא מכוער ?!

למה להוציא כל כך הרבה כסף על רידו דיסק שלא איכפת בכלל מהאיכויות שלו אלה מהמראה המכוער שלו ?!

קנה רדיו דיסק פשוט שעולה 300 ש"ח (כל הסינים המכוערים ...) ותסגור עיניין ..

פורסם
שמעתי שמועה (שאינני יודע איך להתייחס אליה) שהמכשירים שלהם לא הכי אמינים שיש ואל תשכח שאין יבואן מסודר בארץ.

א. המכשירים שלהם הם אכן לא הכי אמינים שיש.

ב. יש יבואן רשמי ויש מעבדה רשמית, המחירים הם של יבואן רשמי ומסודר עם כל המשתמע מכך.

אם אתה מעוניין ביותר פרטים ולא רק שמועות אז הכתובת של היבואן הרשמי היא:

אלרון מערכות סטריאו - Alron Stereo Systems

רחוב זבוטינסקי 168, קומה 8, בני ברק.

טל- 03-5704949

פקס 03-6197934

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אני ממש לא מבין משהו - למה לקנות רדיו דיסק ב 350 $ בגלל שהוא מכוער ?!

למה להוציא כל כך הרבה כסף על רידו דיסק שלא איכפת בכלל מהאיכויות שלו אלה מהמראה המכוער שלו ?!

קנה רדיו דיסק פשוט שעולה 300 ש"ח (כל הסינים המכוערים ...) ותסגור עיניין ..

כניראה שלא הבנת אותי. אני מחפש רדיו דיסק איכותי אבל שניראה חרא.

אני לא מחפש את כל הפוזה של התצוגות וכל המשיכת עיינים הזאת.

לאוגי- תודה רבה אני יברר.

אז כן יש בעייה עם רדיו במידה ואני מביא מחו"ל? ואם כן אז מאיפה בעולם אפשרי להביא בלי בעיות ברדיו?

עוד המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה רבה לכולם על העזרה!!!

אופק.

• תוכן חדש...