Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה GTO 75.4 שורף טוויטרים???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא

תכוון גיין בצורה טובה

אל תחבר טויטירים עם הספק 6.3RMS :-) והכל יהיה בסדר

כמובן שזה כל עוד המגבר תקין

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

עם כיוון לא נכון, גם מגבר של זאפקו 20 וואט RMS יכול לשרוף טוויטרים בדיוק כמו כל מגבר אחר....

לגבי הJBL, אז כן הוא יכול לשרוף טוויטרים אם זה לא מובן, השאלה היא רק לגבי הכיוון...

under construction..

פורסם

ה GTO 75.4 שורף טוויטרים??? האם זה נכון?

איך עלה לך הרעיון ההזוי הזה?

תן לי לנחש:

1.אתה שואל בגלל שלהרבה אנשים מהפורום נשרפו טויטרים , ורובם משתמש ב75.4 של JBL?

2.רצית לקנות את המגבר המפורסם , אבל רצו למכור לך משהו אחר ,אז אמרו לך את השטויות האלה,

שהמגבר שורף טויטרים.

לעניין , אתה יכול לשרוף כל טויטר , עם כל מגבר ,

הכל עניין של כיוון נכון ועיוות צליל או מגבר תקול.

ZZR

פורסם

כל מגבר תקין יכול לישרוף טוויטרים בקלות אם הוא מכוון לתדרים שהטוויטר אינו מסוגל לעבוד בהם ו/או ההספק שהוא מוציא גבוה מידי לטוויטרים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

קודם כל, כן!!! זה מגבר מרושע, הוא פשוט לא סובל טוויטרים - כשהוא עובר את ה7 קילו הרץ הוא אומר "זה עוין, צא בחוץ"... זה בסה"כ מגבר ועוד מגבר מעולה ואם יש לך אותו אז יש לך ציוד טוב

אם חיברת טוויטר ישירות למגבר ולא שמת עליו קרוס (או שלא ווידאת אם זה טוויטר שמראש מגיע עם קרוס מובנה) מן הסתם הוא ישרף בגלל תחום תדר שהוא לא מסוגל לנגן - תעביר את הקרוס במגבר לHPF קודם כל ואח"כ תכוון גיין נורמאלי וגם לפי השמיעה אתה כבר אמור להבין מתי זה קצת יותר מידי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

HPF ברוב המגברים אינו מאפשר הפעלה של טוויטרים נפוצים. ב - JBL לדוגמא, הקרוס הוא עד 320Hz. במגברים יקרים יותר לפעמים קיים מתג X10 שמאפשר העלעת תדרי החיתוך פי 10. רק במגברים כאלה ניתן להפעיל בהגברה אקטיבית טויטרים.

ניתן לרכוש היום קרוסים חיצוניים במחירים זולים יחסית שכוללים אופציה לחיתוך תדר שמתאים לטוויטרים.

למשל:

http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=VIBEX6&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=7

אין שום בעיה בJBL 75.4 הבעיה במתקין/מכוון.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

נכון... באינפיניטי שהיה אצלי באמת זה המצב בקרוס. והיה לי גם קרוס אקטיבי חיצוני - בשאר המגברים לא היתה לי את האופציה.

ניתן גם לקנות קבל סטנדרטי בחמישה שקלים עם ערך של 4.7 מיקרו פאראד - זה מה ששמים ברוב הטוויטרים ברמקולים 2way וזה יעשה את העבודה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האם זה נכון? כמו הקנווד הישנים האלה שהיו הורסים כל מה שתחבר אליהם????

שנייה שנייה ... מה יש לקנוודים הישנים ?!

זה נכון

פורסם

מעולם לא היו לי בעיות עם החברה הזאת, לא במוצרים ביתיים ולא במוצרי רכב

יש לי בבית עוד שני מגברים ישנים של שרווד כל אחד מהם 25 וואט RMS לערוץ - אחד הוא ערוץ אחד והשני כפול (זה מגבר לטוויטרים בעקרון - כמו שהיו מוכרים פעם את הפרוטון) והם היו בסדר גמור - לא שרפו שום דבר ולא עשו בעיות - בלי קרוס אובר - רק גיין (השתמשתי בקרוס אקטיבי חיצוני).

היה לי גם מגבר 2 יציאות רגיל של שרווד ולא היתה איתו שום בעיה - עד שהתפרקה לו יציאת RCA ונתתי אותו לחבר שאין לי מושג מה הוא עשה איתו עד היום.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...