Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילת אזהרה מהחלקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שלא היה בחצי-חינם במערב ראשון בחורף לא יודע בחיים מזה מגרש החלקה :D

החומר שממנו עשויה הרצפה של התחנת דלק, יש חניון עליון והוא כולו עשוי מהחומר הזה... מספיק שאתה על 5 קמ"ש ובולם, אתה מחליק כאילו אין מחר.. פשוט כיף לא נורמאלי :D :D :D

וואי, נכון!

זה החניון הכחול המזעזע הזה...

מגרש החלקה אופטימלי...

משוגעים, תאמין לי, מי שבנה את זה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אורן המגרש הזה הוא חלק או שמלא באבני שפה ואיים של בטון?

כבר הרבה זמן שאני מחפש משטח נקי כדי לא להתרסק על משהו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בתחנת דלק ליד התחנה המרכזית בבאר שבע, שם ממש מחליק!

אחרי שסיימתי לתדלק, קיוויתי להתחיל לנסוע כרגיל, אך לא, פרפרתי שם כ5 שניות עד שהבנתי למה לעזעזל אני לא זז...

המתדלק התסכל עלי בחיוך והבנתי שאני לא הראשון...

פורסם
ככה מקבלים ספר מפה??? תן לי את הכתובת!

"פז" חברת נפט בע"מ

ת.ד 222 נתניה 42101

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...