Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב רק יצא לשוק, צריך להמתין שרכבים יחלו לעלות על הכביש בצורה מאסיבית על מנת לקבל מידע אמין לגבי הרכב.

פורסם

האבסורד הוא שהאישה בפרסומת נוהגת בגטס ידנית...

ממש כמו ששוק הרכב הישראלי אוהב.

אגב, זה בהיפוך מוחלט לפרסומת החדשה של סיאט אלתאה, שלדעתי היבואן "תפס טרמפ" בצורה מצויינת על העובדה כי המכונית מיוצרת בגרסת 1.6 רק עם גיר ידני.

בפעם הראשונה שצפיתי בפרסומת פשוט התמלאתי בהערכה ליבואן על "האומץ" לשלב בפרסומת משפטים כמו: "אצלינו אין 1.6 אוטומט" או "מוות לשעמום".

מי יודע, אולי סופסוף ייפול איזשהו אסימון אצל ישראל ישראלי, מר 1.6מאזדה-אוטומט-כסוף-4חלונות חשמל-מזגן-הגה-כח-לא רואה מוסך.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
...בגרסאות האוט' הרכב שותה דלק יותר ממכונית אמריקאית ממוצעת!....מנועים עצלים וחלשים!.....

בטיחות- 0 בטיחות! בגרסאות הליסינג אין כריות אוויר או שיש אחת, ואין ABS! ברכבת חדש משנת 2005 אין ABS?!!? זה פשוט בושה!

השאלה התייחסה במפורש לגטס החדשה, שיש לה מנוע חדש לחלוטין, עם הספק יותר גבוה וכנראה גם צריכת דלק טובה יותר. התשובה שלך מתיחסת למנועים של הדגם הקודם, אז מה בדיוק הקשר?

לגבי הבטיחות - מאיפה אתה יודע שהוא רוצה לקנות גרסת ליסינג? העובדה שהיצרן מציע גם דגמים בלי ABS היא לא בושה שלו, אלא של אלו שמסכימים לקבל את הדגמים האלו מהליסינג. מי שלא רוצה "בושות", שיקנה את הדגם המאובזר יותר.

לעצם השאלה המקורית - צריך לחכות בסבלנות עד שיפורסמו כמה מבחני דרכים של הדגם החדש, ואז תוכל לדעת.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בגטס החדשה יש לא מעט שינויים .מבחוץ חדי העין יוכלו להבחין בגריל החדש ,בפנסים,במתיחת פנים לחלק האחורי ובספויילר שמגיע כסטנדרט.

השינויים העיקריים הם דווקא בתחום המכני.

לכל גטס (למעט דגמים שנרכשים לציי רכב)יש 4 בלמי דיסק ו4 כריות אויר,איכות החומרים שופרה משמעותית וגם בידוד הרעשים.

הגה וידית הילוכים עם ציפוי עור,רדיו דיסק של קנווד,מחשב דרך,ידית תמיכה ליד במושב הנהג אזעקה מקורית +שלט מובנה במפתח,ותוספת מאד מבורכת-ניטרול כריות אויר במושב הקדמי לטובת אלא שיש להם תינוקות.

לגטס ציון של 4 כוכבים במבחני ריסוק של NCAP כך שלהגיד שהיא לא בטיחותית זה קשקוש מוחלט...

המנוע הוא חדש לחלוטין עם 16 שסתומים וגל זיזים עליון כפול המספק 97 כ"ס -החזק בקטגוריה,ושינוי של יחסי העברה בגיר שפחות מסרס את המנוע (יחסית לרכב אוטומטי)

לפי פרסומי היצרן הגטס צורכת כ-13 ק"מ/ליטר בעיר ,20 מחוץ,ו15 משולב.לפי בדיקות שנעשו בארץ אצל היבואן הנתונים האמיתיים לא רחוקים בהרבה ואם זה באמת כך אז יש לנו מהפך !!!

למען ההגינות יש לציין שאני שייך בדרך כלשהי לכלמוביל :wink: ,ובהשקה ניתנה האפשרות לנסוע בכל אחד מהמתחרות הישירות של הגטס.דיהטסו סיריון,שברולט אויאו,וטויוטה יאריס,שלכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה,אבל רק אחרי שנהגתי בגטס המעודכנת ידעתי באמת להעריך את השינוי.אני ממליץ לכל מי שנסע על הגטס הקודמת לעשות נסיעת מבחן ולהרגיש לבד את ההבדל.

אין ספק שזו לא רכב ספורטיבי ,והוא גם לא מתיימר להיות פאר היצירה המוטורית אבל במחיר שלו היום יש לו מעט מאד מתחרות בעניין התמורה לכסף.(לא כתבתי את כל זה למטרת פרסום ,אלא על מנת להאיר את עיני החברים בפורום שבאמת יש לא מעט שינויים ביונדאי בשנים האחרונות ,הרי תמיד הישראלים יודעים לזרוק חיצים על מי שעומד בצמרת ...צרות עיין זאת מומחיות במדינה שלנו...)

