Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש - קאמרו/מוסטאנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חדש בפורום ונרשמתי למטרת חיפוש פורד מוסטאנג עד שנת 81,

או שברולט קמארו עד שנת 83.

לא משופרות ובמחיר גמיש.

תודה ויום טוב.

פורסם

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
תודה משה,

וליאור, אני מחפש במצב ירוד יחסית למטרת שיפור עצמי.

יש לך ניסיון בשיפוץ?????

שיפוץ עולה לפחות פי 2 מקנית רכב מוכן אבל היתרון בשיפוץ זה שאתה יודע מה אתה עשית ולא מיסתמך על מה שאומרים לך.

אם אין לך נסיון כנס לפה (האתר שליאור מפעיל):

http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=367

אחד משני האתרים הטובים בארץ (זה והפורום....).

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

פונטיאק פיירבירד שנת 1976 מנוע V8, במחיר בסביבות ה-25K, במצב לא רע, מעניין אותך?

פיירבירד שנת 1979 מנוע V8 בסביבות ה-35K

קמארו שנת 1973 בכ-70K

פיירבירד שנת 1975 ב-30K

קמרו חדשות יותר, יש גם, 86 מנוע V8 גג טי ב-30K

זה הכיוון שלך?

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

:lol: איכסה...

מסוטאנג?! קאמרו?!

איכסה

מי מחזיק כאלה מכוניות בכלל..............

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:הה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
פונטיאק פיירבירד שנת 1976 מנוע V8, במחיר בסביבות ה-25K, במצב לא רע, מעניין אותך?

פיירבירד שנת 1979 מנוע V8 בסביבות ה-35K

קמארו שנת 1973 בכ-70K

פיירבירד שנת 1975 ב-30K

קמרו חדשות יותר, יש גם, 86 מנוע V8 גג טי ב-30K

זה הכיוון שלך?

ליאור.

הכיוון שלי הוא שיפור עצמי ולכן אני לא מחפש מצבים טובים,

אלא מצב דיי ירוד.

פורסם

מה זה שיפור עצמי?!

מדובר החל מפחחות וצבע ברמה של להחליף את כל האוטו בפחים חדשים , ולהזמין פנים חדש צמיגים גלגלים מיתלים ומה לא לפני שאתה בכלל נוגע במנוע,

ובגלל זה ההבדל בין רכב שאתה מחפש בין 10 אלף לבן 40.

כי מכוניות מושלמות מתחילות מעל 100.

אז תתן לאנשים כמו ליאור לעזור לך בכך שתהיהי יותר ספצפי במה שאתה מבקש.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
הכיוון שלי הוא שיפור עצמי ולכן אני לא מחפש מצבים טובים,

אלא מצב דיי ירוד.

שיפור עצמי....ברור לך שככל שהמצב יותר גרוע, זה בא ביחס ישיר מול עליות השיפוץ, בכפולות... כדי להביא מכונית של 10K למצב שתהיה שווה 20K, אתה צריך להשקיע 20K....אתה מודע לזה? לא תמצא היום פיירבירד/קמארו/מוסטאנג במצב סביר בפחות מ-20-30, כל מה שמתחת לזה, לא סתם מבקשים עליהן פחות, הן בד"כ ג'אנק.... העלות של השיפוץ שלהן תהיה כאמור גבוהה, רק בכדי להביא אותן למצב "סביר"...אין אפילו בורג שאפשר לקנות למכוניות האלו בארץ.. (טוב נו, בורג כן, לא הרבה מעבר...).

בקיצור, כשאתה אומר "כן יש ניסיון ..." למה אתה בדיוק מתכוון?

דעתי, תחסוך עוד טיפה ותקנה בסיס יותר טוב...אחרת תמצא את עצמך חוזר על טעות שרבים וטובים עשו... אני אצטט מתוך משהו שכתבתי פעם :

"אחת העצות הראשונות שניתן לתת היא להיות מוכן להתרחק מרכב שמוטל בספק. זהו הדבר הקשה ביותר לעשות, לראות מולך את רכב חלומותיך אך גורמים שונים שיפורטו בהמשך צריכים להיות המדד לרכישת הרכב או לא. לא סתם ישנם הרבה פרויקטי שיפוץ רכב שמתחילים אך לא מסתיימים לעולם או רכבים לפני שיפוץ, מיוחדים ככל שיהיו, שאיש לא רוצה לשים את ידו עליהם. כמו כן חשוב לקנות רכב המתאים ליכולות האישיות ולניסיון. תהיה זו שטות לרכוש רכב קלאסי יקר מאד מדגם שיחייב שיפוץ יקר ומורכב, כשזהו הפרויקט הראשון שלך. תפיסה מוטעית נוספת היא "אני רוצה לקנות את הרכב הזה כי בא לי לשפץ משהו", שכחו מזה, לא קונים רכב רק כדי להתאמן, האימון הזה מאד יקר.....גם אם זה רכב חלומותיכם שרציתם מגיל 4 ואולי לא תצליחו למצוא עוד אחד כזה, התרחקו מפרויקט שלא תדעו או לא תוכלו לצאת ממנו, עד כמה שזה קשה. ככל שתישארו שם ותסתכלו על הרכב כך תשכנעו את עצמכם יותר ויותר "כן....כן....אני חושב שאני אוכל להתמודד עם זה..למרות שזאת גרוטאה", הימנעו מפיתויים ומאתגרים שהם מעבר ליכולתכם." (לחץ כאן לקריאת הכתבה)

בכל מקרה, מכאן והלאה.... תמשיך לעדכן....נשמח לעזור, באמת.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

זה ברור על עיניניי ההשקעה,

הניסיון בא ע"י למידת 3 שנים עיצוב רכב בטכניון,

ועבודה בתקופה של שנה במוסך בחיפה.

יום טוב

• תוכן חדש...