Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החוט של המסך הרוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שטויות. סה"כ להחליף כבל. אני לא יודע אולי צריך לפתוח וזה יותר מסובך אבל טכנאי יעשה לך את זה בלי בעייה.

נראה לך שהיו מייצרים מסך בלי אפשרות לתקן את החלק הפעוט הזה???

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שני דפים ועוד לא קובלת תשובה.

הכבל מחובר ללוח.

אם טכנאי יקח לך 100 ש"ח עבודה הוא פרייר.

בתוך המסך יש מטח מאוד גבוה,אם מישהו פתח את המסך ועדיין חי יש לו מזל.

תיישר את הפינים עם פלייר,אין שם את כל הפינים אז לא להיבהל,לא קשה ליישר פינים.

אני לא חושב שאפשר לגזור את הכבל בלי לקבל הפרעות על המסך.

אני פתחתי את המסך ואני עדיין חי( נראה לי) , החיבור בתוך המסך ממש מסובך בגלל זה רק הלחמתי את הראש ואין לי הפרעות .

פורסם

אני לא מומחה למונחים אבל

יש במסך חלק,לא זוכר את שמו שצובר מתח,צריך לפרוק את המתח בשביל לנגוע בו,אם אתם נוגעים בו בלי לפרוק את המתח אתם פחם.

monitor circuitry can operate at voltages up to 10, 000 volts for monochrome displays, and anything up to around 25, 000 volts for colour displays.

Important: Lethal voltages exist in a monitor long after it has been turned off and disconnected from the electricity supply. Do not touch anything inside the case unless you know exactly what you are doing. .

http://www.pcsupportadvisor.com/Troubleshooting_monitor_problems_page1.htm

אייל

פורסם
אני לא מומחה למונחים אבל

יש במסך חלק,לא זוכר את שמו שצובר מתח,צריך לפרוק את המתח בשביל לנגוע בו,אם אתם נוגעים בו בלי לפרוק את המתח אתם פחם.

monitor circuitry can operate at voltages up to 10, 000 volts for monochrome displays, and anything up to around 25, 000 volts for colour displays.

Important: Lethal voltages exist in a monitor long after it has been turned off and disconnected from the electricity supply. Do not touch anything inside the case unless you know exactly what you are doing. .

http://www.pcsupportadvisor.com/Troubleshooting_monitor_problems_page1.htm

קבל צובר מתח. (CAPACITOR)

בכל אופן, עם המסך לא היה מחובר לחשמל למשך כמה זמן אפשר לדעת בכל רכיב בו.

גם עם המסך היה מחובר לחשמל, איפה שצריך להחליף קונקטור, אין מתח גבוה ככה שאפשר לגעת, אבל לא לגעת מסביב.

מי שלא יודע להתעסק עם דברים כאלה עדיף שיקח לטכנאי, ואין שום סיבה שטכנאי יקח על זה יותר מ 100 שקל, הוא יודע איפה לא לגעת ולא מסתכן.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תוכן חדש...