Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

האם הגיעו ימות המשיח... ?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית רק מרחם על אותם נרקומנים שצריכים חומרים שונים כדי לחוות או להרגיש דברים כלשהם (או שסתם ככה משתמשים בזה :roll: )

 

ולהפוך את זה לחוקי זה בטוח לא הפתרון...

 

 

ויוליה מה קרה, את על מנה שאת בלחץ? שמעתי שבאת"א החומר רץ חופשי...

עישון ג'וינט פה ושם עוד לא עשה אף אחד נרקומן....

סע לסיני, תראה כמה ישראלים נוסעים לשם כאשר המטרה המוצהרת היא "להנות מהמקום המדהים הזה, בשקיעות היפות שיש שם" בלה בלה בלה... רק שכחו לספר לך שהם ראו אותה כשהם מסטולים מהתחת אז בטח שהשמש שם הכי יפה בעולם.

 

חוץ מזה (אם נעלה את הדוגמא המצוצה מהאצבע) בהולנד זה הולך לא רע, שהרי גם ככה אנשים מעשנים, בין אם חוקי ובין אם לא....אז למה לא לפנות כוח אדם לטיפול בדברים אחרים, לא פחות חשובים ?

 

אני בעד שהחוק יעבור, אבל בעיתוי הנכון- רק שלמדינת ישראל ייגמרו כל הצרות- בעיות ביטחון, כלכלה, אבטלה וכו' ולאנשים לא יהיה במה להתעסק. זה בטח לא יקרה אף פעם, אבל חלומות מתגשמים (לפעמים).

  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לידיעתכם! גם אלכוהול הוא סוג של סם! גם קפאין! גם ניקוטין! תפסיקו להצטדק! אין שום הוכחה שהחומר הפעיל בקנאביס (THC) יותר מסוכן מהסמים החוקיים בארץ - בדיוק להיפך!

 

אין שום סיבה שאדם אשר ישב לו בביתו ועישן ג'וינט יאבד את רשיון הנהיגה שלו, ירצה עבודות שירות, ויפתח נגדו תיק פלילי!!!

 

ולמי שאומר שאם זה יהיה חוקי אז כולם יהיו מסטולים ברחוב - מוזר, אבל אני לא רואה אלכוהוליסטים נוהגים, משוטטים ברחוב, מעורבים בתאונות דרכים, הולכים מכות במועדונים...או שכן... אז רגע... אלכוהול באמת יותר מסוכן מקנאביס...וכל ילד יכול להשיג אותו בכל פיצוציה... לא?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

נכון ספרינט צודק .

אבל ספרינט ידידי היקר בעל האלפא , כמו שאמרו תגובה לפנייך , אני בעד החוק אחריי שנתקן את החברה אנחנו חיים בה, וזה אף פעם לא יקרה וזה אומר שאני ועוד הרבה אנשים נגד החוק ברגע זה ,קודם כל נתעשת , נהיה בני אדם ,סבלניים , אדיבים , נחמדים , להוריד את רמת הפשיעה רק אז נחשוב על קנבוס.

תאר לך ערסים ברחובות גונבים לאישה זקנה תיק תחת השפעת קאנאביס, מיד אחריי במשפט הם ימצאו את התירוץ הידוע שהם היו תחת השפעת הקאנאביס ואז בעצם אנחנו סותרים את עצמנו ואתה יודע טוב מאוד שזה מה שיקרה.

GTA זה הכי אחי .

פורסם

אני לא חושב שבן אדם שנמצא תחת השפעה של מריחואנה יגנוב משהו, או יזוז יותר מדי , לצורך העניין...

וואלק אתתתתה

פורסם

אלכוהול מאוד מסוכן כאשר הוא נצרך מעבר לגבול הסביר. לחלקנו הוא גורם להיות אלימים יותר, ובמינון גבוה הוא גם רעיל ולפעמים קטלני.

 

הסיכון העיקרי מעישון קנאביס הוא מעצם העישון עצמו (כלומר נזק בריאותי עקב עישון הטבק יחד איתו) - וגם את זה אפשר למנוע ע"י אכילת space cookies וכו' במקום עישון.

 

אין מנת יתר מקנאביס, לא משנה כמה צורכים.

 

 

אם אלכוהול נשאר חוקי לצריכת אנשים בוגרים בישראל (וראוי שיישאר) - אז גם ראוי להתיר צריכת מוצרי הקנאביס.

אנשים לא יבואו מסטולים לעבודה בדיוק כמו שהיום הם לא באים כל בוקר שיכורים.

 

וכמובן יש לאכוף בחומרה נהיגה תחת השפעה - של כל חומר פסיכואקטיבי, כולל קנאביס, קוק, אקסטות והכי חשוב - אלכוהול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אסור בתעלית האיסור להפוך את הקנאביס לסוגיו לחוקי!



 

אמנם זה ישפר את האיכות במעט, אך יעלה את המחיר.

