Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בעייה שיש לי במערכת ברכב

יש לי HU של אלפיין 9843 ו 2 רמקולים של jbl 6X9 שקניתי ב 400 שקל,לא זוכר את הדגם בדיוק

העניין הוא ששומעים רוב הזמן מצוין,רק מה, בקטעים מסויימים של באסים אז שומעים בצורה מאוד ניכרת הפרעות מהרמקולים, מה יכולה להיות הבעייה? האם שימוש במגבר ימנע את ההפרעות?

פורסם

כנראה שאתה ממש רוצה לקבל באס נמוך, אבל גם 6*9 יכולים לרדת נמוך עד גבול מסויים וגם מאוד תלוי באיזה עוצמה אתה שומע... כך בחשבון שגם הם לא יושבים בתוך תיבה...

קרוס אובר פסיבי שחותך ב60 הרץ עלול לפתור את הבעיה. מגבר יכול לפתור לך את הבעיה כי יש בו קרוס אובר והוא גם אקטיבי - כלומר אתה יכול לשחק עם תדר החיתוך.

אבל במקרה כזה כבר הייתי ממליץ לך ללכת על סאב וופר - אפילו סאב שמונה אינטש קטן כשמכוונים אותו כמו שצריך יכול לתת תוצאה מאוד יפה. לפי מה שנראה לי - אתה אוהב באסים, אז הייתי ממליץ ללכת על 10 אינטש לפחות.

איזה רכב זה? אם המטרה שלך היא לחסוך מקום... ויש לך רכב עם 5 דלתות (מגש אחורי) או 4 דלתות עם שטח גדול מאחורה - התקנה של הסאב על גבי המשטח מאחורה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי 306 סדאן, והעניין הוא שאני לא שומע בווליום ממש גבוה, לדעתי לפחות

בווליומים נמוכים הבעייה הזאת לא מורגשת. העניין הוא שהרדיודיסק והרמקולים עלו לי משהו כמו 1300 שקל ביחד,ויכאב לי להוציא עוד 600 שקל על מגבר או 1000 שקל על מגבר+סאב

יש מה לשחק עם התדרים של הבאסים אולי במכשיר עצמו?

פורסם

יכול מאוד להיות -

אם אתה לא שומע ממש בעוצמה חזקה עם 6*9 וזה בלי מגבר - יכול מאוד להיות גם שזה רעשים מהרכב עצמו - כלומר רעשים של רעידה של חלקי פלסטיק מתכת או כלשהו מפגש בינם - המגש האחורי מרופד היטב? הוא יושב צמוד למתכת כמו שצריך? - ספוג פשוט יכול לפתור בעיה כזאת.

הרמקולים מותקנים כמו שצריך? הרשתות שלהן מחוברות חזק למסגרות של הרמקולים? - סיליקון שחור יכול לפתור לך בעיה כזאתי.

אולי יש לך שם צלון על החלון האחורי - בדקת אם יש אפשרות שהרעשים נגרמים מרעידה של הצלון?

השארת חפצים על המגש האחורי? דיסקים בפנלים של הדלתות, יותר מידי חפצים קטנים בתא הכפפות

ואפילו המחזיק מפתחות יכול להרעיש כשיש באס חזק ברכב... (זה קרה לי ברכב הקודם שלי - שיגע אותי מאיפה מגיע הרעש בסוף הבנתי שזה היה המחזיק מפתחות...)

תבדוק את כל הנושא של המגש האחורי שלך - יתכן והמתקין לא השקיע בך יותר מידי זמן או כבוד ועשה התקנה פשוטה ביותר ואפילו לא טרח לרפד טיפ טיפה בין המגש למתכת... תחפש דברים רופפים - כל דבר שאפשר לסגור או לחזק - שם הבעיה.

ואם זה כן הרמקולים - ולא שום דבר שרוטט - יכול להיות שהם באמת לא יכולים לרדת כל כך נמוך והחוטים שלהם (האלה שיוצאים מהרמקול הגדול לקטנים יותר) מרעישים גם כן...

עצה - תניח את הידיים שלך על המגש בזמן שהרמקולים מנגנים את הקטע הלא טוב - ותנסה למצוע מאיפה באה הרעידה - אם אתה תפעיל לחץ באזור שממנו אתה שומע את הרעידה וזה נפסק - אתה יודע איפה הבעיה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...