Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין קשר בין 200RMS לכמות הבאס. יש טוויטרים שהם 200RMS אז?

אתה יכול להרכיב שני סאבים 8 אינץ על המגש "IB" ולקבל הרבה יותר באס. הרדיפה הקומפולסיבית אחרי ה 9*6 לא מובנת, יש אפשרויות יעילות יותר לקבלת באס.

אפשרות נוספת היא להשתמש במיד באס גדול יותר ובתקציב של ה9*6 לדאוג לבניה איכותית למידבאס גדול/סאב קטן בפודים בדלתות. אפשר לשים גם סאבים 8 עם תיבה (ניתן לביצוע עם פיבר) שמעוצבת לפי החלל שמתחת לכסאות הקדמיים, סאבים 8 בד"כ עובדים עם תיבות אטומות 7-10 ליטר.

תציין מהי התוצאה הסופית שאתה מחפש (הרבה רעש? הרבה פוזה? יצירת צליל הזהה ככל האפשר למקור?) ויהיו מספיק אנשים שיענו לך באופן עינייני וממוקד. לקנות 9*6 כי "בכל מערכת צריך להיות" או כדי להגיד "יש לי 9*6 200 RMS" אלו לא סיבות שמצדיקות הוצאה של 1,500 שקל.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

צר לי אבל זה מטומטם, אתה רוצה? תקנה סאבוופרים 8 אינץ או 6 אינץ (ויש כאלו) ותשים מאחורה, למה לקנות 6*9 שיהרסו את הסאונד?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

זה לא שאלה של רוצה או לא, אין באפשרותי כרגע לשים סאב בבגאז'.

ובניה בדלתות לא תתאפשר כי האוטו יהיה אצלי רק לעוד 3 חודשים לערך...

אני מתעקש על ה6X9 פשוט כי זהו הפיתרון שנראה לי הכי הולם לבעיה. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה.

פורסם

ובניה בדלתות לא תתאפשר כי האוטו יהיה אצלי רק לעוד 3 חודשים לערך...

תקנו אותי אם אני טועה בבקשה.

איזה רכב יש לך?

אפשר לשים "על המגש" סאבים 8 אינץ. תוצאת הבאס תהיה טובה בהרבה (בהרבה מאוד...).

אפשר לבנות מערכת עם באס סביר עם סט 3WAY בעל מידבאס בגודל 7-8 אינץ.

איך אתה רוצה להתקין סט 3WAY או אפילו 2WAY איכותי בלי ביצוע התקנה טובה ואיכותית. סט 3WAY דורש בד"כ בניות/התאמות שונות כך שלא ברור מה אתה מנסה בדיוק לעשות. התקנה איכותית של מגבר והרמקולים המדוברים תעלה סכום 4 ספרתי.

אין כל מטרה לפגוע אלא רק לעזור. האם זו המערכת הראשונה (הרצינית) שאתה קונה? אתה יודע מה אתה מחפש/ מה המטרה הסופית? אתה מודע להשפעה של התקנה איכותית על התוצאה הסופית?

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

כמו שאמרתי בעיות תקציב אין לי.

ושוב כרגע האוטו המדובר הוא טויוטה קורולה 2005

שהולכת להמכר, ובעוד 3 חודשים יהיה כבר אוטו חדש...

לכן חבל עכשיו להתחיל לעשות בניות וחורים למיניהם... אני לא חושב שאני יחכה 3 חודשים עד לאוטו החדש לכן כל ההתקנות שיעשו באוטו הזה, צריך לקחת בחשבון שיפורקו ויועברו לאוטו חדש בעוד 3 חודשים.

פורסם

המגבר (850.4) מופיע באתר הרשמי.

היום הם בדיוק עדכנו את האתר לליין המוצרים החדש של 2006 ולכן אתה לא רואה אותו תחת המוצרים. אם תחפש תחת התמיכה אתה תראה את ה Manual שלו.

באתרי אינטרנט שנחשבים ל Authorized Dealers אתה יכול למצוא אותו באיזור ה 330-350 דולר.

