Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתפס על 181 קמ"ש בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני מתעלם לרגע מהרשעותיו הקודמות (כשמתחבים בהן, זה משנה את התמונה - אבל לא בגללן הוא נעצר) - אז יש לי שאלה אחת אליך - למה ?

פורסם

"נהג בן 34 נתפס נוהג במהירות של 181 קמ"ש בכביש 6. בקול ישראל דווח, כי לחובתו של הנהג יש כבר 61 הרשעות נהיגה והוא זומן לשימוע במשטרה."

הבנאדם בן 34, אין לך אישה? ילדים? הורים? בשביל מה להרוס כל-כך הרבה עולמות.

נוסע על מהירות כזאת וחושב רק על עצמו. שיחשוב מה יקרה לאחר שהוא יהרג וההודעה תימסר לאישתו ולהוריו... 61 עבירות? לא בא ברגל, מקווה שיטפלו בו כראוי.

פורסם

הבנאדם בן 34, אין לך אישה? ילדים? הורים? בשביל מה להרוס כל-כך הרבה עולמות.

נוסע על מהירות כזאת וחושב רק על עצמו.

הוא לא חשב רק על עצמו - אשתו וילדיו היו איתו באוטו. אל תאשים לפני שתבדוק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם אני מתעלם לרגע מהרשעותיו הקודמות (כשמתחבים בהן, זה משנה את התמונה - אבל לא בגללן הוא נעצר) - אז יש לי שאלה אחת אליך - למה ?

באתי לכתוב גם, למה, אבל אז החלטתי לבדוק את הלינק, ויש הצדקה.

באם לא היו לו 61 הרשעות, בהחלט ניתן לשאול למה.

פורסם

אני לא חושב כמוך...

לא על סמך מה שאתה כותב בלבד...

אם הוא נתפס על עבירות מהירות זה משהו אחד

אם הוא נתפס על עבירות נוספות שאנחנו לא יודעים מה הם

זה משהו אחר

מהירות זה אולי 7 אחוז מכל מה שהורג בתאונות דרכים

אפילו פחות מ7 אחוז

אתה צריך לשלול רשיונות ולקחת רכבים למי שנוהג שיכור

ולמי שנוהג בלי רשיון

ולמי שעובר באדום ולא כי הוא ניסה לגנוב רמזור למרות שגם זה ממש ממש מסוכן

ואלף ואחת עבירות

מהירות, לדעתי היא לא עילה לשלילת רשיון.

קנס מיילא. אבל שלילה לא. אלא אם הייתה במהירות איזושהי דרך לפגיעה באנשים אחרים

כביש שש הוא כביש מבורך חוץ מהעניין שהוא כולל אגרת נסיעה.

הכביש רחב, 3 נתיבים, מואר, חדש מאובזר במצלמות לאורכו ובעזרה ראשונה בכל מקום שיש

הכביש על פי דעתי מתאים מאוד לנסיעה של יותר ממאה ועשר קמ"ש. אפשר לסוע שם על 130-140 בלי לדאוג יותר מדיי. גם מבחינה פיזיקלית הכביש נראה בסדר. השיפועים נראים נכונים. ויש בקצוות של הכביש פסים בולטים שגורמים לך מיד לשים לב שאתה יורד מהכביש גם אם בטעות גם אם בכוונה.

הבעייה במהירות היא אנשים שלא מנוסים בנהיגה וחושבים שהם נהגים מעולים כי הם עברו טסט ראשון ונוסעים כאיול אין מחר.

צריך להגיד להם. יש מחר. ואם אתה לא יודע לנהוג אז לא תגיע אליו...

ואם תגיע אז לא בהכרח בחתיכה אחת.

אני מודה שגם אני נוסע מהר. אבל יש לי כמה קווים אדומים.

בתוך העיר לא משנה בוקר לילה עמוס או ריק. לא עוברים את ה50 קמ"ש. אלא במקרים ממש ממש מיוחדים.

