Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש בפורומים אבל מלא בציפיה ללמוד מכם ולתרום לדיונים.

ברשותי סיאט איביזה שנת 88 (1.5, 5 דלתות) במצב מכני לא רע. קיבלתי אותה לפני שלושה חודשים ללא מדחס למזגן, בלי ריפודים, גג נטול ציפוי פנימי ומערכת שמע שרק מזמינה כיבוי וניתוץ.

מאחר שמכונית חדשה לא נראית באופק בשנים הקרובות החלטתי להשקיע באיביזה החבוטה והחיננית.

התיקון הראשון הוא המזגן. "לחם וחמאה", כמו שאמר חבר שלי. השיפצור השני לאחר התלבטויות רבות יהיה מערכת שמע הגונה (פחות או יותר) למכונית ולעת עתה אשאיר את הגג תלוש ואת הריפודים מרוטים.

מאחר ואין לי מושג ירוק במערכות שמע לרכב או מערכות שמע בכלל הייתי מעוניין בעצתכם לגבי קנייה כוללת של מערכת ממוצעת לרכב שתכיל את המרכיבים הבסיסיים והחיוניים.

התקציב שלי נמוך יחסית ואני קמצן. להתרשמותכם: רכשתי ב70 שקלים קלטת אודיו המתחברת לרדיו של הרכב מצידה האחד וליציאת אוזניות מצידה השני, חיברתי סקוטצ'ים לדאשבורד ולדיסקמן והכרזתי על החבילה הגרוטסקית הזו כרדיו דיסק.

כמו שאמרתי, נמוך וקמצן. :lol:

נועם.

פורסם

נקוב מחיר ונסדר לך משהו.

כמה נתונים שנצטרך קודם:

איזה סוג רמקוליים יש לך מקדימה ואיזה מאחורה , הכוונה מבחינת גודל:

6.5 אינץ 4אינץ, מאחור עגולים, ביצה (6*9)?

כמו כן כמה אתה מוכן להשקיע על כל פריט ופריט.

והאם אתה רוצה רק פירמוט מוכרות או שתסתפק בציוד סזול ולא איכותי.

אז קודם כל, תקציב.

נ.ב: ברוך הבא לפורום !

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

אני לא ממש יודע להבחין בין הגדלים של הרמקולים אבל מקדימה הם עגולים :shock: (מוגנים בריבוע מחורר) ומאחורה אין שום רמקולים (למרות שיש משתי צדדיו של תא המטען מעין "הכנות" לרמקולים - שכבות מחוררות שכאלו).

אני לא מחפש להשקיע בכל פריט אלא בחבילה כוללת. אני מוכן להתפשר. כל מה שאני רוצה זה לשמוע מוזיקה כמו בנאדם, לא כמו באולם קונצרטים ולא להרעיד את השכונה.

הכל ביחס למכונית, היא לא שווה יותר מ6,000 שקל (במקרה הטוב) ולכן אני מקווה לא להשקיע יותר מכמה מאות. :(

תודיע לי אם זה מגוחך.

פורסם

מגוחך ? לא, טיפה מצחיק, מדגדג לי באצבעות של הרגליים.. לא סתם...

זה בלתי אפשרי!!!

טוב זה אפשרי אבל יהיה לך פשוט חרא של סאונד..

תקנה אז הכל משומש.

רדיו דיסק משומש תשקיע בו איזה 700 שקל ותקנה קדמיים ב300 וסגור עניין.

תשמע, רדיו דיסק נורמלי, פיוני עולה 800~1000 שקל..

אתה רוצה רדיו דיסק לא איכותי לך על חברת GENERAL, עולה איזה 400 שקל.

רמקולים קדמיים ואחרויים אתה יכול להציע במכרזים כל אחד מהם איזה 200 שקל..

בעיה ככה..

פורסם

בדיוק מכרתי צמד גיטרות (אני בעסקי המוזיקה) אז התקציב עלה למשהו כמו 1,500 ש"ח.

מה עם מגבר, סאב וטוויטר?

או שאני מפנטז..?

ואגב, מה ההבדל המשמעותי בין רדיודיסק של פיוני לבין משומש ב500 שקלים?

