Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על שברולט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-130,000 שקל הייתי קונה ניסאן אלמרה טקנה 1.8 ליטר.

חכה רגע, את זה בדיוק עשיתי לפני חודש... :razz:

אתה מקבל מכונית מאוד אמינה, עם מנוע 1.8 בעל מומנט וכ"ס יפה יחסית לקטגוריה בה הוא מתחרה, בקרת אקלים, רדיו דיסק מקורי (לא כמו באופטרה), מסך שליטה מרכזי ברכב בגודל 5" בקונסולה המרכזית, הגה וידית הילוכים מצופים מעור, שליטה ברדיו-דיסק מגלגל ההגה, פנסי ערפל קדמיים, ריפוד בד אטרקטיבי ולא מצועצע ואבזור בטיחות נאה (שכולל גם את הבלמים הטובים בקטגוריה ומערכת בלימת חרום מיוחדת של ניסאן).

ובנוסף אתה מרוויח מכונית שקצת נפרדת מתרבות העדר הישראלית. בגלל שהיא פחות נפוצה ממאזדה, סובארו ומיצובישי אתה מקבל יפנית שנמצאת פחות על הכביש ולכן מיוחדת קצת יותר.

xinsrc9e977a668f064eedaf4bd640.jpg

almerateka1a4qd.jpg

pict0422filtered2jy.jpg

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על אף כוונתך הטובה, האלמרה כבר אינה צעירה ולא ממש עומדת בתחרות עם יתר מתחרותיה המודרניות (אל תבין אותי לא נכון. זו לא קניה גרועה, פשוט שהמבחר המודרני עדיף לטעמי).

פורסם

בתקציב הזה רק קורולה .

הסיוויק מיושנת מדי, ולצערי הרב, ה3 נופלת מהקורולה בפרמטרים רבים ומרגישה ממש פשוטה גם מול הקורולה בגרסת הליסינג.

אני חייב לציין ששקלתי לקחת 3 בליסינג, אבל ממש התאכזבתי ולכן ויתרתי.

(לאחרונה פרמתי את רוב צי הרכב של החברה בה אני עובד)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם כל הכבוד למנוע ה 1800 של הניסן שיש לו ביצועים כמו ל 1600 ,האימפרזה 4*4 2000 סמ"ק עולה בכל פרמטר אפשרי על הניסן .

פורסם

אני לא מסכים אם זה שהאלמרה מיושנת. מה בדיוק מיושן בה? מסך 5" הענקי בקונסולה המרכזית? בקרת האקלים הדיגיטלית? מחשב הדרך? מערכת הקול המקורית עם ששת הרמקולים? השליטה על הרדיו-דיסק מהרכב? מושב הנהג המתכוונן ל-8 כיוונים? מערכות הבטיחות (NBA, EBD, ABS, 4SRS, AHS)? ציפוי העור להגה וידית ההילוכים? שלל תאי האחסון? השמשות שמסננות קרני UV? תאורת המפות? מערכת ה-NAT? המתלים (מק-פרסון מקדימה ו-MultiLink Beam מאחור)?

האלמרה שלי היא לא ליסינג, היא פרטית. אני העדפתי אותה (ואני מדבר כאן על גרסת הטקנה, לא הפרפקט שלדעתי לוקה בחסר מבחינת האבזור) על הונדה סיוויק, מאזדה 3, סובארו אימפרזה, מיצובישי לאנסר וטויוטה קורולה (כולן דגמי 2006) בגלל הנוחות ועיצוב הפנים, שלדעתי עולה על המתחרות הללו. ישבתי בכולן והניסאן פשוט הרגישה הכי טוב, לדעתי.

ה-Impreza היא מכונית מצויינת, אבל יותר מדי מצועצעת לדעתי. אני מעדיף סביבת נהג שקטנה ואלגנטית יותר. חוץ מזה ה-Impreza 2.0 עולה 139,500 בעוף האלמרה טקנה עולה 128,000. ה-11,500 שקל האלו הם הפרש לא קטן לדעתי (תעלה עוד 11,500 למעלה ותראה מה אתה מסוגל למצוא). בעיקר אם התכנון המקורי הוא לקנות מכונית בשווי 120,000. אני מאמין שהביטוח הוא גם הרבה יותר יקר.

פורסם

כנראה שניסאן הצליחו להפיל אותך בפח השיווקי עם תוספות אבזור זניחות.

