Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה קלה, רכשתי קומפוננט מורל הייבריד(160 רמס) וסאב פוקל (250 רמס)....

עם איזה מגבר אחד אני יכול להגביר אותם בצורה הטובה ביותר?

תודה.

פורסם

מגבר אחד .. ?

אממ .. GTO 75.4

נותן 100 אר אם אס ליציאה יסתדר עם הקומפננט

והסאב ידפוק אבל יוכל יותר

אני מאמין שזה יספיק

יש גם את אינפינטי

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=REF7541A&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398

ולתקציב שלך אני חושב שזה ממש בזבוז לקנות מגבר אחד במקום שתיים

שאחד מהם מונובלוק לסאב והשני 2 ערוצים לקומפננט או אפילו 4 ערוצים (שיהיה אם תרצה להוסיף)

ואם אתה הולך על האפשרות הזאתי

אז המגבר של גיביאל עדיין יספיק לך

כמו כן גם האינפינטי

ולמונו בלוק הייתי ממליץ לך להמשיך לשאול את אנשי הפורום

הם יוכלו לעזור לך יותר ממני

בברכה

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

האינפיניטי נראה לי איכותי ביותר, נראה לי אני אלך על ההמלצה שלך כי האודיוסון שהציעו לי הוא מהסדרה הכי נמוכה שלהם 3 ערוצים, שתיים 75 ואחת 250 למונו...

או שאולי עדיף אני אקח מגבר שני ערוצים ומונו?

פורסם

יש את הjl 300/4 מגבר מעולה או ה rs4 של פייז שניהם מגברים מעולים לפי דעתי עדיף הjl אבל הוא יותר יקר ההחלטה שלך . אני לא ממליץ לך את הjbl והאינפיניתי כי הם לא ברמה גבוה לפי דעתי (שעמתי אותם והם די ז...)הקומפוננט שלך כן ברמה מאןד גבוה חבל ואם יש גם תקציב אז בכלל.

פורסם

אני לא רוצה מגבר יקר אחו שרמוטה, אבל לפחות מספיק כדי לפתוח טוב טוב את הרמקולים והסאב בלי להתבאס שפשר חזק יותר, לפחות 100*4

• תוכן חדש...