בכבישים חשוכים וישנים לא נוסעים מעבר למהירות סבירה. ובלילה בכל כביש איפה שמואר לא לסוע מהר.. כי מה לעשות זה החינוך שלנו. יש משטרה.

ואיך אומר שיר הילדים הישן

אחינו הנהג אחינו הנהג סע מהר סע מהר. אם תסע מהר ייתפוס אותך שוטר. סע יותר מהר. סע יותר מהר.

פורסם
הוא לא חשב רק על עצמו - אשתו וילדיו היו איתו באוטו. אל תאשים לפני שתבדוק.
בקישור שהביאו למעלה, רשום רק שהוא נתפס על מהירות 181 והוזמן לשימוע במשטרה, לא כתוב שאישתו וילדיו היו איתו. ואם זה ככה ואכן הם היו איתו, צריך לשלול לבנאדם את הרישיון לצמיתות, הלא-כן שהיה יכול להרוג את אישתו וילדיו.

במהירות כזאתי, גם אם עברת טסט ראשון ותאוריה ראשונה, אתה לא יודע לשלוט ברכב!

ולך תידע אם הרכב שלך מתוחזק כראוי למהירות כזאת, והאם הצמיגים תקינים בכלל?!

פורסם

וב-120 הוא לא יכול להרוג את אשתו וילדיו ? וב-90 ? 70 ? 50 ? כל מה שמעל 12 קמ"ש - הוא אופציה למוות.

אולי נחזור לסוסים ועגלות ?

בושה למשטרה על המארבים בכביש 6.

ובושה גם שאדם מגיע לכמות עבירות כזו - וממשיך לנהוג - אבל אין קשר למקרה.

פורסם
בושה למשטרה על המארבים בכביש 6.

כרגיל, מחפשים לעשות כסף קל... רק לתרופות שילך הכסף (לא לשוטרים חלילה, לזה שאומר להם לעמוד שם וגונב מהנהגים כסף על "עבירת מהירות" בכביש הכי טוב ובטוח בארץ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בן אדם שיודע לנהוג בדרך כלל גם יודע את הפרטים של הרכב שלו.

ועם כל הכבוד למורי נהיגה בארץ שמלמדים אותך לעבור טסט

לדעתי צריך לצאת חוק שחייב ללמוד נהיגה מתקדמת אחרי איזה שנת נהיגה משהו כזה

שיעשו מוסדות מיוחדים (חוץ ממה שיש עכשיו שזה נחשב פרטי) ממשלתיים שילמדו נהיגה מתקדמת

או כמו שאני קורה לזה... שילמדו נהיגה

איך לא להחליק עם האוטו. מה עושים אם מחליקים. איך לצאת ממצבים מסוכנים.

מה לעשות כשמתהפכים. איך לנהוג בגשם. איך לייצב את האוטו. מה באמת צריך לבדוק בלחץ אוויר של צמיגים. איך דברים פועלים מה עושים ולמה.

אלף ואחת שאלות שאם יעשו קורס של יום אחד מרוכז אפשר לפתור כל כך הרבה בעיות. ולדעתי הידע הזה יכול להציל המון אנשים מתאונות דרכים קטלניות וגם לא קטלניות. ההרג בדרכים הזה מטורף.

אתמול היה ה6 לחודש. סך הכל 6 ימים בשנה החדשה ונדמה לי שכבר שישה אנשים נהרגו. בטח עד היום נהרגו עוד איזה 2-3 בתאונות דרכים.

זה לא יאומן.אנשים אומרים שאנחנו במגמת ירידה יחסית לשנים האחרונות.

אבל מזה נותן אם המספרים הם עדיין בסדר גודל של מאות?

הרי גם אחד זה יותר מדיי...