לא דיברת על מנוע, גיר , שילדה , ניהוג ותוצאות מבחני ריסוק שהם הדברים שבאמת חשובים.

למי אכפת שהשמשה מסננת UV????

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נשמע כאילו אתה מנסה לחזק את הקנייה שלך..וכמו שאייל ציין ההתמקדות שלך היא בדברים התפלים.

בשביל לפצות על פער הדורות בין המשפחתיות המודרניות שנמכרות כיום ושדובר עליהן קודם (קורולה , 3) לבין המיושנות יותר, וביניהן האלמרה - המחיר אטרקטיבי והאבזור גדול יותר, יכול להיות שזה חשוב לך יותר מבטיחות ואיכות שאר המרכיבים, וזוהי זכותך המלאה, אך זה לא נוגד את העניין שהאלמרה פשוט מיושנת.

פורסם
כנראה שניסאן הצליחו להפיל אותך בפח השיווקי עם תוספות אבזור זניחות.

לא דיברת על מנוע, גיר , שילדה , ניהוג ותוצאות מבחני ריסוק שהם הדברים שבאמת חשובים.

למי אכפת שהשמשה מסננת UV????

אני ממש לא רציתי להיכנס לוויכוח כזה אבל:

ניסאן אלמרה טקנה 1.8:

מנוע: 116 כ"ס ב-5600 סל"ד, 16.7 ק"ג מומנט ב- 4000 סל"ד.

מבחני ריסוק: 4 כוכבים.

טויוטה קורולה נפח 1.6:

מנוע: 110 כ"ס ב-6000 סל"ד, מומנט 15.3 קג"מ ב-3800 סל"ד.

הונדה סיוויק נפח 1.6:

מנוע: 110 כ"ס ב0-5600 סל"ד, 15.5 ק"ג מומנט ב- 4300 סל"ד.

מאזדה 3 נפח 1.6:

מנוע: 105 כ"ס ב-6000 סל"ד, 14.8מומנט ב- 4000 סל"ד.

מבחני ריסוק: לא קיים עבור מאזדה 3, אבל ה-6 קיבלה 4.

סובארו אימפרזה 1.6:

מנוע: 99 כ"ס ב-5200 סל"ד, מומנט 14.6 קג"מ ב-3600 סל"ד.

מבני ריסוק: לא קיים.

מיצובישי לאנסר 1.6:

מנוע: 98 כ"ס ב-5250 סל"ד, מומנט 15.4 קג"מ ב-4000 סל"ד.

מבחני ריסוק: לא קיים.

הניסאן היא 1.8 והאחרות 1.6. נכון, אבל אני משווה כאן מכוניות מאותה קבוצת מחיר (3). כלומר = מה אתה מקבל עבור הכסף שלך. לאחרות פשוט אין גרסאות 1.8 לרוב, בד"כ 1.6 ו-2.0 ליטר כאשר ה-2.0 ליטר יקרה משמעותית.

למי חשוב שמשות שמסננות קרני UV? תגיד, אתה חי בישראל?

פורסם
נשמע כאילו אתה מנסה לחזק את הקנייה שלך..וכמו שאייל ציין ההתמקדות שלך היא בדברים התפלים.

בשביל לפצות על פער הדורות בין המשפחתיות המודרניות שנמכרות כיום ושדובר עליהן קודם (קורולה , 3) לבין המיושנות יותר, וביניהן האלמרה - המחיר אטרקטיבי והאבזור גדול יותר, יכול להיות שזה חשוב לך יותר מבטיחות ואיכות שאר המרכיבים, וזוהי זכותך המלאה, אך זה לא נוגד את העניין שהאלמרה פשוט מיושנת.

חשוב לי יותר מבטיחות? תסתכל על התגובה הקודמת שלי בנוגע למבחני ריסוק השוואתיים. איכות? מה הופך אותה לפחות איכותית? זו ניסאן, אחת מיצרניות הרכב הגדולות בעולם ו (גדולה יותר ממיצובישי וסובארו) והאמינות ביותר בעולם.

אני באמת לא מחפש לחזק את הקנייה שלי. לא סתם בחרתי בה. הייתי באותה מידה יכול לבחור רכב אחר.

מעניין אותי לדעת למה אתה חושב שהיא מיושנת? אתה לא יכול לזרוק דברים לאוויר בלי לגבות אותם בעובדות.

