Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים בקורולה 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגיסי יש טויוטה קורולה 94 עם בולמים גמורים (כל ה - 4) בטויוטה רוצים על ההחלפה 4200 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה. --- שחיטה.

מה לעשות? איזה בולמים תואמים לאוטו?

המליצו לי על מונרו HEAVY DUTY על שמן מכיוון שהוא נוסע בדרכים רגילות ואם הוא נוסע גם בדרכים משובשות שישים חצי גז חצי שמן.

בקיצור איזה בולמים הכי מתאימים (במחיר הגיוני).

פורסם

באמת מחיר גבוה! אצלנו בקורולה 95 עם אבא שלי התקנו בולמי זעזועים חצי גז חצי שמן של חברת

monroe כל בולם עלה 340 בערך כולל מע"מ ואת ההתקנה עשינו מתחת לבית מחבר השאלנו מכווץ קפיצים! האם אמרו לך מחיר של 4200 ש"ח במוסך המרכזי של טויוטה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

4200 ש"ח במוסך מרכזי - סכום הוגן לחלוטין.

רק מה...

במוסך רגיל ייקחו לך בדיוק חצי.

לך על בולמי מונרו=בולמים מעולים.

פורסם

ואולי אפילו פחות....

4200 ש"ח במוסך מרכזי - סכום הוגן לחלוטין.

רק מה...

במוסך רגיל ייקחו לך בדיוק חצי.

לך על בולמי מונרו=בולמים מעולים.

פורסם

לפי דעתי כדאי לך לרכוש בולמי KYB. זולים, זמינים, אמינים והכי חשוב זהים למקוריים (הבולמים של טויוטה מיוצרים ע"י KYB).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום.,

נכון הבולמים המקורים בטויוטה ובמזדה הם KYB והם חרה לא מוצלחים ולא מחזקים מעמד .

לך על בולמי גז-מונרו הם אכשו במיבצעים ונותנים אחריות לשנתיים.

אם תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני שלום,

מה זה בולמים חרא ?

אורך חיים קצר ?

רעשים ?

קשיים מדי או רכים מדי ?

ברכב של הורי הבולמים החזיקו מעמד יופי 8 שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אני אתעלם שניה בדיון אם הבולמים גרועים או לא , כי לא יצא לי להתמקד ממש בטויוטות ישנות ( אבל בתור חדשה הם גרועים :) ), אבל

איך בדיוק אתה קובע שהבולמים שלך בקורולה תקינים ?

כי הם לא נוזלים ?

כי הם לא מתנדנדים כשאתה נשען עליהם ?

כמה קילומטרים האוטו שלך ( סליחה, של ההורים שלך ) עשה?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...