Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ננסה שוב, שינוי גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה בלאגן זה באמת לשנות גיר של אוטו אוטומוט לידני, ומה העלות של טרנספורמציה של גיר לשברולט 3 הילוכים אוטומט למעבר של גיר ידני 5 הילוכים?

הכל באמריקה אז אני מדבר על מחירים אמריקאיים (שברולט קורבט סטינגריי שנת 75)

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

בלאגן? הרבה. הרבה מאוד. מחיר? אנחנו בישראל, הסיכוי שמישהו ידע לתת לך הערכת מחיר בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות ועוד על רכב שלא ממש "נפוץ" כאן... איך נאמר... :shock:

היחיד שאולי יוכל לעזור לך זה מוטי מיאטה, וגם הוא אני לא בטוח כמה הסבות של קורבט שנת 75 נעשו בידיו...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמובן שזה הרבה בלאגן, אבל מדובר באוטו שאלא אם כן מישהו באמריקה היה לו שכל ועשה לו כבר את זה

הוא תמיד יהיה אוטומט, וזה סוג של חלום האוטו הזה, רק שלהביא אותו לישראל אוטומט יהיה טעות רצינית.

נגיד בישראל למכונית אמריקאית ישנה, יש לך מושג להערכת מחיר?

תוכל לכתוב לי את הניק של המוטי הזה (או שמה שכתבת היה הניק שלו)

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

• תוכן חדש...