Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הגיעו ימות המשיח... ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3171777,00.html

ח"כ רומן ברונפמן מגיש הצעת חוק לפיה שימוש בקנאביס (מריחואנה) עד 50 גרם לא ייחשב לעבירה פלילית.

הרשות למלחמה בסמים מאבדת את אמון הציבור על-ידי העברת מסר לא מדוייק וולא אמיתי שאין הבדל בין סמים קלים וקשים. אני מציע להתמקד בהסברה מקיפה ומהימנה על נזקי הסמים מכל סוג, אך במקביל לא להיטפל לאוכלוסייה נורמטיבית שמעשנת מדי פעם מריחואנה, ולהתמקד (מבחינת המשאבים) בשורש הבעיה – סחר בסמים ומשתמשים בטיפול יותר יעיל במשתמשי סמים קשים

הגיע הזמן לסיים את מלחמת החורמה המיותרת כנגד צורכי הקנאביס.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שלא יודע להינות מהחיים כשהוא פיקח וצריך שחומרים יעזרו לו הוא טיפש.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מי שלא יודע להינות מהחיים כשהוא פיקח וצריך שחומרים יעזרו לו הוא טיפש.

מאור.

אם אתה רושם משפט כזה כנראה שאתה זה שלא ממש פיקח. אני מנסה לכתוב לך תגובה הולמת אבל אתה פשוט מאלה שנולדו עם "החסם" הזה בראש ולא משנה מה אני ארשום ואתה עדיין תהיה תקוע בעמדתך הפרמיטיבית והאלק-שמרנית.

תמשיך לצרוך אלכוהול (חוקי) בכמויות ותעזוב אותך מהדברים האמיתיים.

אה, ותמשיך להיות חלק מעדר הלאנטיכס...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

לא הבנתי איך זה בדיוק מעיד על רמת אינטילגינציה...?

הוא מתכוון לומר, שגם רבין ז"ל היה טיפש כשהשתמש באלכוהול בזמנו החופשי כדי ליהנות מהחיים.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

לא הבנתי איך זה בדיוק מעיד על רמת אינטילגינציה...?

עמוס (שלא משתמש בסמים קלים, למען הסר ספק)

כלומר אתה רוצה להבהיר כי אתה משתמש רק סמים קשים ולמען הנאה ולא לשם הסר ספק? :?
פורסם

הגיע הזמן לסיים את מלחמת החורמה המיותרת כנגד צורכי הקנאביס.

הראל.

:mm_yeah:

הכל שקרים . קאנאביס לא מזיק .

GTA זה הכי אחי .

פורסם
[/right]

הוא מתכוון לומר, שגם רבין ז"ל היה טיפש כשהשתמש באלכוהול בזמנו החופשי כדי ליהנות מהחיים.

התכוונתי שניסיתי הכל מהכל, ומכל החוויות שלי הבנתי שאין כמו להיות פיקח ת-מ-י-ד.

ההנאות האמיתיות בחיים הם אהבה אמיתית ולא תחת השפעה של סמים או אלכוהול, ספורט ולא הכנסת לגוף חומרים מזיקים.

אומנם יש באלכוהול שנצרך בכמויות קטנות (יין) סגולות רפואיות אבל לא על זה אנחנו מדברים.

זה כבר לא "אין" להיות מסטול, אפשר להינות מהחיים גם בלי כל החומרים האלה שידפקו לכם את החיים ויגרמו לכם נזק לתמיד.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

התכוונתי שניסיתי הכל מהכל, ומכל החוויות שלי הבנתי שאין כמו להיות פיקח ת-מ-י-ד.

ההנאות האמיתיות בחיים הם אהבה אמיתית ולא תחת השפעה של סמים או אלכוהול, ספורט ולא הכנסת לגוף חומרים מזיקים.

אומנם יש באלכוהול שנצרך בכמויות קטנות (יין) סגולות רפואיות אבל לא על זה אנחנו מדברים.

זה כבר לא "אין" להיות מסטול, אפשר להינות מהחיים גם בלי כל החומרים האלה שידפקו לכם את החיים ויגרמו לכם נזק לתמיד.

פיכח פיכח אינעל רבאק!!! פיכח!!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מה לך ולפיכחות ? עוד מלפפון שקם על גננו !

בקשר לסמים קלים אני נגד הפיכתם לחוקיים מסיבה אחת - שכרגע שזה חוקי מסתובבים עם 50 גרם, ש50 גרם יהיה חוקי יסתובבו עם 100 - שישיאר עם 50 ככה זה בסדר

פורסם

אני אישית רק מרחם על אותם נרקומנים שצריכים חומרים שונים כדי לחוות או להרגיש דברים כלשהם (או שסתם ככה משתמשים בזה :roll: )

ולהפוך את זה לחוקי זה בטוח לא הפתרון...

ויוליה מה קרה, את על מנה שאת בלחץ? שמעתי שבאת"א החומר רץ חופשי...

פורסם

הכל תודות ליאשה.

ואני עצבנית כי לא הייתי במפגש היום ולא קיבלתי את מנת הבירה השבועית שלי.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...