Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 ספורט, ספיריט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אפשר לקבל קצת מידע על הרכב הנ"ל?

1. מאיזה שנה הוא משווק?

2. איכות הרכב, אמינות?

3. ביצועים?

4. גיר טיפטרוניק שווה/לא שווה?

5. ראיתי די הרבה מודעות למכירה למאזדה 3 2005, האם זה אומר שאנשים לא מרוצים מהרכב?

ואם יש עוד המלצות לרכבים באותו קטגוריה.

אני מחפש רכב כייפי לנהיגה, מהיר, נוח, אמין ונראה טוב עד 100K בערך.

תודה

רן

פורסם
הי

אפשר לקבל קצת מידע על הרכב הנ"ל?

1. מאיזה שנה הוא משווק? 2004

2. איכות הרכב, אמינות? אמינות טובה

3. ביצועים? כמו של כל משפחתית אוט' אחרת, 11.1 שניות למאה, 195 קמ"ש מירביים.

4. גיר טיפטרוניק שווה/לא שווה? מה זה שווה או לא?

5. ראיתי די הרבה מודעות למכירה למאזדה 3 2005, האם זה אומר שאנשים לא מרוצים מהרכב?

לאו דווקא, כל עם ישראל בערך קנה את האוטו הזה, בגלל זה יש הרבה.

ואם יש עוד המלצות לרכבים באותו קטגוריה.

אני מחפש רכב כייפי לנהיגה, מהיר, נוח, אמין ונראה טוב עד 100K בערך.

תודה

רן

יחסית למשפחתית המאזדה מציעה חבילה מהנה לנהיגה, לא ממש נוחה ולא ממש מהירה, גם בגרסת ה-2.0

האם אתה חייב רכב משפחתי כמו ה-3? חייב אוט'?

פורסם

אני קצת חולק על דעתך, הספיריט בעלת מנוע 2.0 ליטר 150 כ"ס, הרכב נוסע מהר מאוד כשצריך כמובן יחסית למשפחתית, הרכב בגרסה זו מציע בנוסף גם סאן רוף 6 כריות אוויר, פרופיל נמוך יותר(17"), ובעצם זהו, אך בסך הכל רכב מהנה מאוד לנהיגה חבל שהמחירון שלו נשרף כמו דלק...

פורסם

תודה על התשובות חבר'ה,

לא, אני לא צריך מכונית משפחתית, אבל גם לא משהו עם 2 דלתות.

ואני מעדיף הילוכים , אבל לצערי אין 3 עם הילוכים, גם גולף 2.0 ידני, זה מקרה נדיר.

לגבי הטיפטרוניק - יתרונות / חסרונות?

נסעתי ב206 , והגיר שם מעצבן ברמות על. הגיר צריך ללמוד את הנהיגה שלי - מה זה השטויות האלה? מי רוצה שהוא ילמד משהו? גיר שיתנהג כמו גיר ולא כמנוע חיפוש באינטרנט שיידע מה אני מחפש.

פורסם
תודה על התשובות חבר'ה,

ואני מעדיף הילוכים , אבל לצערי אין 3 עם הילוכים, גם גולף 2.0 ידני, זה מקרה נדיר.

נסעתי ב206 , והגיר שם מעצבן ברמות על. הגיר צריך ללמוד את הנהיגה שלי - מה זה השטויות האלה? מי רוצה שהוא ילמד משהו? גיר שיתנהג כמו גיר ולא כמנוע חיפוש באינטרנט שיידע מה אני מחפש.

בנוכחי מפורסמות שתי יחידות של גולף 2 ליטר ידניות ב- YAD2.

בהצלחה

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
תודה על התשובות חבר'ה,

גם הגיר של הגולף לא ידידותי במיוחד לפי דעתי

יש לי את הדגם sdi(דיזל ידני) והוא לא כל כך נוח

אולי בגלל שהדגם הוא דיזל ואצל הבנזים הגיר שונה

הגיר של הגולף ממש לא נוח לנהיגה לדעתי-לקח לי איזה שבועיים ללמוד אותו ועדיין אני לא מרוצה...

לדוג' יש מהירויות שרק בהם אתה יכול להכניס להילוך מסויין זה קצת בעייתי...

ולפי מה שאמרו לי הגיר של גולף יש לו בלאי גדול מאוד....

למרות שהאוטו בכללי אוטו מצויין

• תוכן חדש...