Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילת אזהרה מהחלקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

אתמול תדלקתי בתחנת הדלק אשר נמצאת בכניסה לכפר קאסם(לפני הפניה לבנין אורנג')בעודי נוסע לכיוון המשאבה ועולה על המשטח של התחנה החלקתי בצורה מפחידה,עד כדי כך שהאוטו נעמד מחוץ לתחנה(ולא,לא נסעתי מהר)יצאתי המום מהאוטו ותוך כדי החיוך על פניו של המתדלק הבנתי שאני לא הראשון..שאלתי אותו לפשר הענין והוא אמר לי ש"הענין ידוע"..מי שמגיע לאיזור ובכלל..תזהרו.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בטח...

בחלק מתחנות הדלק שטח התדלוק צבוע בצבע שמן מיוחד אשר מונע מדלק לחדור דרכו ולזהם את מי התהום.

כמובן שבישראל לא חשבו על פיתרון הקסמים ולצבוע בצבע יקר יותר שגם ימנע החלקה (כסטנדרט באירופה למשל).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

משטחים של תחנות דלק תמיד חלקים, אנשים ממלאים שמן, רכבים עומדים במקום, וחומר ממנו עשויה הריצפה חלק מטבעו.

פורסם

שכחתי לציין את הקטע הכי "טוב"...אחרי שסיימתי לתדלק,אני יושב באוטו ומסתכל על הקבלה,מניח אותה בדלת,מניע ומסתכל במראה,אני קולט רכב מגיע מאחורי במהירות "רגילה" למסלול...ברחתי קדימה בלי לחשוב שניה.

פורסם

תחנות דלק שנבנות כיום, או תחנות משופצות משתמשות בחומר אטום על משטחי המסלולים כדי למנוע חילחול של כימיקלים, דלקים שמנים, וחומרים מסוכנים לתוך האדמה.

המשטחים הללו הופכים לחלקים ברגע שהם נרטבים.

מרגישים זאת במיוחד רוכבי האופנועים והקטנועים המגיעים לתדלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה..

המתדלקים די בסכנה מכל העסק,לא?

מספיק שהיה מתדלק מולי ו..אלוהים ישמור.

פורסם

בימי הגשם מתדלקים עלולים להחליק, רובם מגיעים עם נעלי התעמלות מה שיוצר משטח החלקה אופטימלי...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתחנה שאני עובד בה "סונול"

דואגים לשתוף את הריצפה אם חומר מיוחד מנקה שמנים

ומשום מה אף אחד לא מחליק !

הכל תלוי בהנהלה של התחנה עצמה ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

הבעיה בעיקר בגלל משאיות ומסחריות שממלאות סולר, משום מה בדרך כלל האוטומט שלהם לא עובד, וזה נוזל כמו משוגע.

וסולר זה מאדרפאקינג מחליק, בעיקר על הרצפה של התחנות דלק.

כן כן, לא לא.

פורסם
נו.... אז למה אתה מחכה?

כתוב מכתב למנהל התחנה ובנוסף לחברה שאליה שייכת התחנה (פז לדומגא).

been there.. done that

כשרכבתי על אופנוע נכנסתי לתחנה מסויימת ברשת פז ובמזל ראיתי כתם שמן ליד המשאבות ולא עליתי עליו להחלקה.

ביקשתי מהמתדלק שינקה את כתם השמן על מנת לא לסכן רוכבים אחרים, והוא אמר שזה לא תפקידו לנקות בתחנה.

אז מי כן? שאלתי. אין כאן אף אחד שמנקה. הוא ענה. אחראי המשמרת ענה אותה תשובה.

ביקשתי לדבר עם מנהל התחנה.

מנהל התחנה ענה לי לטלפון והגיב בזלזול מלא, אמר שבא מישהו שמנקה רק בשעה X ועד אז אף אחד לא מנקה אפילו כתמי שמן. לא הבין בכלל מה אני רוצה ממנו.

כתבתי מכתב להנהלת פז. אחרי זמן מה קיבלתי מכתב תשובה שהם מתנצלים, ושלחו לי ספר מפה של ישראל.

אני לא מתדלק מאז בתחנות פז.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מי שלא היה בחצי-חינם במערב ראשון בחורף לא יודע בחיים מזה מגרש החלקה :D

החומר שממנו עשויה הרצפה של התחנת דלק, יש חניון עליון והוא כולו עשוי מהחומר הזה... מספיק שאתה על 5 קמ"ש ובולם, אתה מחליק כאילו אין מחר.. פשוט כיף לא נורמאלי :D :D :D

• תוכן חדש...