Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי דגם פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פיג'ו 205 שנת 94 מנוע 1400 (כנראה) .

באחורי האוטו ישנם האותיות GL ואילו חברת הביטוח שלי טוענת שרכבי הינו מסוג GR 1400.

האם ישנם דגמי GL בנפח 1400?

אם לאו אז מהו הרכב שבבעלותי.?

ואם ישנם GL בנפח 1400 אז מדוע הם מתעקשים שהרכב הינו GR?

יש לציין שגם מבחינת מחירון הרכב אלו פרטים חשובים מכיוון שקניתי את הרכב לפי ערך הGL.

פורסם

GL זה מנוע 1100.

GR זה מנוע 1400.

יכול להיות שמישהו הדביק על אחורי הרכב שלך מדבקה של GL, והרכב הוא בעצם GR.

פתח את רישיון הרכב, תן את קוד דגם המנוע שמופיע שם ויהיה אפשר לדעת במה מדובר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש ברשותי פיג'ו 205 שנת 94 מנוע 1400 (כנראה) .

באחורי האוטו ישנם האותיות GL ואילו חברת הביטוח שלי טוענת שרכבי הינו מסוג GR 1400.

האם ישנם דגמי GL בנפח 1400?

אם לאו אז מהו הרכב שבבעלותי.?

ואם ישנם GL בנפח 1400 אז מדוע הם מתעקשים שהרכב הינו GR?

יש לציין שגם מבחינת מחירון הרכב אלו פרטים חשובים מכיוון שקניתי את הרכב לפי ערך הGL.

יש GL-ים עם מנוע 1400 למרות שרובם היו GR.

מה קוד המנוע שלך ומה רשום ברישיון ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ההבדל בין GL לGR זוהי רמת הגימור.. הGR יותר "מפואר"...שניהם באו עם מנועי 1400.אותו המנוע בדיוק.ב94 ישנה סעפת וקרבורטור שונים דו שלבי. שלא כמו בדגמים מאוחרים יותר שזהו קרבורטור קטן יותר. אם חברת הביטוח מתעקשת שכן זה לטובתך...כי במקרה של תאונה חס וחלילה ערך האוטו עולה במשהוא כמו 1000 ש"ח. תראה מה רשום בנירות הרכב שם רשום האם זה GR,או GL

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

אני מצטרף לשאלה לי יש 205 94 1400 הזרקה

(אין לי ליד ה 205 מאחורה כלום כנראה ילדים הורידו את הסמל פעם)

בקיצור חשבתי שהיא GR כמו שרשום בביטוח

עד שהיום בבוקר אני רואה את אותו הרכב (עם 1.4i) על הכנפיים

שמאחורה כתוב GLi .......:?::?: :?:

צרפתיה גאה !!! מתחממת מהר. . .

פורסם
ההבדל בין GL לGR זוהי רמת הגימור.. הGR יותר "מפואר"...שניהם באו עם מנועי 1400.אותו המנוע בדיוק.ב94 ישנה סעפת וקרבורטור שונים דו שלבי. שלא כמו בדגמים מאוחרים יותר שזהו קרבורטור קטן יותר. אם חברת הביטוח מתעקשת שכן זה לטובתך...כי במקרה של תאונה חס וחלילה ערך האוטו עולה במשהוא כמו 1000 ש"ח. תראה מה רשום בנירות הרכב שם רשום האם זה GR,או GL
ב94 אין קרבורטור.

יש ראש הזרקה חד נקודתי מונוג'ט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ב94 אין קרבורטור.

יש ראש הזרקה חד נקודתי מונוג'ט.

אכן ישנם דגמים ב 94 שהגיעו עם הזרקה חד נקודתית..1.4i אך למיטב ידיעתי עד 93...היה קרבורטור רגיל.גם בחלק מהשנים של 94.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

• תוכן חדש...