Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו היה לי ברכב זמזם שמחובר למערכת האורות וכאשר מכבים את הסוויץ הוא מתריע על

שהאורות דלוקים ע"מ לא לשכוח אותם דלוקים ,מאתמול הזמזם הזה חדל לעבוד רציתי לשאול מה יכולה

להיות הבעיה והיכן צריך להתחיל לבדוק אוליי פיוז נשרף ,אנא עיזרו לי לפתור הבעיה

תודה מראש חברים ושבוע טוב לכולם

אגב הרכב הונדה סיוויק 97

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ב205 למשל זה יושב מתחת להגה מצד ימין למטה למשל, זהו מחבר של VALEO עם 3 פינים (נראה כמו שנאי קטם) יכול להיות שהוא התנתק\סיים את חייו.

פורסם

ב205 שלי זה יושב בתוך תא הפיוזים, מחובר לפיוז של האורות ולעוד פיוז שלא גיליתי עדיין מה תפקידו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
האמת היא שאף פעם לא התעסקתי עם זה וממש אין לי מושג היכן הוא נמצא פיזית ברכב
אני קניתי זמזם 12V מחנות אלקטרוניקה ב 8 שקל והתקנתי לבד ללא בעיות.
פורסם
אני קניתי זמזם 12V מחנות אלקטרוניקה ב 8 שקל והתקנתי לבד ללא בעיות.

אפשר לדעת מאיפה? (בדרך כלל זה עולה 50 שח עם התקנה)

פורסם
אני מירושלים קניתי מקשיוב והתקנתי לבד ב 10 דקות.

מה בדיוק אני צריך להגיד למוכר ותן פירוט קצר איך ולאן מרכיבים את הזמזם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
מה בדיוק אני צריך להגיד למוכר ותן פירוט קצר איך ולאן מרכיבים את הזמזם
תבקש זמזם פשוט 12 V .

ואז קודם כל אתה צריך לבדוק מה מוציא המתג אורות שלך, אם מינוס (ברוב המכוניות בד"כ)

אז אתה צריך למשוך + מאורות החניה ולחבר אותו לפלוס של הזמזם.

תקנה גם דיודה 12V (שקל אחד) אם במקרה כל הדלתות שלך מקוצרות לחוט אחד.

אז את חותך את החוט של מתג הדלת של הנהג ומחבר את הדיודה שהמינוס לכיוון המתג.

ואז אתה מוציא חוט בין המתג לדיודה ומחבר אותו ישירות למינוס של הזמזם.

וזהו הזמזם מחובר ועובד.

פורסם
תבקש זמזם פשוט 12 V .

ואז קודם כל אתה צריך לבדוק מה מוציא המתג אורות שלך, אם מינוס (ברוב המכוניות בד"כ)

אז אתה צריך למשוך + מאורות החניה ולחבר אותו לפלוס של הזמזם.

תקנה גם דיודה 12V (שקל אחד) אם במקרה כל הדלתות שלך מקוצרות לחוט אחד.

אז את חותך את החוט של מתג הדלת של הנהג ומחבר את הדיודה שהמינוס לכיוון המתג.

ואז אתה מוציא חוט בין המתג לדיודה ומחבר אותו ישירות למינוס של הזמזם.

וזהו הזמזם מחובר ועובד.

אצלי החשמלאי חיבר את זה לנתיכים של האורות. קצה אחד לנתיך אור נמוך והשני לאיזה נתיך שלא עובד אני חושב. יש עם זה בעיה?

פורסם

ישנו זמזמם יעודי לדבר למכוניות ללא זמזם ופשוט מחברים אותו לפיוז של האורות ולפיוז שהסוויץ שולט עליו.במצב כזה כאשר האורות דולקים והסוויץ סגור הזמזם מזמזם(זמזם לא זמזם זה לא מעניין אותי).וכך אין את הציפצןף המעצבן שפותחים את הדלת.

אפשר להשיג כזה בכל חנות אבזרי רכב או באוטודיפו במחיר שלא עולה על 15 שקל,ועם התקנה של פחות משתי דקות ללא שום צורך לחתוך חוט.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
ישנו זמזמם יעודי לדבר למכוניות ללא זמזם ופשוט מחברים אותו לפיוז של האורות ולפיוז שהסוויץ שולט עליו.במצב כזה כאשר האורות דולקים והסוויץ סגור הזמזם מזמזם(זמזם לא זמזם זה לא מעניין אותי).וכך אין את הציפצןף המעצבן שפותחים את הדלת.

אפשר להשיג כזה בכל חנות אבזרי רכב או באוטודיפו במחיר שלא עולה על 15 שקל,ועם התקנה של פחות משתי דקות ללא שום צורך לחתוך חוט.

עמית.

אם כמה זמזמים עובדים ביחד (נניח המקורי עובד לפעמים ולפעמים לא עובד) ושמו זמזם חלופי נוסף בנתיכים - יש עם זה בעיה?

פורסם
אם כמה זמזמים עובדים ביחד (נניח המקורי עובד לפעמים ולפעמים לא עובד) ושמו זמזם חלופי נוסף בנתיכים - יש עם זה בעיה?
חוץ מבעיית שמיעה אתה בסדר.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

עמית.

אתה טועה !!

כי לפעמים כל המתגים של הדלתות מקוצרות לחוט אחד ואז אם לא תחתוך ותשים דיודה אז המתג יצפצף

לך גם שמישהו יפתח את אחת מהדלתות האחוריות או של צד הנוסע.

לכן חייבים לחתוך את חוט הנהד ולשים דיודה.

• תוכן חדש...