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

בגטס החדשה יש לא מעט שינויים .מבחוץ חדי העין יוכלו להבחין בגריל החדש ,בפנסים,במתיחת פנים לחלק האחורי ובספויילר שמגיע כסטנדרט.

השינויים העיקריים הם דווקא בתחום המכני.

לכל גטס (למעט דגמים שנרכשים לציי רכב)יש 4 בלמי דיסק ו4 כריות אויר,איכות החומרים שופרה משמעותית וגם בידוד הרעשים.

פורסם

גם לא מעט סיריונים נקנו ע"י חברות ליסינג.

דבר שני : מה אכפת לך ?, פותח השרשור ביקש פרטים על הרכב , בהתחלה נתת תשובה שלא קשורה לשאלה שלו , ועכשיו לא מוצא חן בעיניך שהוא מבקש פרטים בקשר לגטס החדשה?

GOT סחוג?

פורסם
אבל למה אתם מציעים לו את הרכב הזה?!שאל עליו,קיבל תשובה.

לכל חברות הליסנינג יש אוטו, והוא יצתרך להוריד מחיר כדי שהוא ירצה למכור אותו כי אנשים יעדיפו לקנות אותו בליסינג מאשר מאדם פרטי שרוצה עליו מחירון!הפכת לנביא?לרוב,מכונית מיד ראשונה פרטית ושמורה נימכרת די מהר,וזו שיצאה מציי רכב תימכר הרבה יותר לאט.

במחיר הזה אפשר לקנות דיהטסו סיריון חדשה! או אפילו יאריס! ותאמינו לי שבמכוניות האלה אין שום

חסרונות מושלמות! ויש להם אחלה שוקף ולפי דעתי הסיריון ממש יפה, בהרבה יותר מהיונדאי בעחס.

אני מניח שהספקת לנהוג בגטס החדשה,ואפילו ערכת מיבחן דרכים מקיף לשניהן...

הגטס ברמת גימור GLF,כמו זו הנימכרת לציי רכב,לא נימכרת כלל לציבור הרחב.

לגטס GLS יש 4 כריות אוויר ו ABS.

הסיריון החדשה מכונית חביבה,שהיתרון הגדול שהיה לה על הגטס היה המנוע והביצועים.לא עוד.

הבעייה שעיקרית שלה היא רמת הגימור הזולה והרגשת ה"פחונית" בדומה לאיגניס של סוזוקי.

יצא לי לנהוג בגטס החדשה סיבוב קצר,וההבדל עצום בינה לבין הישנה.

לא רק שהביצועים שופרו ללא הכר,ויחד איתם צריכת הדלק,אלה שהם הפכו לטובים ביותר בפלח השוק שלה.

גם פנים המכונית שודרג ווהרגשה נעימה יותר.

הגטס לא הטובה ביותר בקבוצתה,אולם היא מכונית ראוייה,ואם תוסיף לזה תחזוקה זולה,אמינות מוחלטת(בינתיים,לפחות)ושירות מעולה של היבואן,תקבל תמורה טובה.

חבל רק שההנחות המפליגות שמעניקה כלמוביל לציי רכב באים על חשבון הלקוח הפרטי.

ניב :)

אבגדהו

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כולם יודעים שעדיף סיריון מאשר גטס!!!! מי זה "כולם"? אתה דיברת עם "כולם"? יש לך זכות לדבר בשם "כולם"?

אז תפסיק לתת לבן אדם הצעות ,שבזמן הזה יש הצעות בהרבה יותר טובות! אף אחד לא הציע לו הצעות חוץ ממך. כל השאר ענו לו על השאלה שלו וזהו.

וחוץ מזה גם אתה לא נסעת על הגטס החדשה וגם אני לא, ועל הנייר הסיריון יותר טובה! מאיפה אתה יודע? חן פרחי כן נהג על הגטס החדשה, ולאשתו יש את הישנה, כך שכרגע, יש לו הרבה יותר יכולת ממך להשוות בין המכוניות.

אני אומר את מה שאני חושב וזהו אם יש לך בעיה עם זה אז זבש"ך! אתה אומר את מה שאתה חושב, וזו זכותך. חן פרחי אומר את מה שהוא בדק ויודע. אני מניח שהבחור שפתח את השירשור יחליט בעצמו איזו דעה לקבל...

ניב :smile:

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
כולם יודעים שעדיף סיריון מאשר גטס!

אני אומר את מה שאני חושב וזהו אם יש לך בעיה עם זה אז זבש"ך!

זו לא רק הבעיה שלו. אם כל אחד יכתוב כל מה שהוא חושב בלי סינון זו תהיה בעיה של כלל הפורום.

