Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

השאלה היא כזו-

כמה אמפר המצבר והאלטרנטור המקוריים בלאנטיס 2001?

לפי מה שאני יודע זה כנראה 55A, אבל אני לא סגור על זה ולכן אני שואל.

האם 55A זה מספיק למערכת של כ-600RMS?

תודה, שי.

פורסם

אם אתה מדבר על 55AH מדובר על אמפר+שעה, ז"א קיבול של המצבר,

לא משהו שיעניין אותך מדי, אלא אם כן אתה מעוניין בהפעלת מערכת ללא הנעה במקביל.

נתון כזה הינו אינדיקצייה לקיבול המצבר מבחינת כמות האנרגייה שהוא יכול לאגור.

באופן תיאורטי-מצבר של 55AH יוכל לספק זרם של 5A במשך 11 שעות ,

או 55 אמפר במשך 1 שעה.

ZZR

פורסם

ללאנטיס יש בערך 65-70 אמפר, די סטנדרטי ברכבים חדישים.

המצבר לא אומר כלום לגבי האלטרנטור, לי יש אלטרנטור שמפיק 120A+ והוא עובד עם מצבר של 56 אמפ"ש.

זה רק אומר שהוא נטען ונפרק בתדירות יותר גבוהה ומאריך את חייו.

under construction..

פורסם

אז אתם בעצם אומרים שאני לא אצטרך לשדרג שום חלק במערכת החשמל, כשאני יתקין את המערכת?והביצועים של הרכב לא יושפעו?

תודה, שי.

פורסם
אז אתם בעצם אומרים שאני לא אצטרך לשדרג שום חלק במערכת החשמל, כשאני יתקין את המערכת?והביצועים של הרכב לא יושפעו?

תודה, שי.

באופן עקרוני אתה לא צפוי לבעיות, אבל אם יש לך את הרצון והיכולת, ואתה חושב שאולי בעתיד אתה תשדרג את המערכת, אז מניעה אין להחליף אלטרנטור לאחד חזק יותר, אבל אתה יכול להמתין עם זה בנתיים, זה לא קריטי כרגע ואתה יכול להיות רגוע בנתיים.

under construction..

פורסם

שי,

מגבר בעוצמה של 600WRMS צורך זרם שלא יפחת מ - 50A תלוי באיזה CLASS המגבר בנוי, ותלוי גם בעוצמת השמע שאתה נוהג להאזין למוסיקה. יש לקחת בחשבון את יתר הצרכנים שצריכים לקבל חשמל מהרכב ואתה עלול להיות גבולי. בכל מיקרה ליפני שאתה רץ לשדרג את מערכת החשמל של הרכב מומלץ לחבר קבל למערכת, דבר שיהיה יותר זול ויותר פשוט משדרוג מערכת החשמל ברכב. ואז ליראות איך מערכת החשמל של הרכב מתפקדת כאשר המערכת פועלת + אורות + מזגן. אין חכם כבעל ניסיון.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...