Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי דו"ח, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי היום דו"ח על שלא עצרתי בעצור. הדו"ח בהחלט מוצדק, לא שמתי לב לתמרור.

אני נהג חדש כבר 3 שנים ו4 חודש. כלומר, עוד 8 חודש נגמר הנהג חדש.

אם אני משלם את הדו"ח, כשאני יבוא לחדש את הרישיון האם ישאר לי הנהג חדש?

לנסו לדחות את זה באופן כלשהו??

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אם הדו"ח הוא טכני , כלומר אי עצירה - ולא אי מתן זכות קדימה (אני מניח שכך על פי ברירת הקנס ולא זימון למשפט) - והתיק שלך נקי לחלוטין - שווה לנסות לבקש המרה לאזהרה , דרך לשכת התנועה שכתובתה בחלקו האחורי של הדו"ח.

פורסם

שמר, מסופקני אם התיק של נהג חדש כבר 3.4 שנים הינו נקי לחלוטין.. אחרת הוא היה מסיים את הנהג חדש כבר אחרי שנתיים :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אורן, הגזמת ....

6 שנים נהג חדש?!?!?!?!??!?!

אז איפה אני מברר אם זה ימשיך לי את הנהג חדש או לא?

מקסים.

פורסם

הנהג חדש יחודש לך מאחר ותמרור עצור הוא בתוספת השלישית לחוקי התעבורה.

נהג חדש אשר עובר על אחד מהם או יותר יצטרך לעבור את התקופה מחדש, יתכנו מקרים שרשות הרישוי אף תתנה את קבלת הרשיון במעבר תאוריה מחדש ו/או טסט מחדש בכפוף למס' העברות/נקודות שנצבר לנהג בתקופה של שנתיים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

האם אתה בטוח?

קיבלתי קנס 250 שקל והוא אמר שזה 4 נק'.

אז מה עושים בשביל לא להיות נהג חדש 6 שנים???

מקסים.

פורסם

עוצרים עצירה מוחלטת בעצור.

על "חפיפניקיות" וזריקת *** משלמים בסוף.

* אם עצרת והשוטר לא ראה זה כבר סיפור אחר.

Veni Vidi Vici

פורסם

היי,

כנראה שהחוקים ישתנו מעט מאז שהיה לי "נהג חדש"...

כשהוצאתי רשיון והיה לי חצי שנה לסיום "נהג חדש" גם נתפסתי באי ציות לעצור..אבל לא הוסיפו לי זמן ל"נהג חדש"..סה"כ (לא ממש סה"כ..) קנס של 200 ש"ח ונקודות..

כמה זמן זה היום נהג חדש?

ועל איזה עבירות מוסיפים זמן לנהג חדש?

:-)
פורסם
אם הדו"ח הוא טכני , כלומר אי עצירה - ולא אי מתן זכות קדימה (אני מניח שכך על פי ברירת הקנס ולא זימון למשפט) - והתיק שלך נקי לחלוטין - שווה לנסות לבקש המרה לאזהרה , דרך לשכת התנועה שכתובתה בחלקו האחורי של הדו"ח.
3 נק'/5 תווים
פורסם

גם אני קיבלתי היום, למרות שעצרתי, ולמרות שהשוטר אמר שהוא נסע אחריי במהריות של 80 קמ'ש בעיר, כמובן שאין לו איך להוכיח, הוא ניסה לדבר על מידת צמיגים ושלט נהג שהיה במקומו.

בסוף נתן את הדו''ח וזה היה שוטר רגיל של "אבטחת מוסדות חינוך" לא תנועה.

אני בכל אופן הולך להישפט...

וגם אם לא, אני יגרור את זה לכפל קנס מוכפל, עוד 9 חודשיפ נגמר הנהג חדש השני כבר, ומן הסתם אני לא מתכוון להישאר עוד שנתיים ולעבור תאוריה.

ככה נחכה לכפל קנס ואז שוב, ובסוף נשלם, כי קנס שלא משלמים לא מתעדגן המחשב משרד הרישוי, ככה שהעבירה לא נרשמת, רק שמשלמים היא נרשמת.

אז עדיף להגיע ל 500 שקל ולא להיות שוב נהג חדש ולעבור תאוריה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

racer, אתה יודע שמה שאמרת זה שטויות?

דוח שניתן לך ביד מתעדכן גם אם לא שילמת אותו..

וגם נגיד שלא היה מתעדכן - משרד הרישוי לא מחדש רשיונות למי שיש קנסות פתוחים (מנסיון משפחתי..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
גם אני קיבלתי היום, למרות שעצרתי, ולמרות שהשוטר אמר שהוא נסע אחריי במהריות של 80 קמ'ש בעיר, כמובן שאין לו איך להוכיח, הוא ניסה לדבר על מידת צמיגים ושלט נהג שהיה במקומו.

בסוף נתן את הדו''ח וזה היה שוטר רגיל של "אבטחת מוסדות חינוך" לא תנועה.

אני בכל אופן הולך להישפט...

וגם אם לא, אני יגרור את זה לכפל קנס מוכפל, עוד 9 חודשיפ נגמר הנהג חדש השני כבר, ומן הסתם אני לא מתכוון להישאר עוד שנתיים ולעבור תאוריה.

ככה נחכה לכפל קנס ואז שוב, ובסוף נשלם, כי קנס שלא משלמים לא מתעדגן המחשב משרד הרישוי, ככה שהעבירה לא נרשמת, רק שמשלמים היא נרשמת.

אז עדיף להגיע ל 500 שקל ולא להיות שוב נהג חדש ולעבור תאוריה.

שילמת או לא, זה לא מעניין אף אחד, אחרי 90 יום שלא נשפטת, אתה נחשב אשם , בין אם שילמת או לא.

בנוסף לא מחדשים רישיון למי שיש קנסות - מניסיון אישי.

• תוכן חדש...