לכן אנחנו שומרים בשרשורים על רמה מסויימת. אם יש לך בעיה עם זה - זבש"ך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
האבסורד הוא שהאישה בפרסומת נוהגת בגטס ידנית...

ממש כמו ששוק הרכב הישראלי אוהב.

אגב, זה בהיפוך מוחלט לפרסומת החדשה של סיאט אלתאה, שלדעתי היבואן "תפס טרמפ" בצורה מצויינת על העובדה כי המכונית מיוצרת בגרסת 1.6 רק עם גיר ידני.

בפעם הראשונה שצפיתי בפרסומת פשוט התמלאתי בהערכה ליבואן על "האומץ" לשלב בפרסומת משפטים כמו: "אצלינו אין 1.6 אוטומט" או "מוות לשעמום".

מי יודע, אולי סופסוף ייפול איזשהו אסימון אצל ישראל ישראלי, מר 1.6מאזדה-אוטומט-כסוף-4חלונות חשמל-מזגן-הגה-כח-לא רואה מוסך.

אפי.

לא ייפול... וחבל (מכיר את השיר "אשליות" ?).

IBIZA-CUPRA:

לא חייבים ישר לכתוב כל מה שחושבים + צריך לקרוא את הודעת פותח השרשור

ולהבין מה כתוב שם לפני שכותבים תגובה.

דבר אחרון: אני לא יודע על סמך מה אתה נותן ייעוץ אבל בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" נהוג להגיב בהסתמך על מידע, ידע וניסיון מוצקים... ורצוי שכך זה יישאר.

Veni Vidi Vici

פורסם
כולם יודעים שעדיף סיריון מאשר גטס!!!!

אז תפסיק לתת לבן אדם הצעות ,שבזמן הזה יש הצעות בהרבה יותר טובות!

וחוץ מזה גם אתה לא נסעת על הגטס החדשה וגם אני לא, ועל הנייר הסיריון יותר טובה!

אני אומר את מה שאני חושב וזהו אם יש לך בעיה עם זה אז זבש"ך!

אופס, שכחתי עוד פרט קטן - לפי ההודעות הקודמות שלך, כבודו עדיין נוהג עם "מלווה", ועוד לא היה לך רכב משלך אף פעם... במילים אחרות - כל העצות הדעתניות שאתה נותן כאן ובשירשורים אחרים, מתבססות כנראה על "שמעתי מחבר/דוד/אבא שלי", או "קראתי אחלה כתבה בעיתון אוטו/הגה/רכב". כפי שצוין כאן קודם, בפורום הזה נהוג לייעץ על-סמך ניסיון.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ואני אזכיר למר איביזה המכובד לקרוא את כללי הפורום מס' 4 ו-14...

אבל ראיתי שהוספת (בטעות כנראה) מטבע לשון שמה זה מצאה חן בעיניי:

"ביחס ללקוחות פרטיים שרוצים למכור אותם במחריון "

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני רק אומר את מה שאני חושב.....את החשבון שיעשה בעצמו......

אני ממליץ לו על רכבים בהרבה יותר טובים מהגטס!

ואם כבר סריונים נקנו על ידי חברות הליסינג, אז לפחות יש להם ABS וכריות אוויר בסטנדרט, כי הרמת גימור של הליסינג והפרטי הם בערך באוטו רמה כי יש רק סוג אחד של סיריון!!

ואתה עדיין לא מבין שזו בדיוק הבעיה...

כלמוביל יצרה שני מסלולים ליונדאי גטס.

1. הדגמים הפשוטים GLF שנמכרים רק לציי רכב וחברות השכרה.גם אם אתה היית רוכש 100 חתיכות

אני לא חושב שהיה מענין אותך אם יש ABS או כריות אוויר או לא....השיקול הוא עיסקי נטו.כאשר

חברה מסויימת קונה כמות לא קטנה של רכבים אז חוץ מההנחה שמגיעה לה אם היא יכולה לחסוך

עוד כמה אלפי שקלים ברמת הגימור, אז בשורה התחתונה מדובר על הרבה מאד כסף.

2.דגמי GLS המיועדים אך ורק ללקוחות פרטיים.

בסופו של דבר מה שקורה כבר היום בשוק הוא שרוב האנשים יודעים לחפש את הדגם המפואר

ששומר על ערכו בצורה טובה הרבה יותר ועדיין לא נפלט לשוק בכמויות גדולות (להזכירכם הגטס

יצאה לשוק ב-2003 ורוב הלקוחות מחזיקים רכב חדש לפחות שלוש שנים ) וזוכה לביקוש ולהתענינות

גדולה בשוק היד השניה.

בשורה התחתונה אתה יכול להביע את דעתך, אבל רצוי בנושאים שבאמת מבינים בהם...ולא סתם כדי לכתוב עוד תגובה בפורום.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...