Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המושבים הכי תומכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעל פיג'ו 106 לא פעם אני מרגיש חוסר תמיכה מהמושבים.

חשבתי לעצמי איזה מושב (של איזה מכונית) יתן הכי הרבה תמיכה ויכנס לפיג'ו 106 עם אפשרות קיפול כמובן.

המטרה היא להתקין מושב בעל תמיכה הכי טובה שאפשר ועדיין לא ידרוש רתמה (כמו באקט או רקלינרים).

חשבתי בהתחלה על באקט לנהג ומושב רגיל לנוסע (לטובת היושבים מאחורה פעם בשנה) אבל המשטרה יחגגו על זה יותר מעל זוג באקטים כי כמובן מדובר בשני מושבים שונים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מלבד ריקארו אז רק וולקן...

אוחז טוב , לא מנקר עיניים ורך יחסית ולא "קרש"

אין אין בעיה כספית ( משמע שם משפחתך הוא "טחונסקי" ) אז לך על ריקארו...

אפשרות אחרת קצת יותר מסובכת אבל אם אין בעיה כספית אז כוסאמו , תייבא RS TURBO ( מן סוג של אריקה עתיקה משנות ה 80 ) וקח לה את הכסאות . לא תמצא טובים ממנה .

במידה ותמצא ( סיכוי של 1:1,500,000 בארץ ) והוא מרופד עור אז תוותר , זה כבר לא אוחז כל כך טוב )

ולי יש ניסיון עם מעל 10 סוגי ריקארו ודווקא המושב הזה לאחר 17 שנה עדיין הטוב ביותר שראיתי .

לילה טוב .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
חשבתי בהתחלה על באקט לנהג ומושב רגיל לנוסע (לטובת היושבים מאחורה פעם בשנה) אבל המשטרה יחגגו על זה יותר מעל זוג באקטים כי כמובן מדובר בשני מושבים שונים.

:?::shock::?:

מה?! יש עם זה בעיה כלשהי?

חשבתי בהזדמנות ראשונה להחליף רק את מושב הנהג למשהו יותר ספורטיבי (ולהשאיר לנוסעים המזדמנים לידי ומאחור את המושבים המקוריים) - זה לא חוקי או שזה סתם עלול להרגיז שוטרים משועממים?

דרור.

פורסם

דרור, זה לא ירגיז אף אחד. אני עם באקט אחד ב-205, ועוד בצבע אדום עם רתמות צהובות, עברתי טסט, בדיקות משטרתיות וכל מה שרק תרצה בהקשר התעבורתי, כולל בדיקה של בוחן תנועה !

נ.ב

יש לציין שהתקנתי את הבאקט לבד ועם מסילות שלי, ולא היה לי שום אישור מסודר על המושב לאורך כל התקופה.

ולבחור עם הפיג'ו העגלה שמחפש מושבים, ממתי צריכים או חייבים רתמות בריקליינר?

זה כסא רגיל עם תמיכות יותר רציניות, זה הכל.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ריקליינר לא דורש רתמות, כמו שארני ציין, רקליינר זה כמו מושב רגיל, רק עם אחיזה גבוהה יותר (לכן גם יקר יותר מבאקט, לרוב בצורה משמעותית).

גם אני שמעתי הרבה המלצות על המושבים של ה-RSI (בסגנון "זה הדבר היחיד שטוב ב-RSI"...).

מושבי אימפרזה (ריקארו- לא ?) לא ייכנסו אצלך ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ארנון כשאתה אומר תמיכות יותר רציניות, ביחס למה בדיוק? אני לא מאמין שהוא תומך יותר מבאקט.

מושב של אימפרזה נכנס, אבל הוא לא מתקפל כמובן.

בעניין החוקי או לא, זה לא חוקי בכל מקרה לשים באקט, אבל אם זה באקט אחד זה יותר מושך את העין של הדרדסים. זה שלארנון לא עשו כלום לא אומר שגם לאחרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה עם מושבים של ZX וולקן? פשוט מעולים!
לא אם אתה גבוה. המסעד של הכסא קצת קצר מדי (ב-5 דלתות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המושבים של הrsi טובים אבל לא תמצא כאלה במצב טוב כי הספוגים בצד כבר בלויים ולא נוח לשבת חוץ מזה הוא מושב שמתאים לרזים אם אתה טיפה גדול לא יהיה לך נוח..תנסה למצוא מושבים של אימרזה gt ,המושב הכי תומך שישבתי בו..

8)
פורסם

אחרי שישבתי בהרבה מאוד כיסאות ( כולל RSI והכיסאות של אורן שהיו ב205 ) , אתם בכלל לא בכיוון.

וולקן הרבה יותר נוחים ואוחזים, S16 קצת יותר אוחזים מוולקן אבל פחות כורסטיים.

אבל כמו שיאשה אמר,

הרקארו הכי טובים.

והרקארו הכי טובים שישבתי בהם היו באוטו של יאשה...

מושבים פשוט מדהימים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...