Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת קונוסים - מאיפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, אם אתה מעוניין לשמור על שלמות הצבע והטמבונים שלך, הייתי ממליץ לך לחפש קונוסים מגומי, ולא מפלסטיק שעשוי להותיר את חותמו על רכבך במקרה של דריסה.

זה נאמר כמובן בהנחה שהקונוסים אינם הולכים לשמש לחסימת כביש לצורך צביעת מעבר חצייה......:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פעם, מיזמן מיזמן, הייתי מיתאמן עם האוטו/טרקטורון במיגרשי/שבילי עפר. הייתי מישתש בקרטונים ומניח בפנים אבן קטנה (קטנה!)...

גם זול יותר, גם לא משאיר סימן, גם לא ניראה כאילו גנבת את זה ממע"ץ (ולך תשכנע את מי שתפס אותך שקנית) וגם לא תופס מקום (מיתקפל)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...