Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ועכשיו - ידיעה משמחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תצפית טריה:

ניידת מתנ"א, חונה בשולי האיילון, כאשר הפעם השוטר איננו אוחז בממל"ז אלא במכ"א (מטף כיבוי אש), כאשר ענן סמיך של עשן לבן מיתמר ממנועו, ומכסה המנוע פתוח.

למי שרוצה צ'יפס - שמן חם חופשי באדיבות מתנ"א !! :D

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

פחות אחד יותר נחמד. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ועכשיו ברצינות.....

שוטר שוטר אבל בפנים הוא בנאדם.האם מישהו עזר לו או שמא כולם אמרו "מגיע לו"?

תנסו לעשות את ההפרדה בין האדם לבין העבודה שלו(שכוללת מין הסתם גם תפיסה של גנבים שרוצים לגנוב לכם את הרכב או הסמלים).

פורסם

כולם אמרו לו. היו חלק שגם ניסו לסגור עליו את מכסה תא המנוע. :wink:

אם לך היה קורה כזה דבר, הוא היה נותן לך דו"ח על השלכת פסולת בשטח בנוי, הצתת דלקה שלא כחוק..... אהה, גם וינקר לא עובד ? או אה....אתה הולך לחטוף.......

למצוא את המכוניות שלנו (או את הסמלים)......חחחחחחח בדיחה טובה.

פורסם

צחוק, צחוק אבל חשוב שתבינו שהשוטרים האלו שאתם צוחקים עליהם אלה אותם השוטרים שמקימים מחסומים ומגינים בגופם בשביל שאתם תוכלו להסתובב ברחוב בשקט, ללכת לקניון ולפרקים וכו'.

שוב, אל תשכחו שהם סה"כ בני אדם ותפקידם הוא לשמור על החוק, גם אם קבלתם דו"ח על וינקר שלא עובד.

קל נורא להגיד "איזה שוטר מ***ן, דפק לי דו"ח על מהירות בדיוק ברגע שסגרתי סקאלה",

תחשבו מה היה יכול לקרות אם לא היה עוצר אתכם (מנוע מתחמם,שפיכת מים, הלך המנוע :wink: )

השוטר

נ.ב

העצבני

נ.ב.ב

שנרגע

פורסם
צחוק, צחוק אבל חשוב שתבינו שהשוטרים האלו שאתם צוחקים עליהם אלה אותם השוטרים שמקימים מחסומים ומגינים בגופם בשביל שאתם תוכלו להסתובב ברחוב בשקט, ללכת לקניון ולפרקים וכו'.

שוב, אל תשכחו שהם סה"כ בני אדם ותפקידם הוא לשמור על החוק, גם אם קבלתם דו"ח על וינקר שלא עובד.

תחשבו מה היה יכול לקרות אם לא היה עוצר אתכם (מנוע מתחמם,שפיכת מים, הלך המנוע :wink: )

השוטר

נ.ב

העצבני

נ.ב.ב

שנרגע

ב-ד-י-ו-ק :!:

מתנ"א שומרת על אזרחי מדינת ישראל בגופם.. RIGHT...

תתעורר חבוב!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

השוטר

נ.ב

העצבני

נ.ב.ב

שנרגע

תתעורר חבוב!

ראלימן

ומאש"ז תנועה מספק שירותי ספא לאזרחי מדינת ישראל

right......

:shock:

פורסם

השוטר

נ.ב

העצבני

נ.ב.ב

שנרגע

תתעורר חבוב!

ראלימן

ראלימן :mm_nah:

אני זוכר לפחות שומר מתנ"א אחד שנהרג בגלל שחסם מכונית תופת בדרך ליעדה,

וחבר שלו נפצע.

נכון, גם אני לא אוהב שוטרים, כי רובם מרגישים שהם אלוהים כשהם על מדים.

אבל מה לעשות, אני מסכים עם איביזה.

פורסם

בואו נסכם את הדיון בכך שנגיד שכמעט כל השוטרים (פרט לאלו שממורמרים מהמשכורת הזעומה שלהם) לא יתנו לכם דו"ח אלא אם כן עברתם על עברה כלשהיא(וינקר שלא עובד זו עבירה).

הפתרון נורא פשוט: לא עושים עברות = לא נענשים ומקבלים קנסות (כמעט חרוז)

פורסם

שהשוטר ילך לחפש מי יחורר לו את העכוז

אני רק יודע מי ישלם את עלות המנוע, שוב אנחנו...

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

היית לוקח את המספר רכב שלו, היינו מגישים תלונה על פגיעה ברכוש מדינה.

והוא עוד בוכה לי על השוטר שהוא הוא גרם לפאדיחה

פורסם

אני מבין שרק אצלנו מנוע נשרף בגלל תקלה...לא אצל השוטרים.

אינני יודע איך הם מתיחסים לניידות אבל סיפורי השרידות של הקרינות ידועים לכולם וייתכן שזה בא גם בגלל הטיפולים.

אני מסכים עם איביזה. הם מבצעים את תפקידם כמו כולנו...

גם נוכחתי לפחות פעם אחת ששוטרים סייעו לכבות שריפה ברכב (בלי להגיש דו"ח על לכלוך.

אז מי מלכלך?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...