Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי טרקטרונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר שאלות בנוגע לטרקטרונים אני מקווה שזה הפורום המתאים...

אם יש ברשותי רשיון לרכב אז הרישיון לרכב יכול לשמש אותי לרישיון לטרקטורון?

האם יש אפשרות למצוא טרקטורון בערך בסביבות 5000 שקלים?

[ זה סגנון הטרקורונים שאני מתכוון

http://www.moto4x4.co.il/bin/atv_pics/22_1_21-04-2004.jpg לא משנה כ''כ החברה]

פורסם

טרקטורון מצריך רישיון טרקטור ( הידעת שהטרקטורון הגיע לארץ כמכונה חקלאית )

תלוי מצב הכלי

וד"א לא מכיר את הטרקטורון הזה ספציפית

פורסם

הבנתי אותך....אבל זה בטוח שאם יש לי רישיון רכב אני לא יכול לנהוג על טרקטורון?

היו שמועות שבקרוב זה ישתנה מישהו יכול לתת פרטים?

פורסם

אם יש לך רישיון 02 אתה יכול לנהוג בטרקטורון עד 500 סמ"ק.

טרקטורון במחיר כזה יהיה עגלה, סביר להניח לא בטיחותי, ישן ולא אמין.

הייתי ממליץ לך להשיג לפחות 10,20 ולקנות ארקטיק קאט, יש לי חבר שמכור לסדרת העבודה שלהם, הוא התחיל מה300 שנת 2001 ועכשיו יש לו 650 מנוע וי 2 של קאווקסאקי.

בקיצור טרקטורני עבודה מתחילים מ15, 20 וטרקטורנים פשוטים אפשר למצוא ב8-10 אבל אל תצפה ליותר מדי.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

תודה על העזרה..

יש לי שאלה נוספת בכמה אני יכול למצוא טרקטורון של ארקטיק קאט נגיד 400 או 500 סמ''ק שיהיה אמין וטוב?ושאלה נוספת אם אני יכול לרשום את הטרקטורון במשרד הרישוי או לעשות משהו שאני יוכל לנהוג בו בכביש?האם אתה יודע כמה בערך צריך לעלות לי המוט גרירה + טסט בשביל זה?

פורסם

אתה נעול על ארטיק קאט?

אם לא יש טרקטורוני עבודה של הונדה כמו הביג ראד ופורמן שהם כמו טנדר טויוטה, לא מתקלקלים ונוסעים בכל מקום ממש חיות, קשה למצוא אותם ובטח שלא בתקציב שלך.

האחזקה שלהם פשוטה וזולה יחסית והם שיא האמינות.

יש גם פולריס אבל הם פחות אמינים אבל יש להם טרקטורונים ממש כיפים כמו למשל האקספלורר שהוא כלי 4 פעימות 4X4 ממש חזק ומעולה לטיולי שטח, פולריס לא ממש מגלה אמינות כמו הונדה יש להם די הרבה בעיות כמו למשל במגנטו ועוד כמה.

יש גם סוזוקי 250 עבודה שהוא גם אמין מאוד ואפשר למצוא אותו במחירים יחסית זולים אבל רובם קרועים מאוד ועברו אצל חקלאים או משהו כזה.

בתקציב שלך הטרקטורון היחיד שאפשר למצוא הוא סוזוקי LT230 שהוא טרקטורון ממש כיפי לא הכי מהיר ולא הכי חזק אבל ממש קל וקטן ואפשר לעשות איתו ביצועים מדהמים, אמין מאוד,חצי אוטמט נחשב כ"מיני EX300".http://www.ridernetwork.com/powersportsdlr/images/PROMOTORSPORTSINC/VP166420_1.jpg

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

הבנתי...

אני יכול לנסוע עם טרקטורון על הכביש?כאילו מה צריך לעשות בשביל שאני יוכל לנסוע בו בכביש?

פורסם

אתה לא יכול לנוסע עם טרקטורון מתחת ל500 סמק על הכביש, אתה צריך שהכלי יחשב כטרקטור בשביל לנסוע בשולי הכביש.

אז או שיש לך טרקטורון מעל 500 סמק או שהכלי רשום ככלי חקלאי

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

הבנתי...מישהו יודע מאיפה אני משיג מוט גרירה?והבנתי שצריך לרשום את זה במשרד הרישוי מישהו יכול לתת פרטים + מחיר?

