Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לבשר טוב ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חולה בשר בזמני הפנוי אבל בדרך כלל אני אוכל רק את הבשר שאמא\סבתא\אבא מכינים לי כשאני חוזר מהצבא ויש מצב רוח לפינוק ...

בא לי פעם אחת ללכת לקצב לקנות צ'אנק בשר איכותי ולעשות אותו לבד ...

לכן תנו לי המלצות לאיזה נתח בשר טוב ככה איזה סטייק 500 גרם נחמד שילך טוב כשהוא מדיום וול .

ואם אפשר אז גם תמליצו על הוראות מרינדות וכל שאר העסק ...

תודה :-D

ים long time no

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה אתה בארץ ?

לך לחינאווי ביפו, אם זה קרוב לך מספיק, או יוז'י (תחפש בגוגל) ותקנה פילה לסטייק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לך לחצי חינם בקש מהקצב "סטייק אנטריקוט מיושן עם עצם " (זו קצביה של "בלאדי, אחלה בשר, תמיד טרי וטוב)

אם אתה יודע רוסית, עדיף. היחס מישתנה פלאים!

שוב, תלוי איזה בשר אתה אוהב. אם אתה אוהב אותו שומני, אז קח חלקים שהם שומניים יותר (או כבש!)

אם אתה אוהב בשר יותר "עדין" קנה פילה (יקר יותר...)

הייתי ממליץ לך על עגל חלב אבל אחרי שתדע מה עושים להם אתה לא תיתקרב לזה!

אני מאוד אוהב סטייק T. זה מגיע חתיכה של אנטריקוט וחתיכה נוספת (אם אני לא טועה פילה) ובינהן עצם... עדיף בעובי של 2-3 ס"מ...

מרינדה:

רק על בסיס בירה לבנה!!!

אחרי זה אתה מוסיף שום כתוש, בצל חתוך, פפריקה, מוסקט וכמון

את הסטייק אתה מורח בשמן זית ומחורר אותו ע"י מזלג דק (כדי להכניס את המן פנימה ולתת תלבשר לימנשום את המרינדה)

תן לו לישון 24 שעות בתוך העיסה הזו, וזרוק אותו למנגל חם, כמה דקות מכל צד, אחרי זה להפוך ולתת לו עוד כמה דקות...

בתאבון!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מי צריך מרינדה? אני אוהבת את הטעם הטבעי של הבשר - מלח גס, פלפל שחור גרוס, עד מצב MEDIUM RARE, שידמם לי קצת בצלחת ואני מרוצה :p

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בחורה כלבבי ! אולי נרד על איזה סטייק מתישהו :wink:

אני מאיזור רחובות דרך אגב , וגם אני בעיקרון מעדיף את הטעם של הבשר כמו שהוא עם כמה שפחות תיבולים וכאלה , מרינדה בקטנה ככה אפשר אבל לא משהו שמשנה לבשר את הטעם .

כוסאומו כל הדיבורים האלה על בשר עשו לי תיאבון לפרה מתה !!!!:twisted:

ים long time no

פורסם

מתכון למרידנה: יין אדום,שום,בצל,פפריקה,פילפל חריף ושן של קרנף.

כן,כן, אני יודע מה תגידו, לא לכולם יש שן של קרנף בבית, אפשר להשתמש במקום בסחוס של צ'נצ'לה :lol:

isarel_aharoni.jpg

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בא לי פעם אחת ללכת לקצב לקנות צ'אנק בשר איכותי ולעשות אותו לבד ...

לכן תנו לי המלצות לאיזה נתח בשר טוב ככה איזה סטייק 500 גרם נחמד שילך טוב כשהוא מדיום וול .

קודם כל, בשר טוב הוא לעולם לא well, הוא תמיד מדיום, במקסימום. דבר שני, כפי שכבר כתבו כאן, בשר טוב לא צריך שום מרינדה. חינאווי די מומלץ אבל אני לא מכיר אותו. ממש טוב זה פריז מרקט ודלישס בת"א, אבל תכין כסף. הרבה. וכמו תמיד, לדעת לבחור טוב יותר חשוב מהמקום עצמו. כשאמא שלי מקבלת נתח לא טוב היא פשוט מחזירה...

ספר על מה את מתכנן להכין את הסטייק ואתן לך טיפים לצלייה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מתכון למרידנה: יין אדום,שום,בצל,פפריקה,פילפל חריף ושן של קרנף.

כן,כן, אני יודע מה תגידו, לא לכולם יש שן של קרנף בבית, אפשר להשתמש במקום בסחוס של צ'נצ'לה :lol:

isarel_aharoni.jpg

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :roflmao: :roflmao:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תראה, אם זאת פעם ראשונה שלך אז הייתי מציע לך ללכת למסעדה ולראות קודם איך השף מכין, חבל שתהרוס.

או שתיקח ספר היינס(מתכונים) ותעבוד לפיו, אם משהו לא יהיה ברור תחזור לשאול. אם תלך למסעדה, בקש מרפי לין שימליץ לך על מסעדה מומלצת באיזור מגוריך :)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

או שתמיד יש את האישה של הפורום. יש לי 2 ממלכות - המטבח והמוסך :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לך לקצב ובקש נתח קצבים, זה הנתח הכי טוב של הבשר והוא נקרא ככה כי לקצב יש את האפשרות לקחת אותו ראשון בגלל שהוא השוחט.

עד כמה שידוע לי הבשר לא נמצא סתם ככה אצל הקצב אלא צריך להזמין במיוחד

אני די אהבתי אנטריקוט מיושן בטיב טעם בראשון, כל על האש אני נוסע לשם לקנות לי רולדה של בשר ופורסים לי אותה במקום.

גם אני מרחובות אבל לא מכיר פה קצבים

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...