Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- את המערכת ברכב התקין הבעלים הקודמים.

- אני לא עושה שימוש בווליום גבוה (מעדיף לשמוע ת'מנוע :wink: )

- הסאב תופס המון מקום בתא מטען, והדבר מעיק כשהולכים לקניות...

חשבתי לבטל את הסאב, אך לפני שאני ניגש לעניין רציתי להתייעץ איתכם:

- האם באופן כללי הרעיון "אסור בתכלית האיסור"?

- האם זה יפגע באיכות השמע בווליום נמוך?

- האם צריך לכוון משהו במערכת/מגבר אחרי הניתוק?

- מה עושים עם הכבלים החשופים - איזולירבנד?

תודה,

אלון

פורסם

1 ) הרעיון מותר בהחלט

2 ) לא יפגע באיכות , אבל יפחית מהבאס באופן ניכר

3 ) לא צריך לכוון במערכת כלום , אבל רצוי לבדוק אם הרמקולים האחוריים 6X9 במידה ויש היו חתוכים על HP

4 ) נתק את החוטים מהמגבר וכך לא יהיו לך קצוות חשופים

בהצלחה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אהלן

בעיקרון הדבר הכי פשוט שאתה צריך לעשות זה

להוציא את החוטים דרך המגבר מה שאומר שלא ישאר לך חוטים חשופים

ופשוט לעלות את הסאב לבית ... :)

ולא זה לא יפגע בביצועי המערכת אם כי לא יהייה באס

אך אם אתה שומע בוויליום נמוך לא תיהייה השפעה גדולה לניתוק האב

יום טוב מקווה שעזרתי

רוני

פורסם

באופן כללי, ביטול הסאב יגרום לירידה באיכות הצליל על זה אין ויכוח, אבל ייתכן מאוד שעדיין איכות הצליל שתישאר במערכת גם ללא סאב תרצה אותך. עד כאן מה שכתבתי הוא באופן כללי. עכשין לגביך באופן ספציפי, על מנת שתוכל לקבל תשובה, יותר נכונה ומדוייקת, עד כמה האיכות תרד והאם צריך לבצע שינוי נוסף כלשהוא ביתר המערכת יש צורך לציין את סוג הרכב, איזה רמקולים נוספים מורכבים ברכב, איזה מגברים מורכבים ברכב ואיזה HU מורכב ברכב. ברגע שתעלה את כל הנתונים הנ"ל תוכל לקבל תשובה הרבה יותר מפורטת ומדויקת. אם אין לך ניסיון כלשהוא במערכות אודיו לרכב מומלץ ליפנות למתקין מיקצועי על מנת שייבצע את הניתוק של הסאב באופן מיקצועי. ניתן גם לשקול לבצע אפשרות של חיבור/ניתוק מהיר לסאב ואז כאשר תיצטרך את המקום בתא המיטען תפרק אותו ולאחר מכן תוכל להחזיר אותו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם אתה צריך עזרה בנושא הזה אני מרמת גן אתה מוזמן לקפוץ אלי ואני יעזור לך בעניין הזה.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

תודה לכולם על האינפורמציה והצעות עזרה (ממש אדיבים פה :-D ). אני אנסה לבד קודם, כפי שצינתם אני אנתק את הכבלים מהמגבר. אם דברים לא יסתדרו או שתהיה ירידה דרמטית באיכות שמיעה אני אחזור לדווח.

בינתיים תודה רבה.

אלון

פורסם

חשבתי שאני אסתדר לבד :roll:

ניתקתי בינתיים את הסאב (הייתי חייב לעשות קניות :wink: ). שימו לב שהחוטים או בעצם הציפוי שלהם ירוק (אל תשימו לב לאיזולירבנד :lol: )

orig_83DF40D1321E4DF38AD414A343FEF599.JPG

הכבלים עוברים דרל הקיר:

orig_CCEE3D57704B4502B6D6867C27F8EB0F.JPG

יוצאים שוב מהקיר ומחוברים למגבר:

orig_3B4582201A04416ABA49984543AD2301.JPG

הבעיה שיש כבלים ירוקים שמחוברים לרמקולים:

orig_87AA2FEC1FBF4CBEB8BA78D684F7A4B4.JPG

אין לי מושג מה לנתק. אני יכול פשוט לנתק ולבדוק אם זה הרמקולים אבל מנסיון, עדיף תמיד להתייעץ איתכם לפני :wink:

עוד שאלה ברשותכם - הבעלים הקודמים קיבע את המגבר בצורה חורנית לטעמי. השאלה היא האם יש פיתרון אלגנטי יותר?

57zd.jpg

פורסם

חפש את הגישור....

החיבור בגישור יהיה החיבור של הסאב אחרי שמצאת אותו תחתוך משתי הקצוות במקום להוציא וזהו כאן נחתם עניין הסאב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

איזה סאב זה?

מה הבעיה לעקוב אחרי החוטים של הסאב עד למגבר?

אם אתה ממש לא מצליח תנתק את החוטים מהתיבה עצמה ותבודד עם אזולירבנד ואז תמשוך את החוט עד שאתה מגלה אותו ואז נתק מהגמבר גם.

פורסם

זה החוטים הירוקים שמחוברים לקצוות "גישור"

ארבעת החוטים האחרים הם לרמקולים

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תוכן חדש...