Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיסקים של foster

רפידות של frentek

כולל עבודה ומע"מ 360 שקל.

העבודה בוצעה לפני שעה. למישהו יש ניסיון עם החברות הנ"ל? אשמח לשמוע אם הם טובות

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

החלפת דיסקים + רפידות ברקס ולאחר שהעבודה בוצעה אתה בא לבקש חוות דעת? פעם ראשונה שאני שומע. מצחיק. :)

פורסם
החלפת דיסקים + רפידות ברקס ולאחר שהעבודה בוצעה אתה בא לבקש חוות דעת? פעם ראשונה שאני שומע. מצחיק. :)

א. זה היה חייב להיעשות מייד ולכן פניתי אחרי העבודה למוסך היחיד שהיה פתוח.

ב. ביקשתי לקבל חוות דעת על הפירמות הנ"ל ולא לשעשע אותך אז אם אין לך תשובה עניינית אל תענה!

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

אהלן.

לא מכיר את החברות הנ"ל, אולי לאחר שתעשה להן הרצה אני אדע מה איכותן בזכותך:wink:.

אתמול קניתי רפידות של Lucas קדמיות+צלחות גם של Lucas חדשות, לא חרוטות וגם קניתי רצועת אלטרנטור של Dayco הכל עלה לי 500 ש"ח (רק חלקים) עדיין לא הרכבתי אותן אבל מה שכן, שילמתי יותר יקר אבל אני מעדיף לשלם יותר מאשר לקנות זבלה (הציעו לי Remsa שהן טובות ב- 380 לצלחות+רפידות ו- semko בהרבה פחות, אבל אפילו לא רציתי לשמוע את המחיר).

הרכב הוא פולו 2002 1.4 16v ידני 75 כ"ס.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

מה כל כך משעשע אותך? הבן אדם רוצה לדעת מן הסתם האם המוסך הוא מוסך יקרן או הוגן כדי לדעת האם לטפל שם בעתיד. נשמע לי הגיוני מאד. אתה עדיין משועשע?

אגב, בנוגע למחיר ששולם נשמע לי הגיוני לגמרי. גם לי יש אונו דומה והחלפתי בדיוק אותם רכיבים בסכום דומה.

פורסם

במקרה גם אני החלפתי רפידות וצלחות מקדימה, אומנם ביצעתי העבודה בעצמי.

צלחות של פוסטר - משהו כמו 70/80 ש"ח, לא זוכר במדויק.

רפידות - מקוריות של אונו, 110 ש"ח. החליפיות הרבה יותר זולות.

סה"כ 190 ש"ח חלקים, בחישוב עם רפידות מקוריות.

המחיר שקיבלת לא יקר, אם כי גם לא זול בהתחשב בקושי העבודה. החלפת רפידות + צלחות באונו בתנאי "חצר" אורכת לא יותר מ40 דקות.

אגב, אין בהודעה זו שום המלצה/מתן לגיטימציה לטפל/להחליף ברקסים לבד. להפך, חובה כי עבודה זו תעשה על ידי אדם שיודע מה הוא עושה ובטוח בעצמו ב1000%.

פורסם
תרביצו לי :(

טוב.

:onfire::2gunfire:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שאלה: באותו נושא האם משהו יודע על מחירים של רפידות ודיסקים ללנטיס??

תודה...

איזה מודל ונפח הלנטיס?
  • תוכן חדש...