Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיות אין...

לדעתי אם יש לך רמקולים אחוריים כבר אז לך ותתקין אותם.

אם אתה שואל אותי (וכדאי לך) השדרוג הבא שלך צריך להיות HU ולא קומפוננט(שיבוא יותר מאוחר)

בהצלחה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי, אם ככה, הייתי רוצה לשמוע דעות על HU במחיר סביר (אני באמת לא יודע מה נחשב בדיוק מחיר סביר ל-HU באיכות סבירה... הבנתי שזה לא זול...), זה לא שאני רץ לקנות אבל אני רוצה להבין בערך כמה יעלה לי הכל וכמה אני מעוניין להשקיע... תודה על העצות :)

פורסם

HU סביר שביום מן הימים תוכל (אם תרצה) לחבר לו מגברים ובלאגנים

עולה מ1000 והלאה

כנס אחי לחנויות (לכמה מהן) תשאל את המתקינים תקבל צות ורעיונות ואז תבוא ותשאל אותנו מה דעתינו

ככה נוכל לעזור לך לבנות מערכת סבבה בלי להוציא הרבה כסף..

בהצלחה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

פורסם

טוב תודה על כל התגובות, עזרתם לי... אממ... להיכנס לפרופורציות ולהבין קצת איך כל זה עובד... בינתיים יהיו לי הרמקולים האחוריים שלי, ו-HU עשוי להצטרף מתישהו... אז, תודה, ובכל זאת עוד תגובות, רעיונות, הצעות ועוד יתקבלו בברכה:)

פורסם

טוב אז לפחות אתה צריך להיות מודע לזה שכל קומפוננט זקוק למגבר.

אז הבנו שאתה לא מתכוון לקנות סאב ובלה בלה בלה עכשיו. אבל בעתיד אתה כן.

בגלל זה אפילו שאתה קונה רק קומפוננט ומגבר, עכשיו לך על משהו איכותי שבבאו היום אתה לא תצתרך לזרוק.

בהצלחה.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

אוקי, אני מאמין שבעתיד באמת יכול להיות שאני אקנה סאב, ומצד שני יכול להיות שלא... בכל מקרה תודה לך על העזרה :)

פורסם

האמת, במידה ואתה קונה מגבר - אז לפי דעתי זה לא משנה איזה HU יש לך (לפחות לא בשלב הראשוני).

ואם יש לך שתי יציאות מאחור (ולא אחת), אז אתה בכלל לא צריך למהר עם HU...

זאת כמובן רק הדעה שלי (ובטח יהיו כאלה שיתקנו אותי), אבל לפי דעתי הסדר עדיפויות שלך צריך להיות כזה:

קומפוננט => מגבר (4/5 ערוצים) => HU

בברכה!

יונתן.

פורסם

קודם כל תתחדש על הרמקולים

והצעתי למגבר שיחזיק טוב את הרמקולים + הקומפננט בעתיד

JBL GTO 75.4

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Amplifier&model_id=37788

תוכל למצוא אותו בארץ במחירים כמו בקישור הנ"ל

ובדיוטי פרי 200 דולר

בברכה

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

תודה לך שוב על העזרה יונתן... האמת שבדקתי את הHU שלי, 50X4 כמו רוב האחרים בשוק (אני חושב), דגם C5000R או משהו כזה (של Sony) - אמור להיות די עתיק...

ו-Nature, שמעתי המלצות על המגבר ונראה לי לא רע, במיוחד בגלל שאני אהיה בדיוטי פרי בעוד כ-3 וחצי חודשים, ככה שאני בהחלט אשקול את האפשרות...

תודה על העזרה אנשים :)

פורסם

במידה ומדובר על הדגם הזה:

cdx_c5000r.jpg

אז לפי דעתי אל תחליף כלום!

אם זה אכן הדגם - אז יש לו 3 יציאות מאחורה - שזה מצויין! (ראה בתמונה)

cdx_c5000r_back.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

זה בדיוק הדגם!!! תודה רבה לך, אם אתה אומר שזה מצויין אני מתכוון לסמוך על זה (היות ואני לא מבין הרבה ונדמה לי שאתה... כן). מאוד עזרת לי, עכשיו ירדה בעיית ה-HU מהפרק, ונותר לי לשקול קומפוננט או אפשרויות אחרות שעליהן אחשוב כבר בשלב קצת יותר מאוחר... קודם שיגיעו הפיוניר ואז נדבר :)

תודה רבה על העזרה שוב ^_^

פורסם

בכיף אחי - שמח שיכלתי לעזור!

לפי דעתי אם אתה לא לחוץ על HU מסובב ראשים או עם מליון אופציות כיוונון לתדרים וכל החרתא הזה - אז זה יספיק לך מעל ומעבר.

לגבי שאר המרכיבים - תיידע אותנו כשתחליט.

בהצלחה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם זהו דגם המכשיר שלך אז אל תחליף אותו כרגע

אני מאוד מסכים עם JMG חבל על הכסף כרגע!

לך תקנה מגבר ואז קומפוננט

אז תן בראש אחי ובהצלחה..

בהצלחה עופר

פורסם

נ.ב

JMG אחי, אין לו 3 יציאות

יציאה אחת שייכת לצ'נגר RCA

בהצלחה עופר

פורסם

טוב קודם כל אני מתכוון לחזור על עצמי ולהודות לכולם על העזרה... באמת שעזרתם לי ללמוד כמה דברים חדשים, ולהבין בערך מה אני רוצה לעשות... אבל בנוגע למגבר יש לי עוד שאלה: נניח שהתקנתי את שני האחוריים של פיוניר (80-100 watt RMS כל אחד כמו ש-JMG אמר אם אני לא טועה...), ונניח שהתקנתי גם קומפוננט מורל פולס. האם מגבר אחד יספיק, ושל כמה ערוצים, או ש-2 מגברים, ואיזה הספקים וכו'...

אני פשוט רוצה להבין איך זה עובד: נניח שכל אחד מה9*6 של פיוניר הוא 90 RMS, אז אני צריך מגבר שמסוגל לספק 180 RMS לפחות כדי להחזיק את שניהם? או... שאין לי מושג מהחיים שלי ואני לא יודע על מה אני מדבר? אשמח לתשובות, באמת עזרתם לי עד עכשיו... :p

• תוכן חדש...