Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוברו לגאסי 1990 GL אוטומטית

היום בדקתי את צריכת הדלק שלי והבנתי שאני עושה 7.32 לליטר...

החלפתי חוטי הצתה היום, ולא מזמן עשיתי טיפול 10K שבו החליפו מצתים.

לעשות ניקוי קרבורטור?

נ.ב.

אני נוסע רגוע בנסיע חצי בין עירונית חצי עירינית...

ואני בדרך כלל לא עובר את ה-90 קמש.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

כן. אם אין תקלה אחרת, צריכת הדלק והביצועים אמורים להשתפר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מפלג שבור, הצתה מאוחרת, צ'וק אוטומטי תפוס... זה מ 10 שניות מחשבה של תקלה אפשרית.

גש למכון קרבורטורים מקצועי שיבדוק את תקינות מערכת הדלק וההצתה ואולי יתן לך טיפ או שניים בנוגע לשמירה על הרכב ולחסכון בדלק (מישהו אמר צביקה?).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניסת לבדוק לחץ אויר בצמיגים...

לפעמים חוסר לחץ משפיע על הצריכה, גם צמיגים רחבים זוללים יותר דלק

אבל אני מצטרך לשאר הממליצים בעניין ניקוי הקרבורטור (לך לצביקה)

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

מקס, צא מזה כבר, האוטו שלך בובה, רק תעשה כיון קרבורטור.

איתמר, מישהו אמר לא צביקה, המישהו הזה זה אני, ויש הסברים (צביקה תקן אם אני טועה):

בזמנו, כאשר הייתי בעליה של לגאסי, ונזקקתי לניקוי קרבורטור, דיברתי עם צביקה, הוא טען שקרבורטור של לגאסי מסובך, והוא לא מתעסק בזה, לכן הפנתי את מקס לינקו באזה"ת חולון, שמתעסק עם לגאסי, והוא תותח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור אתה בא איתי...

אני מכווה שהבעייה הזאת תגמר אם לא...

אני חותך צמיגים ואומר שלום לעולם.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם
אור אתה בא איתי...

אבל אמרת שאתה כבר לא עצוב אז מה זאת הגישה השלילית הזאתי...:).

בכל מקרה כן, ניקוי וכיוון קרבורטור אכן יכול לשפר את שאר ביצועי הרכב בכלל וצריכת דלק בפרט.

under construction..

פורסם

עם כינוי כזה אני לא מתפלא על התגובה הזו...

אגב אם אתה כבר בקטע של לחתוך, עדיף שתחתוך תב**** יוצא יותר זול (ילדים עולים כסף).

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
עם כינוי כזה אני לא מתפלא על התגובה הזו...

אגב אם אתה כבר בקטע של לחתוך, עדיף שתחתוך תב**** יוצא יותר זול (ילדים עולים כסף).

לאחר שסרסת את מקס העצוב, הוא לא הפך להיות יותר שמח, שנוכח שהתצרוכת דלק המוזכרת בתחילת השרשור, היא סבירה בהחלט, לרכב זה, ומכיוון שהוא עדיין לא עדכן אותנו בנושא מאז, החלטתי לעלות את השרשור מהאוב, ולהכריז בזאת שמקס במקום לחתוך את הבי**ם, החליט לבקש לקצץ בשם משתמש שלו,

ממקס העצוב למקס , פרטים נוספים, תגלו בפורום תמיכה טכנית!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הלגאסי 1600 ידועה בשתיינותה.. ובודאי שבגרסה האוטומטית התצרוכת אף גדולה יותר..

1 ל 8-9 זה די סביר. יכול להיות שכיוון קרבורטור נכון יעזור.

הקרבורטור של הלגאסי מהשנים הנ"ל מהוה נקודת תורפה..

פורסם

ערב טוב !

אני רכשתי סובארו לגאסי מודל 1991 ,אוטומט , מנוע 1800 ,לפניי כחודשיים . הבעלים הקודמים טיפל במסירות ברכב ואני קיבלתי אותו לאחר טיפול גדול שכלל :חוטי הצתה ,פלאגים ,טיימינג , שמנים איכותיים ועוד. הרכב צרך 1 ל-6 . ביצעתי ניקוי קרבורטור שכלל בנוסף 44K.בבדיקה לאחר הנ"ל תצרוכת הדלק בעיר בנהיגה רגועה - 1 ל-8 (ללא מזגן) . אם כי אני חייב לציין שלרוב הרכב נוסע נסיעות קצרות בעיר ,ולא מספיק להגיע לטמפרטורה אידיאלית ,וכך יוצא מצב שב-7 דקות הראשונות נוסע בטורים גבוהים (צ'וק אוטומט ). לפי מה שהבנתי ממבינים כך זה במנועי בוקסר .אני מאמין שגם אצלך הקרבורטור כפול. לסיכום:זה רכב מעולה ונותן את התמורה אך מה לעשות - שתיין לא קטן. אתה יודע מה ?! שישתה לבריאות ,ורק לא יעשה בעיות ....:-D

פורסם

ודרך אגב , הקרבורטוריסט אמר ,שמנועי הלגאסי בנפח 1800 חסכוניים יותר ממנועי ה-1600 .מנועי ה1600 מתקשים בסחיבת הגוף הכבד של הרכב (במיוחד האוטומט) ,ועל כן יש צורך ברגל כבדה יותר על הדוושה.

• תוכן חדש...