Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אחרי סינון של הרבה מאוד סאבים ואחרי התייעצויות והתעניינות אלה הסאבים שנשארו על הפרק:

פניקס גולד קסנון 10 אינץ'

אינפיננטי קאפה פרפקט 10 אינץ'

JL אודיו W3 10 אינץ'

הכיוון הוא SQ מה אתם אומרים?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני הייתי בוחר בJL אודיו בתור הבחירה שלי ואם לא הייתי לוקח אותו אז הייתי בוחר באינפיניטי על הפניקס גולד שמעתי שהוא מצויין חכה לאנשים שהתנסו בו.

שלוש סאבים מעולים.

פורסם

את הJL שמעתי ומאוד התלהבתי ממנו...

הפניקס גולד שמעתי את ה 12 אינץ' אבל באמת שלא בתנאים נורמליים היה חוסר כוח לא נורמלי לסאב...

האינפינטי הכי פחות מלהיב אותי כי כרגע אני נמצא עם סאב שלדעתי בכלל לא נופל מהאינפינטי אם לא יותר טוב ממנו...

אם יש עוד הצעות לסאבים 10 אינץ' זה יהיה מעולה...

אגב יד שניה בא בחשבון גם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם שמעת את הJL והתלהבת ממנו והסאב שיש לך עכשיו הוא ברמה של הקאפה וגם שמעת את הפניקס גולד,

אז למה שלא תלך על הJL אודיו אתה יכול לרדת מקאפה ולעלות ברמה עם ה-JL.

דרך אגב מה המחיר שלו?

פורסם

בנתיים אני מאוד נעול על הJL אני רק מחכה להצעות נוספות...

לגבי המחיר הבנתי שניתן להשיג אותו באזור ה 1600 חדש דנדש...

פורסם

אני גם שמעתי את ה JL ומאוד אהבתי

מאוד ממליץ עליו

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

פיניקס גולד לדעתי לא בליגה שלהם בכלל.

ואם הייתי צריך לבחור בין השניים הנותרים - JL היה מקבל את ההצבעה שלי.

בכל מקרה - שניהם מעולים...

פורסם

תודה לכל המגיבים

עם הJL יש בעיה קטנה רדיו מילאנו לא מוכרים אותו בתצורה יחידה אלא רק בתצורה כפולה כלומר שני וופרים

אם מישהו יכול להפנות אותי למקום ששמה ימכרו לי 10 אינץ' יחיד אני אשמח מאוד

אגב עוד אופציה שהתווספה היא ADS 10 אינץ' הדגם הפשוט שלהם בצבע שחור

פורסם

אני קלטתי אותו גם המחיר שהבחור דורש מאוד מופקע אבל זה לשיקולו אני לא מתערב לו...

פורסם

מישהו יכול להפנות אותי למקום שבו ניתן לקנות JL 10 אינץ' במחיר לא משוגע...?

פורסם

א. תנסה את צ'יפר www.cheaper.co.il יש להם שם ג'י אל 10 אינטש ב790 ש"ח...

ב. דווקא בקטע של הSQ הייתי הולך על הDLS... וגם זה יש בצ'יפר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פיניקס גולד לדעתי לא בליגה שלהם בכלל.

ואם הייתי צריך לבחור בין השניים הנותרים - JL היה מקבל את ההצבעה שלי.

בכל מקרה - שניהם מעולים...

המממ. גל, אם אפשר לדעת מדוע לדעתך הפיניקס גולד הוא לא ברמה שלהם?

אני מאוד ישמח לדעת למה לדעתך הוא לא בליגה שלהם, ועל סמך מה?

(לא בקטע של לרדת , אלא באמת להבין מדוע...).

כי אני אישית הייתי מאוד מתלבט בין קסנון ל JLW3...לדעתי האינפינטי הוא זה שלא ברמה .

under construction..

• תוכן חדש...