Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירטון נחמד על ה106 שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה אוטו! אחלה נהיגה! רק תעשה טובה תחליף מנורה בפנס שמאל אחורי,תודה :wink: .

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
לא חמוד לא היה קשה, מה שכן זה מעניין לראות 106 שמאיצה כך.

קשה גם להאמין ש106 ראלי מאיצה יותר טוב מSTI פרודרייב מהמקום, אבל קיים...

ואתה חושב שהFR מפלצת תאוצה? הרשה לי לגחח קלות

כן כן, לא לא.

פורסם

טוב בואו לא נהפוך את השרשור של הבחור לשרשור "מי פותח יותר טוב",חבל שינעלו אותו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הסרטון לא פועל לי משום מה , כנראה בעייה אצלי במדיה לפלייר...

בכל מקרה , אני זוכר את ה-106 הזהובה עוד מהג'ימקאנה באשדוד והיא היתה מדהימה... רק עכשיו אני רואה שהרכב מוגדש , עכשיו ברור למה האוטו נסע כמו שהוא נסע. בנוסף לתאוצה של הרכב , היה נדמה שאין לו זווית גלגול. בקיצור , מי שלא היה הפסיד תצוגת נהיגה יפה ורכב מדהים. ח"ח לנהג (מיכאל?) על ההשקעה ברכב ועל הנהיגה היפה. את הסיבוב האחרון (זה שלפני הבלימה , שעל הנהג היה לעבור בין שני קונוסים) אני חושב שמיכאל לקח בצורה הכי יפה שיכולה להיות. עמדתי בערך חמש מטר מהסיבוב וזה היה מרשים ביותר! אחלה נהג!!

וואלאק אתה!!

פורסם

עד כמה שאני זוכר הוא לא גודש, וגם אם כן, לפני שהוא גדש הוא לקח VR6, לי זה יותר נראה כמו נהגים גרועים.

תסתכל בסרטון בתמונה הראשונה שהאוטו נמצא בתוך פניה, רואים בברור זוית גלגול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

במאמר מוסגר כן, אני לא מבין למה לא לדבר על אם הרכב עומד מול fr או לא אם זה מעניין אנשים אז שידברו למה לפחד לדבר.... הרי כשבמסלולים היו את הלחיצות כולם רצו (ריצה) לראות אז מה רע ...לא יודע....

שבוע טוב.

Offer Nissim In the mix

פורסם

מיכאל איזה טורבו אתה מתכוון לשים ברכב שלך ?

על סמך מה אתה אומר שתקח STI ? (לא מזלזל, שאלה רצינית)

איזה עוד שיפורים יש לך למנוע ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...