Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עקב שינויים בתפקודי בצבא בזמן הקרוב, אני שוקל קניית רכב...

התקציב שהקצבתי למטרה הוא בסביבות ה 10-15 אלף, עם אפשרות לחריגה קטנה...

אני מחפש רכב מעניין,

עדיף רכב בעל יכולות ספורטיביות כלשהן, קומפקטי, לא איזו ספינה...

אני יודע שזאת לא הגדרה ברורה, אבל מקווה שתוכלו לעזור לי...

אין הגבלה על שנים (בהחלט אפשרי ואולי מומלץ אספנות...), והאמינות היא גם לא פקטור, המטרה זה ללמוד מכונאות תוך כדי שיפוץ הרכב, ושיפורו. זאת המטרה הראשונית והעיקרית שלו, הרכב לא יסע קילומטרז גבוה מידי...

הרכבים שעלו בראשי כרגע הם אלפא גונייר, אולי איזה ספיידר (במקרה זה נצטרך למתוח את התקציב...).

אשמח להצעות נוספות, שוב מכל הסוגים...

בתודה, משה.

מגאן 265

פורסם

תשמע אני לא יודע למה אתה קורא ספורטיבי אבל פולו משנת 2001 הדגם האמצעי שלדעתי היה אחי יפה הוא מדהים

יש לו את הגיר הכי כיפי שנהגתי עליו וגלגלי חתך נמוך שידביקו אותך לרצפה

האומנם לא גדולים ברוחוום אבל בהחלט מספקים

פורסם
תשמע אני לא יודע למה אתה קורא ספורטיבי אבל פולו משנת 2001 הדגם האמצעי שלדעתי היה אחי יפה הוא מדהים

יש לו את הגיר הכי כיפי שנהגתי עליו וגלגלי חתך נמוך שידביקו אותך לרצפה

האומנם לא גדולים ברוחוום אבל בהחלט מספקים

הבחור ביקש המלצה לרכב בתקציב של 10-15 אלף ש"ח ואתה ממליץ לו על רכב של 50 אלף ש"ח???

אני הייתי אפילו שוקל 205 GTI ומשפץ אותה לאט לאט, רכב שבהחלט יהיה נדיר על הכביש עוד 10 שנים.

באזור האספנות הייתי הולך על חיפושית שלה שוק החלפים הכי גדול.

אבל הבחירה הכי רציונלית היא פורד פיאסטה מתחילת שנות התשעים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חיפושית כבר יש, ושופצה, ונוסעת מעולה...

הכוונה הפעם למצוא רכב קצת יותר נדיר, ומיוחד לשפץ אותו ולהנות ממנו מידי פעם...

חשבתי על ה AX בדגמים הספורטיביים, והיא בהחלט אופציה טובה... מישהו יודע כמה נדירים החלקים שלה?

עוד רכב שחשבתי עליו הוא הגולף GTI מהדמים הראשונים (עדיף MK1), אבל לפי מה שאני יודע הסיכוי למצוא אחד בתקציב הזה הוא לא טוב מידי...

מגאן 265

פורסם

אני גם בעד ה-AX. יש כאלו לא מעט מסתובבות, מאוד מהנות לנהיגה וחלקים אינם קשים להשגה - רק הקוסמטיקה מצריכה חיפוש ממשי.

שלדה מהנה מאוד (כמו של ה-106) עם נטיה מבורכת להיגוי יתר, בגרסת ה-GT וה-GTI (הקשה מאוד למציאה) אבזור נחמד (נ"מ, ח"ח, סאנרוף מקורי, ABS ב-GTI)... בקיצור - מוי כיף!

אני חושב שיש אחת מאוד מושקעת בפ"ת למכירה, ועוד שתיים שלוש מסתובבות - ואחת לבנה מהצפון מאוד חזקה (כרמלה הידועה).

בהצלחה, עומר.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

כרמלה לא תימכר בחיים במחיר של 10-15 כי רק ההשקעה עליה היא משהו כזה ..כרגע המחיר המבוקש הוא 25 ..

בכל מקרה AX GT ,ספורט וGTI אתה יכול להביא וחלקים ?ממש ממש לא נדירים ..לא קשה להשיג אותם.

קח בחשבון שברוב הAXים הדשבורד מתפרק ..כמו בכל הצרפתיות מהשנתונים האלו..אתה יכול להביא דשבורד של AX חדשות יותר ולהתאים אותו.קח בחשבון שהלוח שעונים לא ישב 1:1 ..

ואתה יכול לקחת גם של GTI ולהרכיב הכל קומפלט כולל הלוח שעונים.

205 GTI יכולה להיות גם אופציה מעולה אבל קח בחשבון שלרובם (גם בAX !!) תצטרך לעשות יישור קו רציני ..רוב הGTI שלא צריכות אפילו לגעת בהם מכנית יבקשו פי 2-3 מהמחירון ובצדק!!!

כרגע יש לי 205GTI וחשבתי למכור אותה אפילו פרסמתי -ב20 וזה אפילו לא משתלם כי אין מה להביא במקום באותו מחיר ועד 35 אלף בערך אני לא חושב שיש אוטו יותר מהנה ממנה .. וזה אחלה אוטו ,יציב וגם נוסעת מאוד טוב.(כמובן שהשקעתי על האוטו הזה הרבה הרבה מאוד שעות עבודה שאתה לא מדמיין ..וגם לא קצת כסף )

גם הAX אוטו כיף מאוד ונוסע מעולה ..מאוד קלה ..ב120 קילו בערך פחות מה205GTI

(מניסיון של שתי המכוניות שתיהם מאוד טובות ,יציבות ומהנות ..)

אם יש לך עוד שאלות תשאל ..

• תוכן חדש...