Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוג הרכב הוא סיטוראן ZX שנת 93, עכשיו תראו, בהתחלה הכל היה,היה סבבה והכל אני לוחץ על

דוושת הברקס בולם( הדוושה גבוהה אצלי מאוד) עכישו שנסעתי בקור הזה האוטו בקושי עצר!

פחדתי ליסוע יותר מ20 האוטו בקושי עצק, השאלה שלי היא מה אני צריך להחליף,איזה מוסך מועדף

באיזור ראשון וכמה יעלה בערך התיקון

תודה רבה

פורסם
סוג הרכב הוא סיטוראן ZX שנת 93, עכשיו תראו, בהתחלה הכל היה,היה סבבה והכל אני לוחץ על

דוושת הברקס בולם( הדוושה גבוהה אצלי מאוד) עכישו שנסעתי בקור הזה האוטו בקושי עצר!

פחדתי ליסוע יותר מ20 האוטו בקושי עצק, השאלה שלי היא מה אני צריך להחליף,איזה מוסך מועדף

באיזור ראשון וכמה יעלה בערך התיקון

תודה רבה

ידוע שבסיטוראן האוטו בקושי עצק לא הית צריך ליסוע בקור הזה עכישו. נסה לגשת למוסך מורשה כמו ביטרן או שרתון-שינסו לבדוק את יכולת האיות והברקסים שלך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מה שרק מחזק את מה שאמרתי קודם: אתה חייב ליסוע כמה שיותר מהר למוסך ויפה שעה אחת קודם: הרטיבות משפיעה על סימני פיסוק!!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מה שלום הצמיגים שלך?

אם מצבם דומה למצב סימני הפיסוק והאיות, מומלץ להחליף בהקדם.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

צמיגים חדשים, שמעו נסעתי על האוטו אתמול והההרגשה אחרת, יכול להיות שבאמת הבלמים נרטבו, השאלה

מה אני עושה עם זה?

פורסם

שהבלמים נרטבים נוהגים ליבשם באמצעות כמה לחיצות עדינות. אתה לא היחיד שבחורף האוטו עוצר פחות טוב אצלו.

בכל אופן לא תזיק בדיקה למערכת וגם לנסוע יותר לאט שיש גשם. במיוחד אצלנו שבא בבום מבול והכבישים מוצפים (שישבת אחרונה)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

ידידי - ברור לך הרי שגם אם יעזרו לך דרך המסך ויאתרו אצלך בעיה כלשהי (אם קיימת כמובן) תהיה חייב לגשת למוסך.

אם כך - המלצתי היא שתגש מהר למוסך. אל תחכה יותר מדי. תן להם לבדוק וסע בבטחה ובראש שקט.

פורסם

לא יודע אם אתה לא יודע להסביר, או לא יודע לתאר, אבל ממה שאתה מתאר נראה כי יש לך בעיה בוואקום ובמערכת מגבר הבלם. שלוחצים הדוושה לא אמורה להתקשות (אלא אם הרכב מכובה ובתנאים מסוימים)

סע למוסך, פעם עשירית ואחרונה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אוקיי אני ואחי גילנו כנראה מה הבעיה, יש בריחה של שמן ברקסים לא ידוע עדין מאיפה, תודה לכל מי שניסה לעזור

מחר האוטו יגיד למוסך

• תוכן חדש...