Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו לגאסי (מודל 2004)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים.,

אבא שלי חושב על לקנות סובארו לגאסי 2004.

רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיזה שנתון התצורה החדשה?...ואם היחידה של ה2ליטר 165כ"ס קיימת רק משנתון 2005 או גם ב2004?

פורסם

165 כ"ס יש רק בדגם 2006 ששווקו החל לא מכבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אינני טועה , מנוע 2 ליטר הישן הפיק 135 כ"ס.

לגבי העיצוב, מלבד קוסמטיקה הרכב לא שונה משנת 2002.(אם אני לא טועה..)

פורסם
היי אנשים.,

אבא שלי חושב על לקנות סובארו לגאסי 2004.

רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיזה שנתון התצורה החדשה?...ואם היחידה של ה2ליטר 165כ"ס קיימת רק משנתון 2005 או גם ב2004?

שלום,

במאי 2003 הוצג הדור ברביעי של הלגאסי (הלא הוא B4 אצלנו), והחל להימכר אצלנו בסוף אותה שנה כדגם 2004. מנוע ה 2.0 ליטר סיפק 138 כ"ס.

באוגוסט 2005 החל יבוא ה B4 עם מנוע 2.0 בעל הספק של 165 כ"ס כדגם 2006. אין שוני בעיצוב החיצוני מלבד חישוקים בגודל 17" , פנסי ערפל כסטנדרט, זוג מפלטים מאחור, ושינוי היצע הצבעים.

מבפנים הוסיפו בקרת שיוט, ועור להגה ולבורר ההילוכים.

בהצלחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...