Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר דלק סתום-205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הכנסת תוסף - MOLY GOLD לאחר טיפול 10K יכול לפגוע בפילטר?(ראיתי שיש להוסיפו 1000 ק"מ לפני)

המנוע שלי מצלצל כשהו חם, האם פילטר דלק סתום(בגלל הכנסת התוסף אחרי הטיפול) יכולה להיות הסיבה?

צריכת הדלק של הרכב נמוכה והטורים תקינים אבל הוא מצלצל כמו קסטנייטה:?כשהו חם.

עשיתי חיפוש בפורום וקראתי את כל מה שהיה כתוב, הבעייה שאני לא יודע עם מה להתחיל(בבדיקת הנושא)

יש המלצות?

לא הוחלף כלום במערכות ההצתה, כבלים, כויל, ניקוי קרבורטור, משאבת דלק.

הרכב ב-181K ק"מ.

תודה

mess with the best - die like the rest:snipersmi

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל פילטר דלק עולה 10 שקל או 30 שקל אם זה משהו רציני , ולהחליף אותו זה שטות, כל אחד יכול עם קצת רוח טכנית

אז תחליף.

בנוסף תחליף פלאגים וחוטי הצתה, תראה שיפור משמעותי.

פורסם

האם התופעה התחילה לפני הטיפול ? אחרי הטיפול ? לפני הוספת התוסף ? אחריה ?

מי ביצע את הטיפול ?

התופעה שאתה מתאר מעידה על כך שההצתה קודמה (סיבוב של המפלג).

את הפילטר שווה להחליף בלי קשר. העלות קטנה בהרבה מנזק בכיס של ניקוי קרב' - אם לא היה בו צורך לפני.

פורסם

החלפת מסנן דלק אם לא תועיל בוודאי לא תזיק, אך למקרה היחודי שלך בעיית צלצול , יש ליחס זאת להצתה מוקדמת מדי ו/או תערובת ענייה בקרבורטור!

אני תמה על כך שבוצע טיפול בלי להחליף מסנן דלק??!!ו יתכן והפלגים שהוחלפו לא מתאימים להוראות יצרן הרכב!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התגובות.

קודם כל אני עושה את כל טיפולי 10K שצריך לבד-שמן של TEXACO 15/40 פלגים של bosch)to אם כתבתי נכון).

הוחלף פילטר דלק-גדול מפח ל-30K קמ.

אולי הכנסת התוסף לאחר ההחלפה גרמה לנזק.

נראה לי שהצלצול התחיל להיות חזק כ-שבוע לאחר הטיפול.

אני אחליף פילטר - למרות שאיפה שהוא תקוע ב-205 זה מביא תעצבים (פילטר ל-30K)להגיע עם הידיים הגדולות שלי אבל שווה בדיקה.

כמה עולים חוטי הצתה ל-205 אם יש לכם מושג?

חוץ מזה ראיתי הערה על המפלג-כששאלתי את המוסכניק שלי על הצלצול הוא ענה לי שאם זה המפלג אז אין מה לעשות כי אין לו כוונים וצריך להחליף-האם זה נכון?

האם ניקיון סעפת דורש החלפת אטמים כלשהם?

אולי זה יעזור?

פורסם

אני מודה שלא בדקתי את התאמת הפלגים, אני תמיד סומך על הבחור שאני קונה אצלו את החלקים.

כנראה שאני צריך להחליף גם אותם כדי להיות בטוח.

אותו דבר עם פילטר השמן.

פורסם

אל תרוץ להחליף את כל האוטו.

אם התקלה החלה לאחר הטיפול - יש לבדוק קודם כל את מה שנגעת בזמן הטיפול.

1. האם נגעת בכיוון של המפלג ? יש שני ברגי 10 או 11 מ"מ שמאפשרים את סיבוב המפלג סביב צירו.

2. יש מצב שקנית פלאגים לא מתאימים. הם בהחלט עשויים לגרום לצלצולים.

פרט אילו פלאגים קנית (לא רק חברה - דגם מדוייק. כתוב על הקופסה או , אם זרקת - על הפלאג עצמו.

כמו כן נתונים מלאים על האוטו. איזה נפח , איזו שנה וכו'.

פורסם

אני אוציא את הפלגים ואבדוק, אעדכן בהמשך.

פילטר הדלק שייך לדגם-זה מה שהיה לי קודם.

רכב 1400 forever הזרקה.

שנת 98

פורסם

אני מתכוון שבכל הטיפולים שעשיתי, לאנגעתי בקרבורטור או במערכת הדלק ושאר הפריטים שכתבתי.

בטיפולי 10K החלפתי את כל שהיה צריך, הדגשתי את נושא פילטר הדלק לאחר שקראתי שיכול להיות פגיעה משימוש בתוסף(שנאמר לגבי K44) לא מצאתי שום דבר לגבי תוסף GOLD.

פורסם

מצטער, בעיית הגדרות קלה-אתה צודק.

עדיין יש פילטר דלק-אתה יודע....:roll:

גם לא התייחסו כלל לעניין המפלג ששאלתי עליו-זה בלוק מתכת מקובע עם ברגי אלן לצד של המנוע,לא נראה כי אפשר לכוון שם משהו.

גם לא קיבלתי תגובה על התוסף שכתבתי בהתחלה- נחכה קצת אולי מישהו יודע לומר.

לגבי תערובת דלק ענייה-אולי מישהו יודע להסביר האם ניתן ע"יי ניסוי ותעייה או על ידי שמיעה לכוון לתערובת עשירה יותר או כל אופציה אחרת-לפני מוסך?

אני מחר רוצה להחליף מים(בלי קשר) עוד לא מצאתי כאן בפורום שיטה טובה לניקוי מנוע מלוכלך-מישהו??? רעיון???

הורדתי את ה-PDF של היינס על פג'ו 205 אבל זה נראה לי קצת לדגמים ישנים, אולי אתם יודעים אם יש משהו יותר מעודכן-דגמי 98 אולי?

• תוכן חדש...