 

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

עזבו אותכם , אין כמו לרחרח אוויר , זה חוקי זה זול ואומרים שזה גם בריא

 

ובנימה זו , אסיים בשיר של מגדולי משוררי ארצנו :

 

קח אוויר , קח אוויר

תרחרח ותריח , קח אוויר ....:-D

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אסור בתעלית האיסור להפוך את הקנאביס לסוגיו לחוקי!



 

 

אמנם זה ישפר את האיכות במעט, אך יעלה את המחיר.

 

חי

 

הפיכה לחוקי תעלה את המחיר ? למה ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

וכמובן יש לאכוף בחומרה נהיגה תחת השפעה - של כל חומר פסיכואקטיבי, כולל קנאביס, קוק, אקסטות והכי חשוב - אלכוהול.

צודק, אבל, למי שראה לפני כמה שנים בתוכנית פיפת' גיר נערך מבחן:

הם סדרו מעין מסלול קצר שמדמה נסיעה בעיר עם כל מיני רברסים וחניות ובלימות חירום וכו' ואז נתנו לאיש כלשהו לעבור את אותו מסלול עם רכב. הוא עשה אותו בלי בעיה ובזריזות.

לאחר מכן נתנו לאותו אדם לעשן ג'וינט, ואז הוא עשה שוב את אותו מסלול.

הוא עשה את המסלול בדיוק אותו דבר (בלי כל בעיה נראית לעין, ברוגע ובזריזות), ואחרי ששאלו אותו איך הוא הרגיש הוא אמר שהוא לא הרגיש פחות בטוח מבחינת הנהיגה, מלבד העובדה שהוא היה צריך להתאמץ טיפה יותר כדי להתרכז.

 

תסיקו מסקנות בעצמכם :neutral:

 

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
הפיכה לחוקי תעלה את המחיר ? למה ?
מאתיים ש"ח לחמישים גרם זה בערך מחיר השוק היום.

משמע גרם אחד ארבעה שקלים.

 

לא נראה לי הגיוני שנוכל להיכנס למקום מסויים ולרכוש גרם אחד בארבעה שקלים כולל מע"מ כשבעל המקום צריך להחזיק צוות עובדים, שכ"ד, חשמל , ארנונה לשלם מיסים וכו'וכו' וכ'.

 

המהדרין יספרו לנו שהיום חמישים הגרם כוללים את הענפים העלים והזרעונים. משמע, שמהחמישים גרם אנחנו למעשה יכולים לעשן רק 30 גרם לערך.

 

נחשב מחדש.

מאתיים ש"ח לשלושים גרם משמעותם ששה נקודה שישים וששה ש"ח.

 

ועדיין אם נקח את כל הגורמים בחישוב מחיר המוצר הסופי.

 

גרם אחד לא יעלה בחנות כזו או אחרת 6.66 ש"ח.

 

 

ועכשיו ברצינות רשמתי את זה סתם כדי להחליף כיוון בת'רד. אחרי שגרמת לי לחשוב על זה ברצינות, נראה לי שאני צודק.

 

מי היה מאמין: ארץ זבת חלב ודבש באמת.

 

ולחשוב שאנשים מפחדים ממצב שהמריחואנה תהיה חוקית.

אין להם מושג מה המצב היום.

 

 

די כבר בגללך יחשבו שאני מעשן סמים.:wink:

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

סמים ?

 

חשבתי שאנחנו מדברים על החוק המוטורי. :wink:

 

 

 

ובאמת, אנשים יגדלו לבדם אם זה יהפוך לחוקי, אז יהיה בכלל סבבה. כולם יהיו רגועים מהגידול. ולא יצטרכו לעשן. ואז יזריקו.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מאתיים ש"ח לחמישים גרם זה בערך מחיר השוק היום.

משמע גרם אחד ארבעה שקלים.

לא נראה לי הגיוני שנוכל להיכנס למקום מסויים ולרכוש גרם אחד בארבעה שקלים כולל מע"מ כשבעל המקום צריך להחזיק צוות עובדים, שכ"ד, חשמל , ארנונה לשלם מיסים וכו'וכו' וכ'.

קודם כל, לא שאני משתמש בסמים קלים, אבל דופקים אותך במחיר.

דבר שני, אמנם היום הסוחרים אינם משלמים מע"מ ומס הכנסה. אבל הם כן גובים ממך סכומים מופרזים עבור משהו שיותר קל לגדל מנענע וכוסברה בגלל שהם יכולים ובשביל שישתלם להם להסתכן.

פורסם

יותר קל לגדל מנענע זה אתה אמרת.

ליגליזציה של הסמים הקלים פוגעת באינטרסים של חברות הטבק הגדולות, זאת הסיבה העיקרית שזה עדיין לא קרה.

זאת דעתי לפחות.

כן כן, לא לא.

פורסם
אני לא חושב שבן אדם שנמצא תחת השפעה של מריחואנה יגנוב משהו, או יזוז יותר מדי , לצורך העניין...

כדי להקל במשפט מעוצמת הענישה אותו האיש שלא באמת עשה את זה כתוצאה מהשפעת הקאנאביס יטען כך כדי לקבל עונש מופחת וזה באסה טילים

 

וסולי בכיף אחי :).

GTA זה הכי אחי .


×
×
  • תוכן חדש...