Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה שאהבתי לקרוא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקראו

http://www.maslulim.co.il/index.php?file=ITEM&id=212

הסכמתי עם ראם סמואל כמעט בהכל , חוץ מהקטע של הבאת מתחרים מחו"ל לכאן והכדאיות מצידם .

מתחרים חובבניים מחו"ל הם "חולי הגה" כמוני וכמוכם ורק מחפשים הזדמנות לנהוג וכמה שיותר .

בחודשי החורף אירופה כמעט מושבתת לחלוטין לחודשיים שלושה ולעיתים יותר.

ארגון של מירוץ או שלושה בארץ - קרטינג , ראלי , ספרינט וכו' בתקופת החורף שלנו תיקרוץ מאד למתחרים כאלו .

כל מה שיצטרך אמרגן טוב לעשות זה לארגן למשתתפים חבילת תיור שתסייע בהבאת המכוניות , מלון או כל דבר שיוזיל עלויות והם כבר יבואו .

זה עובד יפה במדינות המפרץ , אוסטרליה , ניו זילנד ודרא"פ אז אין שו סיבה שזה לא יהיה טוב פה .

בנוסף אני בטוח שנהגים מקפריסין לא יתנגדו לשנות מעט אוירה וגם להגיע לכאן , הרי אנחנו בחצר האחורית שלהם וכבר כמעט בני משפחה שם ...יש לי עו דהרבה מה להגיד בנושא אבל בוא נשמע תגובות

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום ידידי ,

קראתי את דבריו של ראם סמואל שרואה רחוקות .

לאור נסיונו הרב בתחום קשה להתווכח איתו.

בכל אופן נראה לי שיש לנו פיל על האף ...וראוי להתייחס קודם אליו וכמה שיותר מהר!!!

ראה את דעתי על הפיל הקשור לנושא, במיני כתבה שפרסמתי באתר שלי:

www.carinfocus.com/Fmamarmain.htm

מריוס

• תוכן חדש...