• אחראי פורום
פורסם

בתקציב שלך הטרקטורון היחיד שאפשר למצוא הוא סוזוקי LT230 שהוא טרקטורון ממש כיפי לא הכי מהיר ולא הכי חזק אבל ממש קל וקטן ואפשר לעשות איתו ביצועים מדהמים, אמין מאוד,חצי אוטמט נחשב כ"מיני EX300".http://www.ridernetwork.com/powersportsdlr/images/PROMOTORSPORTSINC/VP166420_1.jpg

הרגת אותי עכשיו....היה לי 230LT במשך 10 שנים! נדיר מאוד, אבל כ"כ כייפי , אמין מאוד,

עובר כמעט בכל מקום גם בלי 4X4. שני אנשים מרימים אותו בקלות...

עכשיו יש לי פולריס 400 והוא לא מצליח להרגיע את הגעגועים...

ולפותח השרשור - טרקטורון ב-5000 ש"ח אומר טרקטורון מת.

אין , פשוט אין כלי שלא עבר התעללות. יש כאלה שיותר ויש שפחות.

יתמזל מזלך אם תמצא אחד ששופץ או טופל , ויימכר במחיר קרוב לדרישה שלך.

אני יכול להגיד שהפולריס לא אמין כמו יפני אבל די אמין בכלליות.

הוא צורך דלק כמו אמריקאית ישנה והחלקים די יקרים , חוצמזה כלי מוצלח .

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
יש לי מספר שאלות בנוגע לטרקטרונים אני מקווה שזה הפורום המתאים...

אם יש ברשותי רשיון לרכב אז הרישיון לרכב יכול לשמש אותי לרישיון לטרקטורון?

האם יש אפשרות למצוא טרקטורון בערך בסביבות 5000 שקלים?

[ זה סגנון הטרקורונים שאני מתכוון

http://www.moto4x4.co.il/bin/atv_pics/22_1_21-04-2004.jpg לא משנה כ''כ החברה]

אם אתה מחפש במחיר כזה אז אתה חייב כלי שהוא טוב ואמין.

יש כלי שיתאים לך אבל אני חושב שהוא קצת יותר יקר.

הונדה פורטרקס 300 סמ"ק טרקטורון עבודה הכי אמין שיש הם לא חדשים ובכלל לא זקוקים לטיפולים מיוחדים.

הם גם מצויינים בשטח והם חצי אוטומטיים.

במושב שלי יש עשרות כאלה ושנים עובדים איתם .

205 GTI.

פורסם

אוקיי תודה למי שעזר..הגעתי להחלטה לקנות טרקטורון באיזור ה15 אלף 400 או 500 סמ''ק

עכשיו הבעיה שלי מאיפה למצוא מוט גרירה ואיך רושמים אותו?

פורסם

אני לא יודע מה אתה מסתבך, אתה הרי לא הולך לגרור על הכביש, גם ככה ביטוח לא תעשה כי אתה לא יודע כמה זה עולה, אז מה אתה כל כך דואג מרישום וו הגרירה, ומה זה מוט גרירה?

אם אתה יודע כמה עולה לעשות ביטוח לטרקטורון, אני מזמין אותך לרשום. ואם אתה לא עושה ביטוח, למה לך לרשום את וו הגרירה?

בכלליות טרקטורוני סוזוקי 250, באים עם הגה "צף" זאת אומרת שאתה יכול לסובב את ההגה כמה שאתה רוצה בלי שהטרקטורון מגיב, לא יודע אם זה נועד לבטיחות, מה שאני כן יודע אחרי שנים של נסיעה על כאלה, שכל חודשיים ישבו זוג צמיגים חדשים מקדימה. וצריך להעמד על המתלה הקדמי בשביל להסתובב.

אחרי זה היה לי פולריס 400 4X4, וזה טרקטורון נחמד ביותר והרבה יותר מהנה להשתוללות מאשר כל סוזוקי שהוא, בגלל הוריאטור, דגמי ה2 פעימות מהנים ביותר להחלקות אבל שותים דלק כמו רכב פרטי. ודורשים ערבוב שמן עם הבנזין.

פורסם

תראה בתכלס אני גר בעיר ובשביל לקחת את זה לחולות אני צריך לעבור דרך כביש מהיר בגלל זה אני מסתבך ואני אצטרך נראה לי מוט גרירה בשביל לגרור את הטרקטורון

בגלל זה אני עזרה

• תוכן חדש...