טל

פורסם

RUNX או סדאן?

בכל מקרה קשה לי להאמין איך התקנה נורמלית תצא פחות מ1,000 :

קיט התקנה 4 גיג' (לפחות), התקנת מגבר, התקנת קומפוננטים, חיתוכים והתאמות ל9*6 זה באיזור 1,000 וכל זה לשלושה חודשים?

הרוכש התמים לא יהיה מרוצה מכל ה"חוטים" שרצים מהמנוע וכל ה"חורים" שעשו באותו בגלל ההתקנות. קהל היעד של קורולה לא בדיוק יהיה שמח - אם היית מוכר "עונדה" קופה עם סטיקרים של 30 כ"ס וספויילר של 50 כ"ס אז לא היה בדיוק משנה לרוכש.

אתה יודע מה יהיה הרכב הבא שלך?

אתה יודע מה אומרים על החיפזון...

נראה שיש לך תקציב למערכת טובה אז תחכה קצת, תאזין למערכות של אנשים, תקרא קצת, תלך לחנויות לקהל האודיופילים והאזין למערכות ביתיות איכותיות - כדי לדעת איך המערכת צריכה להישמע ותחליט מה בדיוק אתה רוצה.

עם קצת מחשבה מראש וטיפה יותר ידע וניסיון לא תעשה "טעויות" כמו 9*6 בשביל הבאס ותגרר אחרי כל מיני אגדות אורבניות.

פורסם

קורולה סדאן

האוטו הבא יהיה כנראה גולף 2006

כרגע באוטו מותקן קומפוננט של פולק ומגבר של רוקפורד 3002

שרפתי רמקול אחד כבר ככה שאני ממש חייב חדש...

המורל זה קומפוננט שאני אוכל להעביר בכיף לאוטו החדש..

פורסם

בגולף אפשר להשתמש בחלל שליד קשתות הגלגלים האחוריים כדי ליצור "CAVITY ENCLOSURE" הנפח שילקח הינו מצומצם וממילא לא היה שמיש.

קיימים קיטים יקרים וניתן לעשות זאת בצורה זולה יותר אצל מתקינים מקומיים.

לשם הדגמה קיט JL לגולף דור 3:

http://www.caraudiodirect.co.uk/product_info.php?products_id=2332&cadid=19751fc6433511901069fbf41e948f05

golfstealth.jpg

b_golfstealth.jpg

תקרא שוב מה שנכתב על 9*6 והמיותרות שלהם בסטאפ איכותי. כמו כן, לפי דעתי חבל להתעסק עם ההתקנות אם מדובר בשלושה חודשים.

פורסם

הכל טוב ויפה

רק שכרגע אני נוסע עם רמקול קומפוננט אחד שרוף

ואני צריך משהו שיחזיק לי עד אז...

אין סיבה שאני לא יכול לקנות עכשיו מורל אלייט ומגבר טוב, ואם כבר לתכנן לעתיד ולקנות מגבר 4 ערוצים להחזיק עוד סט

פורסם

שמעת את האלייט?

זה סט מעולה אבל יתכן שתעדיף פוקל K2P,סטים של DLS או JL...

שוב, למה מגבר 4 ערוצים? עדיין לא ירדת 9*6 החסרי כל פואנטה האלה? מקרה אבוד...

פורסם

מה אתה ממליץ לי לעשות?

עם תקציב של 8-10 בקירוב (לא אומר שחייבים לבזבז הכל)

כרגע אני צריך מינימום סט קומפוננט חדש... ומגבר חדש... דברים שאני אוכל להעביר לאוטו הבא... שלא מצריכים "התאמות" לגוף האוטו...

המורל נראים לי מועמדים מעולים, מיוצרים בארץ, אין בעיות אחריות, הרבה ממליצים עליהם. אפשר להשיג אותם כמעט אצל כל משווק מערכות אודיו לרכב אם לא בכולם.

כמובן שהתקציב הזה צריך להספיק גם לאחר המעבר לאוטו החדש למיני "תוספות"

• תוכן חדש...