Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU Alpine 9851R מחפש חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הנ"ל בעצם החליף את CDA-9831 של שנת 2003 .

לדוד שלי יש את ה-CDA-9851 (בלי ה-R בסוף)

והמכשיר הזה מוציא צליל לא פחות טוב מהדגמים שאחריו (כלומר 9853 ,9855)

הוא עשוי נוח מאוד לשימוש ,במחויד לאנשים שלא כל-כך אוהבים להתעסק יותר מדי עם כיוונים .

3 יציאות למגבר , ובכמה מילים לסיום - עדיף ממכשירי פיונייר ביחס לאיכות הצליל.

מש"ק זרזור

פורסם

לדעתי מכשיר גידם...

אין בו כלום מיוחד...

הייתי מעדיף בהרבה 9830 או 9833

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
לדעתי מכשיר גידם...

אין בו כלום מיוחד...

הייתי מעדיף בהרבה 9830 או 9833

מה אין בו שיש בהם ?
פורסם

תעשה השוואה וחיפוש אני בטוח שתמצא כשאני התלבטתי לגבי המכשיר החדש שלי הייתי מאוד חם על ה 9851 עד שהבנתי את החסרונות שלו הוא לוקה בחוסר פיצ'ריפ מוחלט...

אל תקנה אלפיין בגלל שזה אלפיין תקנה אלפיין אם הוא נותן לך את מה שאתה צריך מרדיו דיסק קשה לי מאוד להאמין שה9851 יתן לך יותר ממה שסדרה 8 של פיוניר תיתן לך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

עדיין עם אפשרות כיוונים "דל" יחסית כמו ל-9851 לעומת ה-סדרה 8

הייתי חושב פעמיים אם להסתכל בכלל לכיוון הפיונייר .

מש"ק זרזור

פורסם

Alpine 9851R:

This head unit delivers SwingFace quality and features in a highly affordable

package—offering a built-in amplifier for high power (no need for a separate amp), and optimum compatibility with your factory-installed system. It also has three 4V PreOuts for maximum power and minimum noise in the front, rear and subwoofer channels.

Please note that this headunit doesn’t include the iPersonalize feature!

[CD-Features]

• MP3/WMA Decoder/Playback

• CD-R / CD-RW Compatibility

• Zero Data Mute (0 bit Mute)

• MP3 Text Information Display (ID3 Tag)

• Regulated 1-bit DAC

• CD Text Display and Scroll

• Disc Title Memory (18 titles / 16 letters)

[CD Connectivity]

• Ready for iPod

• Versatile Ai Link

• Vehicle Display Interface

• OEM Steering Remote Control Ready

[CD Power Specifications]

• 50W x 4 High Power Amplifier

• 2V Performance Voltage Pre Out

• 3 PreOuts

[CD Display Performance]

• Dual Illumination (Amber/Green)

• 5 x 7 Dot Matrix LCD Display

[CD Audio Processing]

• Treble Center Frequency Control

• Bass Width Adjustment

• Bass Center Frequency Control

• Subwoofer Level Control

• Bass Engine

[CD Other Higlights]

• ISO Connector Ready

• Rotary Encoder Volume Control

• Max Tune Tuner

Alpine 9830:

• 50W MAX x 4 High Power Amplifier

• Bass Engine Plus™

- 4-Channel Digital Time Correction

- 3-Position HP/LP Digital Crossover

- Subwoofer Level Control with Phase Selector

- Bass Center Frequency Control

- Bass Band Width Adjustment

- Treble Center Frequency Control

- Bass Type Control

• Media Xpander™

• SAT Radio Ready

• MP3/WMA/CD-R/RW Playback

• CD Text and MP3/WMA Tag Informtation Display

• Quick Search Function

• CD Text, CD Text Display, CD Text Scroll

• 3 Color Display with Output Level Indicator

• Versatile-Link™ Ready

• MaxTune SQ Tuner

• Regulated 1Bit DAC

• 3 PreOuts (4 volt)

• iPod™ Interface Ready (KCA-420i)

• MM Driver (Hard Disc Drive) Ready

• MobileHub™ Ready

• Swing Mechanism with Detachable Face

• RUE-4187 Wireless Remote Control Included

פורסם

זה עניין של צרכים אישיים לא בא לך להסתבך עם מכשיר מאוד פונקציונלי לך על האלפיין כי גם ככה פונקציות רבות אין לו...

בא לך על מכשיר שיתן לך קצת יותר ותצוגה וממשק קצת יותר נוח לעבוד איתו לך על הפיוניר...

פורסם
זה עניין של צרכים אישיים לא בא לך להסתבך עם מכשיר מאוד פונקציונלי לך על האלפיין כי גם ככה פונקציות רבות אין לו...

בא לך על מכשיר שיתן לך קצת יותר ותצוגה וממשק קצת יותר נוח לעבוד איתו לך על הפיוניר...

אני מעדיף איכות על תצוגה...

ואיזה דברים חשובים יש ב 9830 שאין ב 9851?

פורסם

2 דברים איכות אין למכשיר מכשיר מוציא סאונד וזהו שים את שתי המכשירים על פלאט ועם כיוון מתאים אני בטוח שלא תבדיל איזה מהם הוא הפיוניר ואיזה האלפיין...

ה30 עם יכולת איקווליזציה טובה יותר עם יותר פיצ'רים מכשיר יותר טוב לטעמי תעשה את ההשוואה אני בטוח שתראה שאני צודק...

ותחשוב גם עם ההיגיון הבריא נראה לך שסתם המכשירים החדשים עולים פחות מהסדרות הישנות?

פורסם
2 דברים איכות אין למכשיר מכשיר מוציא סאונד וזהו שים את שתי המכשירים על פלאט ועם כיוון מתאים אני בטוח שלא תבדיל איזה מהם הוא הפיוניר ואיזה האלפיין...

ה30 עם יכולת איקווליזציה טובה יותר עם יותר פיצ'רים מכשיר יותר טוב לטעמי תעשה את ההשוואה אני בטוח שתראה שאני צודק...

ותחשוב גם עם ההיגיון הבריא נראה לך שסתם המכשירים החדשים עולים פחות מהסדרות הישנות?

ואם אין לי את תקציב לסדרות הישנות ואני לא מחפש תצוגות..

כדאי ללכת על האלפיין הזה ?

פורסם

בתקציב שלך 9830 9833 או פיוניר סדרה 8

פורסם
בתקציב שלך 9830 9833 או פיוניר סדרה 8
לא נראה לי..

אני מביא את ה Alpine 9851R ב1500 חדש.. שווה לא ?

פורסם

חבל שתקנה בגלל המחיר שקיבלת ותמכור אחר כך אתה נראה לי די נעול ואני מבזבז את הזמן שלי...

תעשה השוואה מקיפה ותראה מה אתה צריך איזה פיצ'רים יענו לך על הבקשות איזה מיותרים לך...

• תוכן חדש...