Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 60,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לרכוש רכב מנהלים בתקציב של עד 60,000 ש"ח. נושאים חשובים: אמינות, בטיחות והנאה מנהיגה.

אני מתלבט בין האופציות הבאות: מאזדה 626,פיגו 406, פורד מונדאו, פולקסווגן פאסאט והונדה אקורד.

אשמח אם תוכלי להמליץ ולהשוות בין המכוניות.

קראתי מספר הודעות בנושא בפורום כולל הודעה על אותו תקציב אך עם רשימת מכוניות אחרת. הפורום ממש מענין וגיליתי אותו ממש במקרה...

תודה!

פורסם

למה שלא תצא מהסטיגמה של "רכב מנהלים". בתקציב של 60K אתה כנראה לא מנהל או שהחברה שאתה מנהל היא על הפנים

פורסם

חבל שפיספסת - לפני מספר חודשים שמר מכר את ה-BX שלו.

כמו כן, רוני מכר את הסקסו שלו לפני כחודש.

נסה לשכנע את אשפוז למכור לך את הספגטי המחליד שהוא מחזיק.

60K ש"ח יתאימו ליישור קו ולתמיכה הפסיכולוגית.

פורסם
למה שלא תצא מהסטיגמה של "רכב מנהלים". בתקציב של 60K אתה כנראה לא מנהל או שהחברה שאתה מנהל היא על הפנים

צודק , צא מהסטיגמה אתה לא מנהל :shock: {?!}

בחורצ'יק זה השם של הקטגוריה , ולא הוא המציא אותה.

מה היית אומר אם הוא היה מבקש המלצה למשפחתית? להתחתן קודם?

חבל שפיספסת - לפני מספר חודשים שמר מכר את ה-BX שלו.

כמו כן, רוני מכר את הסקסו שלו לפני כחודש.

נסה לשכנע את אשפוז למכור לך את הספגטי המחליד שהוא מחזיק.

60K ש"ח יתאימו ליישור קו ולתמיכה הפסיכולוגית.

ומה זה קשור?

GOT סחוג?

פורסם

אני אישית הייתי בודק את הB4 דור ראשון.

בזכות הנאה כפולה מציעה הB4 רמת אחיזת כביש והנאה מנהיגה ברמה גבוהה יותר מהפאסאט, אקורד, 626 והמונדיאו.

חוץ מה406, היא נוחה יותר מהמתחרות שהצעת.

לזכותה תדמית אמינות גבוהה (בטח בהשוואה לארופאיות) ובנוסף לכול היא "זוכה" לתוצאות טובות יותר במבחני הריסוק למול כל המתחרות שהבאת.

מבחני הריסוק האמריקאים: WWW.IIHS.ORG

מבחני הריסוק האירופאים: (שם היא נבחנה בגרסת האאוטבק-מדובר באותו רכב) WWW.EURONCAP.COM

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
:shock:

אני חושב שאתה תעשה לכולנו טובה אם את האגרסיות שצברת תשחרר במקום אחר..

למשל בבית, על כרית..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מניסיון אישי שלי, פיג'ו 406 במיוחד בגרסת SV, מפוארת ביותר - מושבים חשמליים, חיישני גשם, שליטה מההגה על המערכת, חישוקי סגסוגת עיצוב מדהים של האוטו, וכל זה במחיר שאתה מקציב לעצמך.

מודל 2001 נכנסת יופי בתקציב.

בשנת2001 המנוע הוחלף לזה של C5 הוא מנוע מעולה. רק הגיר קצת דפוק אבהל לומדים להסתדר גם איתו.

פורסם
נושאים חשובים: אמינות, בטיחות והנאה מנהיגה.

אני מתלבט בין האופציות הבאות: מאזדה 626,פיגו 406, פורד מונדאו, פולקסווגן פאסאט והונדה אקורד.

אמינות - 626/אקורד

הנאה - 406

בטיחות - תלוי במספר הכריות - רובן טובות ביחס לשנתון.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
סאאב 9-5!

אוטו מעולה , שבמחיר הזה תוכל לקנות אפילו מודל 2000 ,אם כמובן המצב שלה טוב...

רק תכין הרבה כסף לטיפולים\אחזקה\חלקים\ביטוח\דלק.

לפני שאתה קונה תבדוק טוב טוב את מצב הטורבו....הוא נוטה להתקלקל.

עוד הצעה שהייתי ממליץ עליה מניסיון אישי, זאת האופל אומגה: בתקציב שלך, זאת מכונית הסאלון הכי טובה ומאובזרת שיכולה להיות. אתה מקבל אותה עם כל התוספות וכ'ו.....

יש לה ירידת ערך מאוד גבוהה ואם אתה קונה אחת כזאתי בדוק שהחליפו את רצועת הטיימינג כל 80K ק"מ....

סך הכל אוטו מעולה ומהיר ומפנק....מצא אקסמפלר טוב ושמור ותהנה!

ועוד פעם, תכין כסף ליישור קו וטיפולים .

אבל אני בכל מקרה הייתי הולך על הסאאב, אם אתה מחפש אוטו עם אופי....:)

קח בחשבון שמכונית "סאלון" בתקציב שלך צריכה גם יישור קו וכסף לשאר הירקות.

ניב :)

ביקש "מנהלים", קיבל "סאלון"... מה יהיה? למה לא ממליצים לו על מיאטה שנת 1995?

ההמלצה שלי היא הפאסאט - מרווחת, נוחה ובעלת "ערך נוסף" בדמות יוקרתיות, בוודאי שלעומת יתר המתחרות. אין ספק שהפיג'ו נוחה יותר, ה-626 סחירה יותר וההונדה אמינה יותר, אבל בתור חבילה כוללת (ובמיוחד עם מנוע 1800 טורבו) - הפאסאט גוברת.

אה, כן - המונדאו. מכונית מכובדת, נוחה ומאובזרת יחסית, אבל רק משנת 2002. אני בספק אם תמצא כזו ב-60,000 ש"ח... הדגמים הישנים יותר לא ראויים למאכל אדם!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אחי - חבל שאתה סתם מלכלך. "רכב מנהלים" זו קטוגריה רכב, שבאירופה נקראת "Large Family Car" ובארה"ב, כמה מצחיק, תמצא מכוניות מנהלים תחת הקטגוריה של Compact Car (בחברות שכירות רכב Malibu נחשבת Compact... לך תבין). אין לה שום קשר למעמד תעסוקתי כזה או אחר. שם הקטגוריה כנראה נובע מהעובדה שבארץ מנהלים מקבלים רכב עם מנועי 2 ליטר ושווי רכב גבוה יותר מעובדים פשוטים אשר מקבלים רכבי 1.6 ליטר (ובד"כ מאזדה) אם בכלל...

אם אינך יכול לתרום לדיון, עדיף שתשתוק...

• תוכן חדש...