Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק מכוניות באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש באשדוד מגרש, שאנשים מביאים לשם את הרכבים

שלהם למכירה

מישהו יודע באיזה ימים זה מתקיים ?

אולי יש עוד מקומות כאלה במרכז ?

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

זה נמצא בחנייה גדולה באזור החוף וזה מתבצע בימי שלישי מ5 אני חושב ואל תתפלאו אם יהיו הרבה אנשים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

השוק נערך כל יום שלישי בערך בשעה 4 האנשים מתחילים להגיע.

זה נמצא בחוף לידו באשדוד. הייתי הולך מדי פעם מתעניין וממש אין שם מה לחפש. הרבה סוחרים, הרבה עגלות.

פורסם

כל יום שלישי משעה 16:00 הרוב סוחרים 99%, אבל אפשר למצוא גם רכבים טובים, פרטיים מיד ראשונה במיוחד מעולים חדשים שסיימו 5 שנים 1% , לשיקלך מה שכן את הסוחרים מזהים שם ללא קושי.

פורסם

אל תבזבז זמן לבוא לשוק המכוניות כי אף אחד לא קונה שם מכוניות ואף אחד לא מוכר סתם באים ליראות ולהעביר את הזמן

פורסם

יש שם מציאות מידי פעם וגם למכור לא הכי קל

לפעמים אנשים מבקשים סיבוב לראות איך האוטו ובעצם סתם מחפשים רכב להתעלל בו

למזלי לא מנסיון אבל זה קרה מ''ס פעמים לאנשים שאני מכיר

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מה זה נסיעת מבחן? אם מישהו באמת מתעניין אז אפשרי לתת לו לנהוג קצת בחניה (כמובן כשבעל הרכב יושב ליד). אם הוא עושה ברכב משהו שלא לעניין אז צריך כבר לעשות עם זה משהו. בכל אופן צריך להפעיל שיקול דעת ולא לחלק סיבובים.

• תוכן חדש...