Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מעט אנשים בזמן האחרון אומרים שהמערכות שלהם מצוינות

ואפילו ברמה של אלפיין וקלאריון

הן כאלה טובות?

למישהו יש ניסיון איתן?

איזה דגם מומלץ?

פורסם

מערכות מצוינות שלא זוכות להכרה מספיקה בארץ, לי יש את ה5401 , שלוש יציאות של 5V כמובן שליטה על הסאב, אפשרויות כיוונן רבות, בלי משחקים בלי דולפינים ובלי מושטים... כל זה בפחות מ1500 ש"ח

אתה מוזמן לבוא ולהתרשם אם אתה מאזור המרכז

בשיפוצים

פורסם

ואגב

יש להם שליטה על כל רמקול בנפרד או לכל זוג רמקולים

או שבכלל יש להם שליטה רק על כל המערכת ברכב

מה שאני מתכוון בשליטה זה

שינוי בס וטרבל וכו' (או שליטה גם בדציבלים שזה כבר בכלל משהו מיוחד)

פורסם

באופן כללי, אני מאד אוהב את המכשירים של פנסוניק.

הסאונד, והתמורה מול המחיר. פשוט מעולים. יותר מסתם מומלץ.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
מערכות מצוינות שלא זוכות להכרה מספיקה בארץ, לי יש את ה5401 , שלוש יציאות של 5V כמובן שליטה על הסאב, אפשרויות כיוונן רבות, בלי משחקים בלי דולפינים ובלי מושטים... כל זה בפחות מ1500 ש"ח

אתה מוזמן לבוא ולהתרשם אם אתה מאזור המרכז

מחזק את דבריו בטווח מחירים של עד 1500 ש"ח המכשיר הנ"ל נותן את התמורה הטובה ביותר כיום .

תומר.

פורסם

לפי מה שאני יודע המכשירים אמינים מאוד מנסיון כמובן אבל תמיד יהיה הבן אדם שיחלוק על זה וייספר סיפורים כמה הם לא אמינים ויינסה לשכנע אחרת.

המכשירים אמינים מאוד והם גם מגיעים עם שנתיים אחריות של היבואן ונידמה לי שמהדגמים החדשים של 2006 יהיה להם אפילו 4 שנות אחריות !!

תומר.

פורסם

מערכת הראש שלי היא פנסוניק ישנה יחסית - MP3 עם שתי יציאות כל אחת 2.5 וולט

היתה לי האפשרות להחליט בין לשדרג את מערכת הראש או להוסיף אקולייזר+ליין דרייבר

הלכתי על האקולייזר, כי מצאתי מכשיר טוב של אודיובאנק ובאמת הוא עושה עבודה יחסית יפה.

הצליל ממש טוב, המערכת מאוד אמינה - היא איתי כבר איזה 4 שנים - לא סובלת מהתחממות, קפיצות או כל תופעה אחרת.

התופעה היחידה בה שאני לא אוהב - מגבירה את האות S בצליל של הזמר - בחלק מההקלטות זה ממש מפריע - באות נקיה לגמרי (בלי אקולייזר וקדם מגבר) זה עדיין נשמע.

אבל סה"כ בשביל מע' שעלתה 200 דולר - יחסית לתוצאות שהיא נותנת גם היום (אמנם ביחד אם האקולייזר) - שווה כל גרוש

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שוב אני שואל

באיזה צורה היא שולטת על הרמקולים

כ 4 ביחד או 2 לחוד

איזה אופציות שליטה צליל עוצמה וכו יש לה

פורסם
מחזק את דבריו בטווח מחירים של עד 1500 ש"ח המכשיר הנ"ל נותן את התמורה הטובה ביותר כיום .

תומר.

אני לא אומר שהפנסוניק הוא גרוע להפך. אבל להגיד מה שציטטי למעלה זה לא כל כך נכון המחירים של פנסוניק לא נמוכים מהחברות האחרות.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371399

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40737

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30421

המחירים של פיונייר הם אותו דבר. איזה בידיוק תמורה יותר טובה בפחות כסף?

עוד דבר שרציתי להגיד למה כל הזמן לדחוף את אותם מילים שכבר 100 פעמים אמרו אותם. מישהו קפץ פעם אחד אם המילים האלה "אם אתה רוצה דולפינים אז פיונייר" שטויות שנמאס לישמוע בכל הודעה. מה יש לכם נגד תצוגה של פיונייר לכל חברה יש את החותמת שלה ביצור.

ויש כאלה שאהבים את זה ויש כאלה שלא. (ד"א אין את ה"דולפינים" מזמן כבר):-D

פורסם

אין לי שום דבר נגד פיוניר, חוץ מזה שלכל רכב שני יש פיוניר, וכל משפט שני שאני שומע בקשר למערכות לרכב זה: "יש לי פיוניר 400 וואט מאחורה" או "יש לי תפייוניר דולפינים", זה מה שגרם לי לבדוק דברים אחרים, ולגבי מה הפנסוניק נותן בנוסף? איזה HU עד 1500 נותן שלוש יציאות של 5V?

בשיפוצים

• תוכן חדש...