פורסם

אנחנו לא יודעים על מה 61 העבירות שלו, ואם בכלל היו לו 61 עבירות. הנתון הזה הרי נמסר ע"י המשטרה, שמסרה פעם דיווח שאיוו 8 דומה בצורתה לפרארי.

העבירה שהוא ביצע לגופה איננה כל כך חמורה בעיני. לנהג בן 34 יש נסיון של לא מעט שנים על הכביש, ובמידה ורכבו היה תקין (כולל צמיגים), והכביש לא עמוס, אני לא רואה פה משהו חריג. המהירויות הללו מקובלות לחלוטין באירופה, ואפילו על כבישים טובים פחות מכביש שש בחלק מהמקומות. די להתחסד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה לא יודע שיש לו נסיון

יכול להיות שיש לו רשיון 4-5 שנים והוא הספיק לעשות עבירות כמו גדול...

פורסם

מתוך נסיוני האישי .. כמובן שתמיד אפשר להגיד שזה סיכון מיותר באם הסביבה ריקה של עצמך ואם חס וחלילה יקרה משהו לך אז לא חשבת על המשפחה וכו... תפסו אותי כבר פעמיים על כביש 6 כהשניידת נוסעת אחרי על 180 קמש בשעות שאין תנועה כאמור באישון לילה.

ונסעתי גם יותר מהר מ180 אבל העניין פה זה לא לרשום מספרים. יש סטטיסטיקות שמראות שהמהירות היא לא הגורם העיקרי ולא המשני למוות בכבישים. אני חושב שאם אתה לוקח את הסיכון על עצמך ולא מסכן את הסובבים ואתה לבד באוטו בכביש המתאים ובאוטו מתאים זה לא כזה חמור.

לדוגמה יש את האוטובאן בגרמניה שהוא ללא הגבלת מהירות ויש שם מכוניות שגם נוסעות על 250 קמש.. והפלא ופלא מס הטעונות הוא זעום יחסית.

זה שהוא עדיין עם רשיון אחרי 61 הרשעות זה משהו אחר וזה שוב מוכיח שהמשטרה עסוקה בתפל במקום לטפל בנקודות שצריך כמו עברייני תנועה כאלה.

צריך להבדיל לטעמי בין עברייני תנועה כמוהו או כמו נהג משאית שמתפלים איך אחרי שיש לו 100 הרשעות עשה תאונה עם 3 הרוגים לבין מישהו שנוסע מהר כאשר התנאים מתאימים.

יש שיחלקו על דעתי אך לפי דעתי.. בתור אחד שאוהב לסוע מהר כל עוד אתה לא מסכן אחרים אין סיבה. ויש אפילו הוכחות שמראות שהמהירות תטרום לדבר או שניים

פורסם

גם דוד שלי(רופא שיניים-אל תאמינו כשכתובים לכם ברכב למכירה "מרופא", הם הכי מתעללים ברכבים :D ) נתפס היום על מהירות מופרזת >750 ש"ח הולכים לקופת המדינה. לצורך העניין הבן אדם בן 40 ,הוא הוציא את הרישיון בגיל הכי מוקדם שהיה אפשר באותה תקופה. אני פשוט נהנה תמיד לנסוע איתו,פשוט תענוג. 0 תאונות שניגרמו באשמתו במשך כל הזמן הזה>מתי כבר יפסיקו עם השטויות האלה של מהירות מופרזת בכבישים שאפשר בהם. במקום זה שיתחילו לתופס אנשים בעיר,איפה שבאמת יש הרבה אנשים ונהיגה מהירה מאוד מסוכנת. בכביש 6 כשהוא פנוי אפשר לנסוע הרבה יותר מ180.

שיעלו כבר את המהירות המותרת במדינה הזאת, גם ככה אף אחד לא נוסע במהירות המותרת. אפילו לא ראיתי בחיים מאז שקיבלתי רישיון ניידת אחת שנוסעת במהירות חוקית(ואני לא מדבר על ניידת במרדף).

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...