פורסם
מגוחך ? לא, טיפה מצחיק, מדגדג לי באצבעות של הרגליים.. לא סתם...

זה בלתי אפשרי!!!

:D

אהבתי.

תכנס ללוחות בכל מיני אתרים ותמצא לך רדיו דיסק משומש,

תקנה רמקולים של TITAN ,PERLEES או משהו כזה. (אני לא מאמין שאני ממליץ רמקולים כאלה למישהו :shock:

2pac

west side

פורסם

זה בלתי אפשרי!!!

:D

אהבתי.

תכנס ללוחות בכל מיני אתרים ותמצא לך רדיו דיסק משומש,

תקנה רמקולים של TITAN ,PERLEES או משהו כזה. (אני לא מאמין שאני ממליץ רמקולים כאלה למישהו :shock:

רגע. עברתי בכמה אתרי מכרזים וראיתי שדווקא רמקולים הם זולים יחסית לעומת מגברים וסאבים. אז למה לא להשקיע בהם?

ומה לגבי רדיודיסקים מבית ג'נרל? איך הם?

פורסם

תראה, הרמקולים שאתה רואה במכרזים (כמעט כולם) הם תוצרת סינית שמפוקפקת באיכותה, הציעו לך לבדוק את זה, כי אתה לחוץ על תקציב, אבל אתה חייב לפחות לשמוע רק איך נשמע ההבדל בין רמקולים זולים וכאלו ממוצעים כדי, שלא תתאכזב אחרי הקנייה. תנסה אולי לבוא למפגשים ולהאזין למערכות של אנשים, או לשאול שאלות. או אולי פשוט לקפוץ לאיזה חנות ולשמוע את ההבדלים.

הרדיודיסק שציינת הוא בעיקרון מאד לא משהו, אך אני הייתי דואג יותר לאמינות שלו מאשר לאיכות, חבל שיתקלקל ואז מתחילים הטירטורים...

פורסם

תפסיק לזיין בשכל

גם לי וגם למורדי יש כזה רדיו דיסק

ואין לו בעית אמינות בגרוש

בכל אופן אתה מוזמן לבוא ולשמוע אותו (יש MP3 וגם שלט רחוק) בשביל המחיר שלו זאת תמורה מצויינת.

אני גם מוכר אותו (לפרטים ה"פ)

פורסם

תגיד מר DAVIX, האם אני השתמשתי במילים גסות כלפיך? העלבתי אותך או את הרדיודיסק שלך? אז מה הקטע של "תפסיק לזיין בשכל" ? אם יש לך טענות אישיות נגדי תשלח לי הודעה פרטית, אל תפרסם את זה פה מפני שפורום זה לא המקום!

אם כבודו מבסוט מהרדיודיסק שלו, לבריאות!

פורסם
תפסיק לזיין בשכל

גם לי וגם למורדי יש כזה רדיו דיסק

ואין לו בעית אמינות בגרוש

בכל אופן אתה מוזמן לבוא ולשמוע אותו (יש MP3 וגם שלט רחוק) בשביל המחיר שלו זאת תמורה מצויינת.

אני גם מוכר אותו (לפרטים ה"פ)

צודק, באמת אחלה רדיו דיסק, רק לפעמיים מפריע לי התצוגה שלו.

אם היו משקיעים בזה קצת במפעל אז הוא היה פצצה עד הסוף

פורסם
תגיד מר DAVIX, האם אני השתמשתי במילים גסות כלפיך? העלבתי אותך או את הרדיודיסק שלך? אז מה הקטע של "תפסיק לזיין בשכל" ? אם יש לך טענות אישיות נגדי תשלח לי הודעה פרטית, אל תפרסם את זה פה מפני שפורום זה לא המקום!

אם כבודו מבסוט מהרדיודיסק שלו, לבריאות!

יוו איזה ריגשי, סליחה אחי, לא ידעתי שתתחיל להתלהב בגלל מילה גסה.

מצטער, לא התכוונתי, לא ז**נת את השכל, פשוט כל הזמן אומרים שגנרל זה לא טוב

ורוב הפעמים אומרים את זה אנשים שבכלל לא מכירים את המעלות של הרדיו דיסק הנ"ל

הוא אחלה.

• תוכן חדש...