פורסם
זו ניסאן, אחת מיצרניות הרכב הגדולות בעולם ו (גדולה יותר ממיצובישי וסובארו) והאמינות ביותר בעולם.

קניתי ניסן ואני יש לי אוטו סוף הדרך ועכשיו לא אכפת לי מה כולם אומרים שלי מושלם

אם דרישות כמו של KOBOS שמחפש משהו שישמור על הערך שלו בעוד מ"ס שנים , יהיה מרווח ואמין היתי הולך לכיוון הסובארו 4*4

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מכונית שהוצגה בשנת 99 היא מיושנת. אין מה לדון כרגע באלמרה, קנית? תתחדש, תהנה.

לפותח השירשור, אלמרה היא לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר. אם כי חסרים פרטים, ועדיין הייתי מעדיף מבחר רכבים אחרים על פני האלמרה, כחדשים.

אגב, איך עברת לגראנד מוב?!

גיא

פורסם
מכונית שהוצגה בשנת 99 היא מיושנת. אין מה לדון כרגע באלמרה, קנית? תתחדש, תהנה.

לפותח השירשור, אלמרה היא לא בהכרח הבחירה הטובה ביותר. אם כי חסרים פרטים, ועדיין הייתי מעדיף מבחר רכבים אחרים על פני האלמרה, כחדשים.

אגב, איך עברת לגראנד מוב?!

גיא

אני לא אוהב להיות קטנוני, וברור שהשרשור הזה הוא לא דיון באלמרה, אבל אני לא רוצה להשאיר כאן נתונים לא מדוייקים:

האלמרה הנוכחית (N16) הוצגה בשנת 2000. גם הקורולה הנוכחית (xE-12x) הוצגה בשנת 2000 וגם הסיוויק הנוכחית, זו שלפני ה-NEW CIVIC החדשה, (דור שביעי) הוצגה בשנת 2000. כלומר הן מכוניות בנות אותו גיל כמו האלמרה.

פורסם

הקורולה הוצגה ב2002.

האלמרה "פרפקט" מבוססת על הרצפה של האלמרה המקורית ולכן מעט מיושנת.

האלמרה דיי צפופה, לא כ"כ נוחה ומגיעה רק עם 4 כריות אויר.

מסך 5" זה יפה. ראיתי השבוע אונו עם מסך 7". והוא הראה סרט ולא סתם את הצריכת דלק.

פורסם
הקורולה הוצגה ב2002.

האלמרה "פרפקט" מבוססת על הרצפה של האלמרה המקורית ולכן מעט מיושנת.

האלמרה דיי צפופה, לא כ"כ נוחה ומגיעה רק עם 4 כריות אויר.

מסך 5" זה יפה. ראיתי השבוע אונו עם מסך 7". והוא הראה סרט ולא סתם את הצריכת דלק.

מאיפה אתה לוקח את הנתונים הללו? הם לא נכונים.

האלמרה N16 Mk2 שהוצגה בשנת 2000 זו מכונית חדשה לגמרי. היא לא מבוססת על האלמרה הקודמת (Mk1 N15) יותר מאשר שגולף MK5 מבוססת על גולף MK4 או שפאסאט B6 חדשה מבוססת על ה-B5.

בנוגע לקורולה, טעות בידך. הדגם הנוכחי (xE-12x דור תשיעי של המכונית) זה מרכב שהוצג בשנת 2000 (יותר מדויק, אוגוסט 2000 ונקרא AE120/ZZE120) והיא מבוססת על מרכב גלגלים מקוצר של הטויוטה ויסטה. גרסת ה-Runx הוצגה בשנת 2001 (מדובר על אותו מרכב של הדגם שהוצג ב-2000 ). אני לא מדבר על מתי המכונית הגיע לארץ, אני מדבר מתי התחיל הייצור שלה בעולם. כמובן שמאז 2000 המכונית עברה "שינויים" שונים, אבל כך גם האלמרה (3 רויזיות עיצוב וכיול מאז שנת 2000).

פורסם

אני מביא את הנתונים מזכרוני.

בכל מקרה, גם אם אתה צודק.

עובדתית האלמרה שייכת לדור הקודם מבחינת תכנון כללי (בסיס גלגלים, גובה).

ובפנים לא מרגישה מודרנית כמו הקורולה, למרות שלי אישית המראה של הדש בורד מעניין ת!@ת וממש לא סיבה לבחור מכונית זו או אחרת.

• תוכן חדש...