Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר לשפץ גל הינע ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש דחוף מקום מומלץ וזול להחלפת צלבים בגל הינע של הקפרי שלי וגם איזון.

אני צריך מקום במרכז ורצוי בפ"ת.

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

צלבים אתה יכול להחליף לבד. זה מהיר וקל. עם ג'יפים אנחנו לפעמים עושים את זה בשטח (בחרום בלבד).

המקום אליו שולחים רוב המוסכים במרכז לשיפוץ ואיזון הוא "גרינגראס" באזור התעשיה באשדוד.

הם נחשבים "ה" מומחים הכי טובים שיש.

מצטער, לי אין את המספר שלהם, אז חפש אותו בדפי זהב.

בברכה

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

לגבי גרינגראס ממליץ בחום, יודעים את העבודה ותמיד תהיה להם הסבלנות לפרויקטים או ל"פסיכים" לדבר

מבחינת מחיקים הם נוחים וזולים למיטב זיכרוני

דבר עם נחמן (אחד מהבעלים) שלא מפחד להתלכלך ולעבוד בעצמו

03-5782612

03-5782615

03-5782614

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

טוב, עשיתי טלפונים ו"המאזן" לא מיתעסק עם רכבים פרטיים ו"גרינגרס" רוצה בין 500 ל 700 ש"ח לצלב אחד בלבד שזה מוגזם לדעתי כי צלב מורכב משתי חלקים וצריך לשפץ את שניהם אז המחיר יהיה כפול.

צריך את עזרתכם לגבי עוד בעלי מיקצוע.

תודה

אופיר

פורסם

עם מי דיברת בגרינגראס?

נשמע לי קצת הזוי המחיר בהתחשב בעובדה שקניתי מהם דריישאפט שלם חדש ללנדרובר במחיר שאסור לי לפרסם אבל זה היה פחות ממה שפרסמת

פורסם
עם מי דיברת בגרינגראס?

נשמע לי קצת הזוי המחיר בהתחשב בעובדה שקניתי מהם דריישאפט שלם חדש ללנדרובר במחיר שאסור לי לפרסם אבל זה היה פחות ממה שפרסמת

דיברתי עם מנחם.

פורסם

לא מכיר מנחם, אבל נסה לדבר שוב הפעם עם נחמן ותסביר לו את המצב (אספנות וכו...) ותנסה לגעת לליבו

מההיכרות הקצרה שיש לי איתו בחור 10 שמבין עניין ותמיד ינסה לעזור (גם אם זה להישאר עד 2300 בשביל לסים עבודה ללקוח

פורסם
לא מכיר מנחם, אבל נסה לדבר שוב הפעם עם נחמן ותסביר לו את המצב (אספנות וכו...) ותנסה לגעת לליבו

מההיכרות הקצרה שיש לי איתו בחור 10 שמבין עניין ותמיד ינסה לעזור (גם אם זה להישאר עד 2300 בשביל לסים עבודה ללקוח

סליחה טעיתי, דיברתי עם נחמן, אני אנסה לקפוץ אליו עוד יום יומיים ולדבר איתו פנים אל פנים וגם להראות לו את הגל הינע שהוא מפורק מהאוטו,

כמה כבר צריך לעלות להחליף צלב שצריך להוציא אותו ע"י חריטה ?

דיברתי עם עוד 2 אנשים שמיתעסקים עם זה והם לא מיתעסקים עם פרטיים אלא רק עם מוסכים, ממש מבעס.

אופיר

פורסם

אז תתקשר ותגיד: " שלום מדבר אופיר ממסוך אופיר את אמסלם מחדרה, חבר הפנה אותי אליך אחרי ניסיון מר עם אחד המתחרים שלך, אני מעוניין לשלוח חלק לשיפוץ במידה והמחיר ואיכות העבודה ימצאו חן בעניי אשמח לעשות איתכם עסקים בדרך קבע."

לא יודע תחרטט משהו, רוצה אני אתקשר? תשלח לי את המספרים בה"פ ואני כבר אטפל בזה.

haters will hate

פורסם

לטובת ירון מאיר ולמבינים מביניכם, הנה התמונות של הגל הינע,

בתמונה עם החץ השחור רואים את החלק בגל הינע שהחלפתי לבד ולבסוף לא התאים,

בתמונה עם החץ הצהוב רואים את הצלב הגמור שבגללו יש חופש גדול מאוד,

בתמונה עם החץ הירוק רואים את התושבת של הגל הינע לריצפה שהחלפתי לה לבד את הגומי לחדש,

בתמונה עם החץ האדום רואים צלב עם חיבור שניתן לפרוק לבד ע"י פתיחת הקפיץ מה שאני רוצה שירכיבו לי בגל הינע שלי, כי לשלי אין קפיץ ולכן צריך לפתוח אותו בחריטה בלבד.

עכשיו מישהוא יכול להעריך לי את הנזק ?

תודה

אופיר

DSCN1450.JPG

DSCN1451.JPG

DSCN1452.JPG

DSCN1458.JPG

פורסם

טוב, לבסוף הגל הינע שופץ אצל "גרינגראס" בעלות של 450 ש"ח עבור החלפה של צלב אחד+איזון ועל הדרך הוא שיחרר צלב אחד שהיה קצת תפוס וגם צבע לי אותו בשחור,

אני ממש מרוצה מהמחיר אחרי שראיתי את העבודה וגם הבחור נחמן מאוד אדיב ונחמד, בקיצור אני ממליץ בחום על "גרינגראס".

אחרי שהרכבתי את הגל הינע ועשיתי סיבוב באוטו (עכשיו ממש כיף) היתגלה עוד חופש והפעם בדפרנציאל, עכשיו אני מחפש הצעות לשיפוץ דפרנציאל.

אופיר

תמונה024.jpg

פורסם

דיפרנציאל- תשפץ לבד.

גם בשביל החלפת צלב לא צריך ללכת לאף משפץ.

(הנה מדריך בסיסי להחלפת צלבים:

http://www.jeepolog.com/jp_archive/jplg_stories_Ujoint_fix.html

אם משכללים את זה קצת- במקום פטיש משתמשים במלחציים, או במקרה שתה מצוייד היטב- בפרס הידאולי)

זה הכיף במכוניות שלנו- אפשר לעשות כמעט הכל לבד...

אסף.

פורסם

המדריך פשוט מעולה, אני בהיזדמנות אקרא אותו לעומק, אני תמיד מנסה לבד ואם אני לא מצליח אני פונה לבעלי מיקצוע.

אצלי היתה בעיה לפתוח את הצלבים כי הם היו מקוריים ולכן לא היה להם קפיץ ניסיתי לפתוח אותם ע"י דפיקה עם בוקסה וזה ממש לא יצא, לכן הברירה היחידה היתה לשלוח לשיפוץ, עכשיו שהצלבים סגורים עם הקפיץ לא תהיה לי בעיה להחליף לבד בפעם הבאה.

אתה יכול לתת לי את אותו המדריך אבל לדפרנציאל ?

מה יכולה להיות הבעיה בחופש בדפרנציאל ? האם ניתן לפתור את זה ע"י חיזוק כל שהוא או רק ע"י החלפה של אחד החלקים בפנים ?

תודה

אופיר

• תוכן חדש...