Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סיאט לאון חדשה וכמו כל הפולקסווגן למיניהם (אודי/VW/סיאט/סקודה) ההתקנות שלהם זה על ידי "רדיו מילאנו".

למישהו יש דעה על איכות ההתקנות שלהם / הציוד שהם מוכרים ? במידה והדעה שלילית אז אולי המלצה על מישהו אחר ?

אני קצת תקוע עם HU מסכן של סוני (איזה דגם 450 בסיסי שבא במקור), אני צריך להוסיף רמקולים בדלתות מאחורה ונדמה לי גם שרצוי להחליף את הקומפוננט הקדמי שבא במקור עם האוטו.

אין לי כוונה להרים מערכת מפוארת (בלי "דולפינים", בלי מגבר, בלי DVD), אבל אם אני מבין נכון כדי לגעת ברמקולים בדלתות של פולקסווגן צריך לפרק חצי אוטו והייתי רוצה שיעשה את זה מישהו שמבין.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

ראיתי ושמעתי בעבר מערכת שהותקנה אצל רדיו מילאנו על איביזה טורבו.

העבודה היתה מאוד איכותית ונקיה ובעל הרכב היה מאוד מרוצה.

בכל אופן שווה לבחון כמה הצעות מחיר אצל מתקינים שונים לפני ביצוע העבודה.

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...