Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום דניאל,

אני יודע שהמערכת עובדת ללא דופי. אבל אני לא רוצה לשלם עוד פעם 3500 ש"ח עבור אטם ראש!!!

צירפתי תמונות כדי שתראו. התמונה הראשונה צולמה בדיוק בעת שהמאורר התחיל לעבוד.

השניה צולמה דקה אחרי.

יש לציין שהמאורר עובד משהו כמו 15 שניות בלבד.

האם תוכל להמליץ לי על נוזל קירור מסוג טוב ? לא משנה לי מחיר.

תודה

תמונה 1 תמונה 2

אם אתה לא רוצה לשלם שוב על ראש מנוע,3500 שקלים חדשים, תוסיף על הגריל מאוורר נוסף חיצוני של סקאל, 350 שקל הוא עולה, התקנה עוד 100 שקל, שיעבוד במקביל למאוורר המנוע או עם מפסק פנימי, ושלום על ישראל, למה להסתבך סתאם, זה פיתרון טוב ,זול,ויעיל גם בלי שום קשר לשום בעייה, בנוסף, זה מייעל לך גם את קירור המזגן.

יום טוב.

פורסם

חברת פוג'י תעשיות כבדות שמחה לברך אותך על היותך הראשון שהצליח לתת פתרון טוב יותר ממהנדסי החברה בקירור המנוע.

84 מהנדסים ביצעו חרקירי בעקבות הודעתך.

פורסם
חברת פוג'י תעשיות כבדות שמחה לברך אותך על היותך הראשון שהצליח לתת פתרון טוב יותר ממהנדסי החברה בקירור המנוע.

84 מהנדסים ביצעו חרקירי בעקבות הודעתך.

שלום שמר,

הרכב המדובר הוא מחברת רנו - קליאו B , לא שייך ל FHI.

תודה

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

הצלחת לבלבל אותי עם הלגאסי .

עדיין - ההצעה שמעליך לא רצינית (בהנחה שאין לך מזגן מהתקנה מקומית חאפרית). אם יש בעייה (ולא נראה שישנה) - צריך לפתור אותה ולא לעקוף.

פורסם

עדיין - ההצעה שמעליך לא רצינית (בהנחה שאין לך מזגן מהתקנה מקומית חאפרית). אם יש בעייה (ולא נראה שישנה) - צריך לפתור אותה ולא לעקוף.

נכון מאוד,

אני יודע שאין בעיה, רק שקשה לי לעקל את עניין הטמפ' הגבוהה, גם בגלל שהיה לי אטם ראש.

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אפשר לפתור אותה ב 450 שקל ואפשר להחליף חצי אוטו ועדיין להישאר עם הבעייה וגם עם חור בכיס.

מה שהצעתי הינו הצעת ייעול אשר תהווה פיתרון להתחממות וגם ייעול למזגן.

אני לא מדבר על לעקוף, אני מדבר על לייעל, לעקוף זה להוציא טרמוסטט ונגמר הסיפור, לייעל, זה לייעל את קירור המנוע ע"י מאוורר נוסף חיצוני , כמו שמתקינים על רכבי שטח \גיפים וכו....

תרצה תעשה, לא תרצה...תתפלל שלא יילך לך שוב פעם ראש(חכה לקיץ).

פורסם
אם אתה לא רוצה לשלם שוב על ראש מנוע,3500 שקלים חדשים, תוסיף על הגריל מאוורר נוסף חיצוני של סקאל, 350 שקל הוא עולה, התקנה עוד 100 שקל, שיעבוד במקביל למאוורר המנוע או עם מפסק פנימי, ושלום על ישראל, למה להסתבך סתאם, זה פיתרון טוב ,זול,ויעיל גם בלי שום קשר לשום בעייה, בנוסף, זה מייעל לך גם את קירור המזגן.

יום טוב.

שלום.

קודם כול מאוורר של ספאל ולא סקאל.

דבר שני אני מגיב בעדינות!!! אתה כותב הר של שטויות במיץ עגבניות ואלול רק לגרום נזק.

אתה לא מיתמצע אז אל תיכתוב ותלמד!!!.

וקצת מידה לכולם.

דבר ראשון טמפרטורת עבודה של מנוע היא 94 מעלות צלזיוס.

מנוע אשר מותקנת בו מערכת קרור סגורה בלחץ (היום כול המכוניות) טמפרטורת רתיחת המים

היא +- 120 מעלות ולא פחות. לא קשור לסוג נוזל הקרור. אמנם יש סוגים של נוזלי קרור שנקודת הרתיחה שלהם גבוה יותר אבל לא עקרוני.

מערכת הקרור עובדת בדיוק באותו עקרון כמו של סיר לחץ של אמא או סבתאלה.

"נוזל הלכוד בכלי סגור בלחץ דוחה את נקודת הרתיחה של המים בהתאם לשסטום פורק הלחץ שמורכב בו"

חבוב אין לך שום בעיה ברכב רק סע בזהירות.

ואכשו לשטויות שכתב מיסטר ביג-מקדונלד!!!

אם תרכיב מאוורר נוסף חיצוני מול הקיים בימקום לקרר יהיה מערבולות אויר חם לכודות ביין שתי המאווררים והמנוע יתחמם. כמו כן אין לך אפשרות טכנית להוסיף מאוורר כי אין מקום בחזית הרכב.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

איך בדיוק יהיה מערבולות אם המאוורר הפנימי(המקורי), שואב בעצם אויר מקידמת הרכב לכיוון המנוע והמאוורר החיצוני זורק אויר לכיוון המנוע = תיעול זרימת כניסת אויר לכיוון הרדיאטור ולמנוע.

המאוורר הפנימי ( המקורי), יותר חזק מהמאוורר החיצוני.

אולי תסביר לי בבקשה על איזה מערבולות אתה מתכוון?

למה ברכבי שטח נהוג להוסיף מאוורר חיצוני נוסף ואפילו 2?

אה, ועוד דבר קטן, איזה נזק הוספת מאוורר חיצוני יכול לגרום?

תודה.

פורסם
איך בדיוק יהיה מערבולות אם המאוורר הפנימי(המקורי), שואב בעצם אויר מקידמת הרכב לכיוון המנוע והמאוורר החיצוני זורק אויר לכיוון המנוע = תיעול זרימת כניסת אויר לכיוון הרדיאטור ולמנוע.

המאוורר הפנימי ( המקורי), יותר חזק מהמאוורר החיצוני.

אולי תסביר לי בבקשה על איזה מערבולות אתה מתכוון?

למה ברכבי שטח נהוג להוסיף מאוורר חיצוני נוסף ואפילו 2?

אה, ועוד דבר קטן, איזה נזק הוספת מאוורר חיצוני יכול לגרום?

תודה.

שלום.

אכשו ברצינות קח ספר מכונאות מיקצועי שב ותילמד, ואחרי זה תבין איזה מחשבה ותיכנון והנדסת אנוש יש במאוררים של מנוע מבחינת סניקה ,הספקים ,מהירות זרימה, רעש חיתוך אויר,וקרור

ואז תבין למה כתבתה שטויות.

מיכיון שהמאוורר המקורי הוא בעל יכולת יניקת אויר גדולה יותר ממה שמסוגל מאוור ספאל מאפן לדחוף.

מה שיקרא זה שהמאוורר החיצוני או יגרר למהירות של המאוורר המקורי במיקרא הטוב, ובמיקרא הרע

הוא יבלום את זרימת האויר ואז ,האויר יתחיל להיסתחרר ביין המאווררים וילכד והמנוע יתחמם וכול זה על קצה המזלג.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...